Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Ti mennyire nyomjátok a fehéret nyáron? Én inkább felsőrészekben, mert előnyösebb az alakomra, ha alul sötétebb a tónus :smiley: de fehér topokat nagyon szívesen hordok.
Mondjuk idén beújítottam egy törtfehér szoknyát - a bőrtónusomhoz az előnyösebb, mint a falfehér - amit holnap fel is avatok. Vicces, hogy mire megnyitott a Zara a karantén után, ez a darab rögtön féláron volt!20200612_155305

A második képen a megváltozott ruhaméreteket szeretném - ismét :smiley: - szemlélteni: a sötétkék ruha vádliközépig ér, 177 cm vagyok. A két oldalán egy-egy S-es :open_mouth: méretű H&M ruha helyezkedik el! Ez különösen vicces a csontszínű ruha esetében… ha véletlenül nem vagy legalább 170 cm, ez a cucc konkrétan a földet súrolja! LOL A sárga nagyon jó szolgálatot tesz felhajtott ujjakkal strandruha kategóriában, már be is vetettem! IMG-20200629-WA0009

8 Likes

Akkor szoktam le a fehér ruhákról, amikor a gyerekeim megszülettek. :see_no_evil::woman_shrugging:

6 Likes

Én is csak pakolgatom a fehér felsőket és a hosszú szoknyákat… Egyelőre maradnak a sötét nadrágok és a mintás overálok. Azon a bébikaja sem látszik annyira :joy:.

4 Likes

Gyönyörű az a szoknya! Van pár fehérem, szoknya meg nadrág és felsők és egy ruha is, nyáron nagyon szeretem viselni :hugs:

1 Likes

Én nem is inkább csak felsőket hordok fehéret. :slight_smile: Nadrágban mindig félek a balesetektől.

1 Likes

Ékszerek, én most két nyakláncot rendeltem, ilyen áron megéri :). Érdemes végignézegetni őket :). 4-5. oldalon stb láthatók a nagy akciók, igazán profi oldalnak tartom :). Számos szállítasi és fizetési lehetőséggel :).

1 Likes

Ide rakom be, megérkezett a két ékszer is amit rendeltem, csodaszépek :).
IMG_20200717_094616

8 Likes
2 Likes

Nem 60 évesen alakul ki a stílus, azaz 60 alattiaknak is inspiráló lehet

2 Likes

Új szerzemény :smiling_face_with_three_hearts:. Sajnos tönkrement az előző táskám, ez az új darab nem volt túl olcsó :sweat_smile:, a Deichmannban vettem, csak ez az egy tetszett közülük de kb 2 évig használok egy táskát :). Több darabot nem szoktam venni, mindig egyet használok, amíg el nem használódik, bár lehet veszek egy kisebbet is bulikhoz, amit nem kell letennem sehova ha táncolni is lehet.
IMG_20200725_175359

IMG_20200725_175448

11 Likes

Egy darab táskád van?

Leborulok előtted!

3 Likes

Igen, ilyen minimalista vagyok :sweat_smile:.

4 Likes

Én is egyet használok, mert utálok pakolászni és mindig attól félek, hogy elhagyok valamit közben.

5 Likes

Nekem nem tudom, hogy hány táskám van…
És egyszerre most is hármat használok, pakolgatom a lényeget… :grinning:

Majd ha megjött a két új Vendula, csinálok egy gyűjteményes fotót.

8 Likes

Használsz táskarendezőt? Mindig tervezem, hogy beszerzem, aztán csak át kell pakolni egyik táskából a másikba.

4 Likes

Csak nehogy egyszer valami fontosat hagyj az egyikben :sweat_smile:, velem is megtörtént már (volt hogy több táskám volt.) :slight_smile:

2 Likes

Én táskarendező helyett vagy 5 nesszeszert hordok magammal. Van 1 a vészesetekre (női dolgok, gyógyszerek, sebtapasz, stb.), 1 a maszknak (ez igen pici), 1-ben 2 db szatyor van, 1 a biciklis kellékeket őrzi (levehető lámpák), és 1 a piperéknek. Ezen felül max napszemüveg, kulacs, telefon, kártyás-iratos izé van nálam (nem jut eszembe a neve). Így viszonylag egyszerűen tudom szabályozni, hogy mi van nálam, adott eseményre és táskára szabható.
Egyébként @Szandika - hoz hasonlóan egyszerre én is 1 táskát használok, bár pont a korona alatt kezdtem el váltogatni. Na meg valahogy azóta elkezdtem táskákat nézgetni, és úgy érzem kell még egy pár. :sweat_smile: Így is úgy is pakolgatom minden nap.

7 Likes

Én is egy táskát használok egyszerre. Összesen talán öt táskám. Nyilván ha csak vásárolni, vagy valamilyen eseményre megyek akkor cserélem, de amúgy egyet használok. Pont ma váltottam egy másikra, mert elegem lett a béna elrendezésből. Az egy rekeszes táskákat szeretem, amiben bármit megtalálok könnyedén az alján :smiley:
@Kokapu várom a gyűjteményes képeket.

6 Likes

Van, de nem használom. Csak a penztárcámat, a bérletet, fülhallgatót és a telefont rakom át, más nem lényeg, a többi (plusz betét, papírzsepi, ajakír, ilyesmi) van minden táskámban.

4 Likes

Nekem van rendszerezőm, de pont nem használom. Nem akkora, mint ami nekem kellene, és nem is igazán tudok benne elkülöníteni egymással összevesző dolgokat. Szóval maradtam én is a nesszeszereknél. :slight_smile:
Egyébként van pár táskám. A ruháim elég egyszerűek (nem szeretem a fordokat, flittereket, durván színes mintákat), így én egy élénk színű táskával szoktam feldobni az alapvetően unalmas szettjeimet.

6 Likes