Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Haha, ezt pont pár hete alkalmaztam először, meg is jegyeztem, hogy jól nézek ki, máskor is öltözzek így. Biztos tőlem lopták az ötletet!
Amúgy inkább ilyen termo leggingset használok szoknyával, kizárólag feketét, és csizmával. Mert így biciklizés-kompatibilis a komplett szett, nem fázom, réteges, nem fúj át a szél, de bőven megfelel hétköznapokra. Eddig nem gondoltam cikinek… Ha meg divatba is jöhet, lehet egyszer az életben az aktuális trendeknek megfelelő leszek.

4 Likes

Én szeretem ezt a párosítást, szintén feketével. Vannak olyan leggingsek, amik vastagabbak a nadrágoknál, most jó szolgálatot tesznek.
A Cosmo tisztelt szerkesztősége nemigen közlekedik biciklivel télvíz idején, vagy gyalogol napi 3 km-t (az útvonalamban oda-vissza ennyi a sétálás).

4 Likes

Hát, nem tudom. Régen (2004-2008) nagyon szerettem ezt a trendet, amikor még trendi volt. Ma már a nyári, térdig érő leggings-miniszoknya kombót már nem látom se szépnek, se előnyösnek, de az biztos, hogy ez elmúlt pár évben az agyam teljesen azonosította azzal a vidéki/proli dizájnnal (hát, ez nagyon csúnya labeling volt belátom, de ez az igaz véleményem, mea culpa), akik az elmúlt 10 évben is rendületlenül hordták ezt nyaranta. Így biztos nehéz lesz újra megszoknom, viszont komoly embertömegek lesznek jövő nyáron egy csapásra trendiek :rofl: Ez a kombó az egyik vesszőparipám volt a lejárt nyári ruházkodás cikizésében, kihúzzák itt a lábam alól a talajt :joy:

5 Likes

Hát így jártál! :stuck_out_tongue_winking_eye:

Vessetek a mókusok elé de én már évek óta hordom a calzedoniás fekete bőrhatású leggingemet és egy zarás elasztikus legginget miniruhák-szoknyák alá télen…kényelmesebb és melegebb mint a harisnya :relaxed:

3 Likes

Erről még a vicc jut eszembe mikor az orosz milliomos dicsekszik, hogy ő ugyanazt a luxuscikket drágábban tudta megvenni… :smiley:

Na meg hordhatóvá teszi a harisnyában (nekem) túlságosan rövid szoknyahosszt is…Fekete bőrruhám és fekete farmer miniruhám alá nagyon szeretem őket, na azt legging nélkül nem venném föl mert nem mernék lehajolni benne.
A térdig érő nyári változat viszont szörnyű, és a vékony pamut verziókat hosszúban is kizárólag otthonra és sportolásra tudom elképzelni.

2 Likes

Jut eszembe
https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/12/01/vessetek_a_mokusok_ele_ma_85_eves_woody_allen/

3 Likes

Megjósolták a kifutók, a 2021-es év pantone színét (msn.com)

2 Likes

Már 4 éve nagyon trendik voltunk a férjemmel, amikor szürke-sárga gyerekszobát csináltunk… :rofl:

3 Likes

Tiltólistás ruhadarabok 30 felett? Szakértői tanácsok nőknek - Napidoktor

1 Likes

Karácsonyi ajándékom a páromtól :slight_smile:. Az ötlet tőlem származott, elküldtem neki messengeren, hogy melyik táskák tetszenek nekem, ő pedig kiválasztott közülük egyet. Így nekem is meglepetés volt hogy mit kapok :D. Ja és kaptam egy fehérjés italport is :rofl::rofl:. Ja és ez a Pantu design egyik régóta vágyott táskája.IMG_20201225_204406

17 Likes

Nagyon csinos darab! :heart_eyes:

1 Likes

@umpalumpa, köszi szépen :)). Alig várom, hogy legyen valami alkalom amikor magammal vihetem :).

És mit szól a “mindennaphoz”, mint alkalom? :wink: :smiley:

1 Likes

Az szuper lenne, csak most digitális oktatás van, úgyhogy csak néha lesz alkalom rá :). Bár holnapután megyek a szüleimhez, oda elviszem :).

Én is nagyon vágytam egy táskára, kb. 8 éve ugyanazt a 3 (magyar) táskát hordtam felváltva, de idén lecseréltem a feketét erre a gyönyörűségre.
Marie Ann Design, magyar tervezői darab.
Kézitáskaként hordom, nem szoktam vállra akasztani őket, kevés holmit cipelek magammal, szóval nincs szükségem nagy táskára, ráadásul el is nyomnak.
Odavagyok érte.

131309675_3533624133389057_5909404418559172070_o

23 Likes

Szép darab! Elegáns :star_struck:

Gyönyörű darab!

Elegàns, gyönyörű darab