Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

@umpalumpa köszi, a H&M jó ötlet, üzletben valahogy sosem kerültek a zoknik a fókuszomba. :slightly_smiling_face:

@mlnda neked is köszönöm az ajánlást; a Reserved pont az az üzlet, ahonnan még sosem rendeltem, de kipróbálom. A lábam átlag (vagy nagy?!) 38- as, de gyerekméretbe már tuti nem férek bele.:grin:

2 Likes

A 38-as labad pont belefer meg a gyerekek mereteibe zokni-ugyben. :slight_smile:

Ha nem széles a lábfejed, akkor 35-38-as “csoportos” számozásúak éppen jók lehetnek.

Calzedonia: JOYHU20 kupon online is.

2 Likes

H&M, Tezenis, C&A (ott snoopys zokni is akad, a hét minden napjára más motívummal csomagban). Nekem a legtöbb zoknim tőlük van.

3 Likes
3 Likes

nekem nincs bejáratott zoknilelőhelyem. mondjuk hozzátartozik hogy kizárólag fekete vagy szürke, egyszínű bokazoknikat veszek, multipack-ban (legalább nem kell őket párosítani mosás után :smiley: ). ilyen még akár hiper-szuper marketekben is szokott lenni.

1 Likes

Nekem van kockás flanel ingruhám, meg gyakorlatilag mindig volt flanelingem valamilyen formában…ez is elárulja a koromat…:joy:
Viszont a képeket - illetve mostanában bármilyen téli divatfotót- nézve mindig elgondolkozom, hogy ezek a lányok meztelen lábra veszik fel a csizmákat meg a miniszoknyákat? Nem fáznak?

4 Likes

Én is szeretem ezt a favágó-ing stílust, és az én ruhatáramban is állandóan van valamilyen kockás ing.
De, biztosan fáznak - hát, ez a modellek sorsa. Cserébe biztosan jól megfizetik nekik azt a pár perc fagyoskodást…

3 Likes

Én (és fontos extraként) a párom is szereti a kockás inget. De lehet én is öreg vagyok. :rofl:

2 Likes

Na akkor azt is bevallom, hogy nekem a pasikon is nagyon tetszik - persze a finom illat is kell hozzá!

Tehat akkor oregek vagyunk? :grin: En is szeretem oket, nalam is allando darabok.

1 Likes

Én is öreg :wink: Szeretem a kockás ingeket.

1 Likes

Jaj, én is úgy szeretem! Ráadásul apukámnak is van, gyerekkorom óta hordja, amolyan “kiöltözős” ruhája. Nagypapámtól örököltem is egyet, a kedvenc otthoni viseletem.

2 Likes

Csatlakozom én is a favágó táborba! :blush: Nagyon is jól tudnak kinézni, nőn és férfin egyaránt.

Viszont ezt a téli bokavillantást sosem értettem, én tuti odafagynék. :smiley:

2 Likes

Van mindenféle méretű és fazonú zokni, amik akár egy tornacipőből sem látszódnak ki. Plusz lehet harisnyát is felvenni, hogy a boka se legyen teljesen szabadon, de télen szerintem az is kevés. Vagy nekem legalábbis fázós a bokám. Meg a fejem. Meg minden :smiley:
Btw favágó táborba tartozom én is :slight_smile:

4 Likes
5 Likes

A harisnya már hosszú ideje “ciki” a divatfotókon és bemutatókon :thinking:…utcán ugyan még nem láttam a pucér láb + csizma/télikabát kombót, de a titokzoknival és feltűrt gatyával a mínuszokban elszántan szaladgálókat igen :crazy_face: Nekem ennél már csak a negyven fokban (is) viselt “nyári csizmák” nevetségesebbek…gázálarcot fel ha a divathölgy leveti :stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 Likes

Az a baj ezekkel a divatfotókkal, hogy mindenhova eljutnak. Tavaly januárban voltunk Londonban, ott viszonylag enyhe idő van akkor is. Simán láttam mezítlábas, papucsban (!) szaladgáló emberkéket is. Mert igaz, nyáron nincs olyan meleg, mint itt, de cserébe télen sincs ennyire hideg).
Csakhogy mit lát meg ebből az itteni fiatal? Járjunk télen is fedetlen bokával, mert az a divat…

3 Likes

Nézik a divatfotókat, azt hiszik a modell vagy influencer így mászkál, közben azok csak a kép kedvéért öltöznek úgy arra a néhány percre.
Én régen megbotránkoztam a télikabát, sapka, kilógó boka kombón, már nem. Akinél hiányzik a józan paraszti ész az élethez, az fagyoskodjon.

2 Likes