Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Ó! Én is sajnálom szegény Promod-ot! Egy csomó mindent rendeltem tőlük. :sob: :sob: :sob:

1 Likes

Nem tudom a testszínű harisnya miért feketelistás már jó ideje…jó, vannak persze ronda árnyalatok, de akkor is. A divatfotókon és a kifutón következetesen pucér lábbal szerepelnek még a télikabátos-csizmás modellek is :face_with_raised_eyebrow:…arról nem is beszélve, hogy a harisnyanélküliség igazából nagyon keveseknek áll jól. A karcsú, feszes, barna őzlábakon persze jól néz ki, de a többségünk nem ilyen. A harisnya megszépíti a lábat, és összefog. Feketét meg nem lehet mindenhez húzni, a színes meg…nyolcéves koron túl nekem a “ne tedd” kategória :stuck_out_tongue: Bezzeg a zokni szandállal és vagy körömcipővel, hát az (most) szép!!! :face_vomiting: Komolyan, sajnálom, hogy nem egy épebb ízlésű korban élek… :unamused:

3 Likes

Én is. Főleg, hogy ha tudom, hogy kivonulnak, akkor még vásárolok tőlük pár alapdarabot. Bár annyira nem képesek, hogy ezt kommunikálják a törzsvásárlóik felé. :angry: A hírlevél az új kollekcióról bezzeg jön. Csak tudnám ezentúl hol tudom majd megvásárolni…

Dettó! Miért érezzem cikinek a matt, nude harisnyát, ha találok egy kényelmes és láthatatlan darabot? Már nem csak a nagymamás, boka körül kinyúlt létezik!

3 Likes

Én rövidnacihoz is hordok nude harisnyát. :smiley: A lábamon a bőr tele van piros pöttyökkel, vagy lila foltokkal, meg amúgy sem szeretem, ha összeizzadnak a combjaim. Sokszor észre sem veszik, hogy van rajtam…

3 Likes

@dunaimano, ez jó ötlet, nekem is ugyanezek a gondok a lábammal :/.

2 Likes

@zalla : Tegnap én is bekérdeztem őket egy post alatt a fb-on, hogy pontosan mikor zárnak a boltok, de érdekes módon nem érkezett válasz…
Mi van, ha még rendelnék valamit last minute-ben?

1 Likes

Nekem is épp ez a bajom. Anno mikor a Marks&Spencer kivonult Magyarországról, akkor elég részletesen tájékoztatták a vásárlókat arról, mire számíthatnak (visszatérítés, csere stb.). Nem az akciós végkiárusított készletre utaznék a Promodnál, hanem szívesen vennék egy-két alapdarabot. De így nem merek a webshopból rendelni. Megérkezne? Vagy csak lemeríteném a bankszámlámat aztán perelhetnék velük a visszatérítésért?

1 Likes

https://femina.hu/szepseg/birkin-taska/

2 Likes

Ó igen, a Marks&Spencer nagyon korrekten csinálta! Még az is meg volt hirdetve, hogy melyik üzlet pontosan mikor fog bezárni.
Hogy én azt mennyire sajnáltam!

1 Likes

A Promod margójára: ma felhívtam a Mammut üzletet, hogy megkérdezzem, meddig működik a bolt. Elmondta a hölgy, hogy “fogalma sincs, ők is örülnének, ha kapnának egy mailt…” Na, erről ennyit, nem lettünk okosabbak. Kérdeztem, hogy mi van a rendeléssel? Erre azt mondta, hogy a vírus miatt március óta nem lehet boltba rendelni, és a központba vissza lehet küldeni, ha nem stimmel, így amiatt nem kell aggódni, hogy elveszne a pénz. Elvileg… Úgyhogy én most gyorsan rendelek még egy pár topot, amiről tudom, hogy alakul a méretezés :slight_smile:

3 Likes

Nem csak ötven felett

2 Likes

Ezek a szerkókat inkább 70 felett tudnám elképzelni…túlvagyok az 5. x-en de ez a dámás-nagyasszonyos stílus rém idegen… :thinking:inkább stílus mint életkor kérdése manapság szerintem az öltözködés!

Jól megnevettettél. Egyetértek veled.

1 Likes
3 Likes

Én inkább sírok. A klasszik Crocs-szal is ki lehet kergetni a világból. Pedig szeretem a bumfordi csukákat, de ez…

2 Likes

Hát nem egy elegáns darab, az biztos. Kíváncsi leszek, mennyi jön majd velünk szembe belőle.

1 Likes

Jó pár évvel ezelőtt vettem egy ilyet kivehető szőrmebéléssel a decathlonban, kábé 6 ezer Ft körül. Tök így nézett ki. Amúgy szerettem.

Biztosan nagyon kényelmes lehetett. A Crocs papucsok is azok.

1 Likes