Így van. Mezei halandó, ha nincs megáldva csodás genetikával, akkor nehezen veszi fel a szuper ruhákat.
Én pl imádom a hátul kivágott felsőket. De azok alá nem vesz az ember melltartót, a mindenféle szuper “cuppanós” megoldások meg vagy nem tartanak, vagy olyan kényelmetlen, hogy már otthon át kell öltöznöm. És nem, sajnos nem vagyok elég bátor csak a felsőben elindulni.
Igen, igen, de a héten eléggé el vagyok havazva a suli kezdés miatt.
Hát én sem! Egyrészt nem olyan esztétikus a látvány, mintha push-upban lennék, másrészt én kifejezetten kellemetlenül érzem magam, ha látszik, hogy nincs rajtam melltartó. Mintha teljesen meztelen lennék. Nem tudom, lehet, hogy az agyamat kéne felszabadítanom, de még nő létemre is undorítónak találom, mikor valaki csak úgy pólóban “lóbálja” a megereszkedett melleit.
Majdnem visszaköptem a kávét a bögrébe.
Amúgy néha én is csodálkozom, hogyan képesek nők melltartó nélkül elindulni. Persze nem azokra a szerencsésekre gondolok, akiknek formás és szépen áll, hanem az olyanokra, mint én…, két gyerek után (bár a melltartó nélküliséghez régen is túl nagy volt).
@Kokapu én pont a másik véglet vagyok, éppen határeset a méretem a “megteszi” kategóriában. De akkor is. Nélküle nem áll szépen, na. Ez az igazság.
@asianlover fú, nekem is ugyanilyen érzésem van. Valahogy a melltartó hozzám tartozik, abban szeretek emberek közé menni. Nem mondom, otthon szeretek megválni tőle, de az meg már a négy fal kellemes magánya.
Előbb indulnék el otthonról bugyi nélkül mint melltartó nélkül
Én imádnám (alkalomra) pl a hát nélküli vagy amerikai vállas ruhákat de sajnos szóba se jöhetnek a kötelező melltartó miatt…és abból sem jó akármilyen fazon, vállpánt nélküli felejtős…
Átérzem… évekig kell kergetni egy jó darabot, aminek mondjuk nincsen csillagászati ára
Ez egyértelmű én is
Nem tudja valami mi történik az Árkád Promod üzlettel? Ma benéztem volna, de le volt takarva fehér takaró panelekkel…
Meseszép, igazán stílusos, színes, mintás ruhák és táskák valamint maszkok is :). Nagyon-nagyon tetszenek .
https://m.facebook.com/CAMOUDESIGN/?ref=bookmarks&refid=18&tn=%2As%2As-R
A győri már vagy két éve bezárt Kár érte, csak akkor gondoltam bele, mennyi mindent is vásároltam onnan. Helyette bővült a semmitmondó Orsay… .
Tegnap a Mamut Promod úgy nézett ki mintha végkiárusítás lenne… Mindenből maradékok, sehol egy új kollekció, kb. 70% leárazás egy csomó mindenre. Üres volt a bolt szinte. Lehet megszűnik?!
Sajnos megvan a válasz…
Korábban sokat vásároltam tőlük, de az utóbbi években már be sem mentem, a kirakatok egyáltalán nem csábítottak be. Ettől függetlenül kár, hogy kivonulnak.
Akkor divatos lesz a tavaly befejezett télikabátom
Kíváncsi lennék, hogy jönnek e be új márkák majd, vagy ez most egy ilyen időszak vagy ki lesz a következő kivonuló?
Csajok, 80-as évek, piros blézer, fekete szoknya, és a blézerre kihajtott hatalmas, fehér galléros blúz (általában csipkeszegélyes gallérral)…a legkisebb szellő fellibbentette a gallért és odakente a (szintén) pirosra rúzsozott szánkhoz… hahó, él itt még valaki azokból az időkből…???
Nekem bezárt a karantén ideje alatt a kedvenc boltom a győri Árkádban. Kis butik volt, de az imádott Rinascimento ruháimat onnan szereztem be.