Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Túl azon, hogy nevetséges, és ízléstelen, de ez mitől állna jól bárkin?
A legjobb testen sem.

Újabb szerzeményeim:
Újra szalvétát azért vettem, mert ősztől reményeim szerint már suliban fogok tanítani folyamatosan, egy-két szendvicsre tuti szükségem lesz a napi energiához :D. Szalvéta gondjaim, meg mindig is szoktam lenni és legalább így újrafelhasználható :). Vászontáskákat imádom :heart_eyes:, szeretném hordani kirándulásokra, bevásárlásokra, iskolába stb :). Ez a képregényes anyag meg megdobogtatta a szívem, engem mindig így megszólítanak a tárgyak :).
COLLAGE_20210222_131517

11 Likes

ma szembesültem azzal, hogy a h&m-nél nem lehet leadni most ruhákat! (persze egy nagy csomag ruhával a vállamon sikerült ez a művelet) :mask:

1 Likes

Ez a vírushelyzet miatt van vagy végleg megszűnt ez a lehetőség?

Neeee, most gyűjtöttem össze 3 zsákkal

3 Likes

A vírushelyzet miatt, és nem tudják még mikor lehet újra vinni @curlsandcurves :frowning:

1 Likes

Ajánlom a Remix Shopot, ők még most is átveszik és eladják/újrahasznosítják a ruhákat. https://sell.remixshop.com/hu/

2 Likes

Ahogy látom ők csak trendi, újszerű ruhákat fogadnak el

Ó, most nézem, hogy változtattak a leadáson. Korábban bármit le lehetett adni, és amit nem tudtak eladásra tenni, azt újrahasznosították. Hát ezt nagyon sajnálom. :frowning:

nálam is elnyűtt ruhák vannak :(( meg cipő, amit a vagabondba akartam elvinni … az pedig bezárt :sweat_smile: :woman_facepalming:

A világ 10 leghíresebb táskája, ami sosem megy ki a divatból - Glamour

1 Likes

Nincsenek ruhagyűjtő konténerek? Én oda szoktam betenni a felesleges holmikat.

1 Likes

Én is ma oda fogok elvinni egy nagy adag ruhát.

1 Likes

dede. lehet rászánom magam és végül odaviszem :wink:

1 Likes

Több kérdés felmerül ezzel a lábbelivel kapcsolatban, de először is ez: miért???
:grinning:

8 Likes

Még jó, hogy van a méretemben…

1 Likes

Akkor gondolom rögtön kettőt is rendeltél, is ugye? :grinning:

1 Likes