Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Érdemes egy pillantást vetni a teljes kollekcióra is:

Jesszum pepi hová lehet azt a cipőt felvenni? A ruhákról nem is beszélve.

1 Likes

És akkor a férfi gyöngyszemekről (!) ne is beszéljünk! :rofl: :rofl:
kép

1 Likes

Hát, ami szép, az szép!

Mondjuk nem ezek a holmik… :grinning:

Ez a pulcsi egész jó lenne, ha a női ruhák között lenne, és nem 25ezerbe kerülne…

2 Likes

A genderizmus erősen befigyel hendeméknél is.

1 Likes

Édes jézusom. Ez valami borzalmas. Mondom úgy, hogy én aztán soha nem értem az aktuális divatot…

És milyen fantasztikus az ára is!

Pl. sinlevetelre idealis lenne ez is, akarcsak a lentebb lathato Zaras rokona.
Screen Shot 2021-03-24 at 22.19.17 (2)

A piros kockàs naci nem is rossz, mondjuk fodor nèlkül.

Fel tudod vele takarítani a padlót járás közben. :smile::smile:

1 Likes

Nekem egyik-másik ruhadarab tetszik, vagy majdnem tetszik (mint az a fekete “tüllruha”, ami addig tetszett amíg kiderült hogy nincsen háta) :smiley: viszont a modelles fotók nagy része abszolút hordhatatlannak mutatja az amúgy tűrhető ruhákat is

1 Likes

Ezt a csodás topánt maximum házi cipő kategóriában tudom elképzelni. Kiszel Tünde lehet, hogy díjazná a következő naptár fotózásán :face_with_hand_over_mouth:

5 Likes

:rofl::rofl::crazy_face::smiling_face_with_three_hearts::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Hát az biztos, hogy nem a tyúkólba mennek vele tojást gyűjteni. :rofl: :rofl:

Mondjuk egy ilyen akció után megnézném. :smiley:

4 Likes

Ennyi pénzért, akár. Multifunkci. Kíváncsi lennék azért, hogy mennyit sikerül belőle eladni??

1 Likes

Aztaa… azt hiszem megvan az új házicipőm :rofl: És milyen olcsón adják… :face_with_hand_over_mouth:

A Croppban leértékelés és ingyenes szállítás van, így tettem szert erre a két ruhára 3400 Ft-ért. :slightly_smiling_face:
IMG_20210409_150410
IMG_20210409_150355

7 Likes

Szép színe van a tokodnak/telódnak.

1 Likes

Hogy te milyen kis fiatalka vagy, kinézel vagy 13 évesnek :slightly_smiling_face: