Óó, azt a képet nagyon várom, biztos gyönyörűséges gyűjtemény.
Imádom a táskákat, majdnem annyira, mint a sminkeket.
Egyéb káros szenvedélyem nincs.
Emelem a kalapom azok előtt, akik csupán 1, azaz egy táskát “nyúznak”. Hogy bírjátok???
Táskamániás lévén én is nagyon kíváncsi vagyok a gyűjteményedre @Kokapu. Nem mutatsz meg belőle már most egy részletet?
Haha
Hát nálam úgy néz ki, hogy van egy melóba rohangálós táskám. Ez hátizsák már jópár éve.
És mellé kistáskákat vásárolgatok még néha, van olyan 5 körülbelül, és évente 1-2 alkalommal hordom őket. Színházba, esküvőre, stb.
Van még egy nagyobb utazós-bevásárlós táskám, és egy használaton kívüli laptoptáskám.
Viszont pont amiatt kezdtem el a táskákat nézni, mert az 1 darab rohangálós nem mindig illik a szettemhez. Jó lenne egy 2-3-at beszerezni, különböző színekben, de annál többel nem tudnék megbirkózni.
@Kokapu , igen nagyon várjuk a fotót a csodálatos táskakölteményeidről.
Meglehetősen jól bírom, hogy csak egy táskám van, persze a pénz is korlátoz :D. Emlékszem az egyik vendula (lila) táskádra, csodálatosan szép . Harry potteresed is van? :).
Nálam is így kezdődött, hogy jó lenne még 2-3 különböző táska… Aztán elindultam a lejtőn.
Irigyellek, hogy tudsz megálljt parancsolni az újabb vásárlásnak…
Van!
Haha, azt majd meglátjuk, mennyire sikerül megállni!
Ha már táskák, ő a legújabb, éppen aktuális rohangálósom. Férjuramtól kaptam születésnapomra, meskáról rendelte, magyar készítőtől. (Hosszú listáról választotta, a készítő az én tippem volt, a táska mintája az ő választása.) Az előző táskám 2 éves volt, kisebb hibákkal, még használható, de nem olyan jó állapotban.
Szuper jól néz ki, elfogadnám!
Nekem is van pàr, nagyobb, csak szìnben màsfèlèk. 1 nagyot hasznàlok , ha megyek orvoshoz, vagy vmit intèzni, ès van egy kicsi bevàsàrlàshoz ,csak pènztàrca, mobil, kulcs ès zsepi fèr bele. De èn is jàrtam ùgy, hogy a pènztàrcàmat a kicsiben hagytam.
Nagyon szèp.
Csodálatosan néz ki , én is nézegettem már magyar tervezők táskáit, annyira egyediek és szépek :). Nagyon jó lehet őket birtokolni, na meg biztos nem megy szembe veled az utcán :D.
Simán szembejöhet, mert másnak is eladja ugyanezt De mondjuk én nem bánom ez nekem nem nagyon volt szempont. Amíg fast fashionben vásároltam, sem nagyon találkoztam ugyanazzal a cuccal, amit én is megvettem, talán csak 1-2 alkalommal.
Sziasztok! Tudja eseteleg valaki, hogy a Marks & Spencer webshopon mennyi a szülletésnapi kedvezmény?
Kb két hete regisztráltam, akkor kérték a dátumot, de nem emlékszem, hogy írták volna, a kedvezmény mértékét. Köszönöm szépen az infót Az egész jó:slight_smile:
Ugy emlekszem nekem is van accountom naluk, de sosem kaptam toluk emailt ez ugyben.
Magyarországra is lehet rendelni? Eddig úgy tudtam nem lehet…