Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Reméljük, trend lesz: paplanbakancs a Louis Vuitton új dobása - GLAMOUR

2 Likes

Ezuttal lehet nem az Aliexpresszes kianaiak koppintottak, hanem a LV az Alis kinaiaktol. :stuck_out_tongue:

2 Likes

Még egy szavazat a HundMre.

1 Likes

Néhány gyöngyszem a Zara kínálatából

Screenshot_20201201_171252_com.android.chrome Screenshot_20201201_171324_com.android.chrome Screenshot_20201201_171433_com.android.chrome

Édes Istenem nem akarok trendi lenni.

4 Likes

:grin: én a Mango-t engedtem el, hasonló okokból, pedig régen nagyon szerettem.

2 Likes

Bocsánat a minősítésért, de ma már majdhogynem hordhatatlan darabjaik vannak, és bűn rondák - szerintem. Pedig a Zara és Mango is nagyon jó volt, valaha.

3 Likes

Most mér’? Ez a hosszú kék inges verzió tökéletesen kényelmes lehet :joy: nem fázik a feje, nem szorítja derékban és nem töri a lábát sem :joy:

3 Likes

Végülis igen ,némely hajléktalan nőci szokott így kinézni. De tudom ez nagyon művészi fotó akart lenni. :slight_smile:

1 Likes

Nem a tömegizlést’követi manapság .

2 Likes

Nem irigylem a modelleket, hogy ezekhez kell adniuk az arcukat :D. Ez a legtöbb nőn írtón bénán áll. Olyan fiús, suttyós szett :D.

2 Likes

Mikor megy már ki a divatból ez a “legyünk csúnyák!” vonulat…!!! Manapság azt sugallják a divatfotók és a sztárok hogy csúfítsd el magad, legyél slampos, idétlen, nézz ki úgy mint egy hajléktalan mikor kukázni indul…:frowning: és ha véletlenül fölvettél egy nőies ruhát azt vágd agyon egy trampli cipővel…ha a cipőd sikkes, húzz bele egy idétlen zoknit… :roll_eyes:…pasiknak ajánlott egy idétlen sapka ha amúgy jóképű lenne…a’la szenesember…
Valaha a divat a nőket szebbé akarta tenni most meg a szépet is elcsúfítja…mikor jön vissza a divatba a szépség…???

3 Likes

Ha megnézzük a régi filmeket, az látszik, hogy az egyszerű ember is törekedett a jólöltözöttségre, munkásokon, parasztbácsikon ing, mellény, zakó…most meg…milliomosok öltöznek szakadt trógernek (persze méregdrágán). Fordított világ, bárcsak korábban éltem volna néhány évtizeddel(gondolok a divatra persze nem a háborúkra).

4 Likes

Igen ,tényleg dühítő amikor egy lyukas pulóver 20ezer. Kiszaggatva itt -ott mintha szögesdrót kerítésbe akadt volna bele az ember. Régen divat volt az elegancia a jól szabott ruhák .
Ma meg inkább az elszabott a divat.

3 Likes

Ne máár
https://player.hu/karacsony/a-nagy-sikert-aratott-cipo-utan-itt-a-lidl-csunya-karacsonyi-pulcsija-is/

2 Likes

Haha, logó nelkül még kéne is :slight_smile:

1 Likes

Kár, hogy a cipő nem szerepel a cikkben…

1 Likes
4 Likes

Köszi, és az a zokni, méltatlanul nem esett róla szó, úgy érzem. :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Likes

HÁÁÁHH és én még láttam is az üzletben… :joy:
Ez a “már olyan ronda hogy szép” kategória…én csípem mert poén van benne…nesze nektek “high end” vagyhogyismondják márkák… :rofl: :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Likes

A 2000-es évek egyik legszörnyűbb trendje térhet vissza (instyle.hu)

1 Likes