Reméljük, trend lesz: paplanbakancs a Louis Vuitton új dobása - GLAMOUR
Ezuttal lehet nem az Aliexpresszes kianaiak koppintottak, hanem a LV az Alis kinaiaktol.
Még egy szavazat a HundMre.
Néhány gyöngyszem a Zara kínálatából
Édes Istenem nem akarok trendi lenni.
én a Mango-t engedtem el, hasonló okokból, pedig régen nagyon szerettem.
Bocsánat a minősítésért, de ma már majdhogynem hordhatatlan darabjaik vannak, és bűn rondák - szerintem. Pedig a Zara és Mango is nagyon jó volt, valaha.
Most mér’? Ez a hosszú kék inges verzió tökéletesen kényelmes lehet nem fázik a feje, nem szorítja derékban és nem töri a lábát sem
Végülis igen ,némely hajléktalan nőci szokott így kinézni. De tudom ez nagyon művészi fotó akart lenni.
Nem a tömegizlést’követi manapság .
Nem irigylem a modelleket, hogy ezekhez kell adniuk az arcukat :D. Ez a legtöbb nőn írtón bénán áll. Olyan fiús, suttyós szett :D.
Mikor megy már ki a divatból ez a “legyünk csúnyák!” vonulat…!!! Manapság azt sugallják a divatfotók és a sztárok hogy csúfítsd el magad, legyél slampos, idétlen, nézz ki úgy mint egy hajléktalan mikor kukázni indul… és ha véletlenül fölvettél egy nőies ruhát azt vágd agyon egy trampli cipővel…ha a cipőd sikkes, húzz bele egy idétlen zoknit… …pasiknak ajánlott egy idétlen sapka ha amúgy jóképű lenne…a’la szenesember…
Valaha a divat a nőket szebbé akarta tenni most meg a szépet is elcsúfítja…mikor jön vissza a divatba a szépség…???
Ha megnézzük a régi filmeket, az látszik, hogy az egyszerű ember is törekedett a jólöltözöttségre, munkásokon, parasztbácsikon ing, mellény, zakó…most meg…milliomosok öltöznek szakadt trógernek (persze méregdrágán). Fordított világ, bárcsak korábban éltem volna néhány évtizeddel(gondolok a divatra persze nem a háborúkra).
Igen ,tényleg dühítő amikor egy lyukas pulóver 20ezer. Kiszaggatva itt -ott mintha szögesdrót kerítésbe akadt volna bele az ember. Régen divat volt az elegancia a jól szabott ruhák .
Ma meg inkább az elszabott a divat.
Haha, logó nelkül még kéne is
Kár, hogy a cipő nem szerepel a cikkben…
Köszi, és az a zokni, méltatlanul nem esett róla szó, úgy érzem.
HÁÁÁHH és én még láttam is az üzletben…
Ez a “már olyan ronda hogy szép” kategória…én csípem mert poén van benne…nesze nektek “high end” vagyhogyismondják márkák…