én is szeretem a kockás mintákat, most ősszel a pepcóban vettem egy ilyen ruhát legutóbb. szeretem megspórolni a “mit is vegyek fel” dilemmát, ezért rengeteg egyberuhám van (amit hidegebb időben is szívesen hordok, thermolegginggel, csizmával). annyira egyszerű feldobni egy ilyet, összeszedett, és nagyon kényelmes amit a küldöldi (amerikai) influencereken látunk, az a mi éghajlatunkon nem életszerű.
Tetszik az a rész, amikor a szemetesbe állították
Na igen… Azért a férfi divat nem változik olyan nagyot évtizedek alatt sem, főleg az nem amelyik konzervatív. A női előkelőségektől elvárják, hogy mindig csinosak legyenek, ezért alapból több rongyuk kell legyen. Persze a nők is variálhatnak, de biztos nehezebb dolguk van. Ha meg szeretik a szép ruhákat, akkor lehet, hogy meg is unják a régit. A legtöbb nőnek a ruha örömforrás és önkifejezési lehetőség. A férfiak általában ezt nem veszik annyira komolyan.
Sziasztok! Szerintetek chino szabású naddrághoz milyen cipő illik? Köszönöm a tippeket.
Nem vagyok egy nagy divatszakértő, de nekem az oxford cipő ugrott be, vagy tornacipő, de szerintem ez az összképtől is függ vagy évszaktól. De mondjuk én bakancsot vagy csizmát nem vennék fel hozzá, így ősszel tuti oxford cipővel kombinálnám.
Télen esetleg bokacsizma, de amúgy igen, inkább oxford cipő illik hozzá szerintem is. Bakancs, tornacipő nekem ne tetszik vele.
Nalam tornacipo es espadrille. Viszont igy a hidegebb idoszakokban hasznalhatatlan.
Köszönöm szépen, akkor ez nyári nadrág marad van szandálom, amivel csinos. Viszont az oxford cipő , espadrilles nem is igazán tetszik, ezért nincs is. Tornacipővel sem tetszene.
Igen, így tél felé közeledve nem tudom elképzelni semmivel őszintén szólva, szerintem tipikus nyári gatyó
Kb 6 métert tennék meg benne utcán (lakás-kocsi-lakás) karácsonykor. Nem rég vettem egy annyira szép felsőt és farmert nem akarok felvenni szenteste a páromékhoz Egyébként tényleg nem egy téli viselet, főleg hogy beige színű
Nekem van chino szabású gatyám. Igaz, hogy overál, de a lényeg ugyanaz, mert derékban öves.
Nem biztos, hogy mérvadó vagyok, mert én szinte soha nem járok lapos cipőben.
Bokacsizmával hordom, a munkahelyemen pedig egy sima magassarkúval veszem fel. Mindenhogy csinos, bár én akkor veszem fel, ha autóval megyek.
A C&A -s zoknik ,harisnyák jó minőségűek.
Mi még a Tescoban is szoktunk zoknikat venni sima feketéket. Valamint vásároltam ott fehérneműt is azok is jók.
Ha ennyire rovid ideig lennel benne kinn a hidegben, talan jol mukodhetne egy mokaszinnal vagy topankaval is:
mokaszinos
topankas
Nem igazán vettem már ruhát 1 éve, nyáron vettem egy farmert a Takkoban úgy emlékszem , meg internetről egy pulcsit, amit állítólag minőségi anyagokból varrt az eladó anyukája. Nem mondom szép pulcsi, és kényelmes is, de az első mosás után kicsit összement azért elhordom így is, mert nem vészes :D. Pont múltkor számolgattam, hogy a legtöbb cuccom min 6-8 éves, de vannak 10 éves cuccaim is, ami annak köszönhető hogy a mamám sosem hordott, butikokból származó ruháit megkaptam, amíg jóba voltam vele :D.
Legszivesebben csak turikban vásárolnék, talán jövő héten lesz alkalmam benézni egybe, mert onnan is tartós, egyedi ruháim lettek. Külföldön vett ruháim is tökéletes állapotúak. Párommal karácsony körül mindig benézünk ruha boltokba, de megmondom őszintén egyre kevésbé ragadtat el az ott kapható áru :D.
Nagyon jók a tippek, alapból én is az oxford/tornacipő/mokaszin cipőkre asszociálok, mert ez most nagyon elterjedt kombó, de ha hátrább megyünk az 50’-60’ évekig, akkor a gyönyörű lakk tűsarkúk ugranak be. Az egy karácsonyi vacsorához amúgy sem árt
Bejön, annyira rendhagyó
Honnan verbuválhatták ezeket az arcokat?? Régi fotókat lapozva ismerős…