Ó! Én is sajnálom szegény Promod-ot! Egy csomó mindent rendeltem tőlük.
Nem tudom a testszínű harisnya miért feketelistás már jó ideje…jó, vannak persze ronda árnyalatok, de akkor is. A divatfotókon és a kifutón következetesen pucér lábbal szerepelnek még a télikabátos-csizmás modellek is …arról nem is beszélve, hogy a harisnyanélküliség igazából nagyon keveseknek áll jól. A karcsú, feszes, barna őzlábakon persze jól néz ki, de a többségünk nem ilyen. A harisnya megszépíti a lábat, és összefog. Feketét meg nem lehet mindenhez húzni, a színes meg…nyolcéves koron túl nekem a “ne tedd” kategória Bezzeg a zokni szandállal és vagy körömcipővel, hát az (most) szép!!! Komolyan, sajnálom, hogy nem egy épebb ízlésű korban élek…
Én is. Főleg, hogy ha tudom, hogy kivonulnak, akkor még vásárolok tőlük pár alapdarabot. Bár annyira nem képesek, hogy ezt kommunikálják a törzsvásárlóik felé. A hírlevél az új kollekcióról bezzeg jön. Csak tudnám ezentúl hol tudom majd megvásárolni…
Dettó! Miért érezzem cikinek a matt, nude harisnyát, ha találok egy kényelmes és láthatatlan darabot? Már nem csak a nagymamás, boka körül kinyúlt létezik!
Én rövidnacihoz is hordok nude harisnyát. A lábamon a bőr tele van piros pöttyökkel, vagy lila foltokkal, meg amúgy sem szeretem, ha összeizzadnak a combjaim. Sokszor észre sem veszik, hogy van rajtam…
@zalla : Tegnap én is bekérdeztem őket egy post alatt a fb-on, hogy pontosan mikor zárnak a boltok, de érdekes módon nem érkezett válasz…
Mi van, ha még rendelnék valamit last minute-ben?
Nekem is épp ez a bajom. Anno mikor a Marks&Spencer kivonult Magyarországról, akkor elég részletesen tájékoztatták a vásárlókat arról, mire számíthatnak (visszatérítés, csere stb.). Nem az akciós végkiárusított készletre utaznék a Promodnál, hanem szívesen vennék egy-két alapdarabot. De így nem merek a webshopból rendelni. Megérkezne? Vagy csak lemeríteném a bankszámlámat aztán perelhetnék velük a visszatérítésért?
Ó igen, a Marks&Spencer nagyon korrekten csinálta! Még az is meg volt hirdetve, hogy melyik üzlet pontosan mikor fog bezárni.
Hogy én azt mennyire sajnáltam!
A Promod margójára: ma felhívtam a Mammut üzletet, hogy megkérdezzem, meddig működik a bolt. Elmondta a hölgy, hogy “fogalma sincs, ők is örülnének, ha kapnának egy mailt…” Na, erről ennyit, nem lettünk okosabbak. Kérdeztem, hogy mi van a rendeléssel? Erre azt mondta, hogy a vírus miatt március óta nem lehet boltba rendelni, és a központba vissza lehet küldeni, ha nem stimmel, így amiatt nem kell aggódni, hogy elveszne a pénz. Elvileg… Úgyhogy én most gyorsan rendelek még egy pár topot, amiről tudom, hogy alakul a méretezés
Nem csak ötven felett
Ezek a szerkókat inkább 70 felett tudnám elképzelni…túlvagyok az 5. x-en de ez a dámás-nagyasszonyos stílus rém idegen… inkább stílus mint életkor kérdése manapság szerintem az öltözködés!
Jól megnevettettél. Egyetértek veled.
Én inkább sírok. A klasszik Crocs-szal is ki lehet kergetni a világból. Pedig szeretem a bumfordi csukákat, de ez…
Hát nem egy elegáns darab, az biztos. Kíváncsi leszek, mennyi jön majd velünk szembe belőle.
Jó pár évvel ezelőtt vettem egy ilyet kivehető szőrmebéléssel a decathlonban, kábé 6 ezer Ft körül. Tök így nézett ki. Amúgy szerettem.
Biztosan nagyon kényelmes lehetett. A Crocs papucsok is azok.