Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Óó, azt a képet nagyon várom, biztos gyönyörűséges gyűjtemény.:slight_smile:

2 Likes

Imádom a táskákat, majdnem annyira, mint a sminkeket. :grinning:

Egyéb káros szenvedélyem nincs. :grinning:

7 Likes

Emelem a kalapom azok előtt, akik csupán 1, azaz egy táskát “nyúznak”. :cowboy_hat_face: Hogy bírjátok??? :sweat_smile::grin::grin:
Táskamániás lévén én is nagyon kíváncsi vagyok a gyűjteményedre @Kokapu. :slightly_smiling_face: Nem mutatsz meg belőle már most egy részletet? :sweat_smile::grin: :innocent:

6 Likes

Haha :smiley:
Hát nálam úgy néz ki, hogy van egy melóba rohangálós táskám. Ez hátizsák már jópár éve.
És mellé kistáskákat vásárolgatok még néha, van olyan 5 körülbelül, és évente 1-2 alkalommal hordom őket. :smiley: Színházba, esküvőre, stb.
Van még egy nagyobb utazós-bevásárlós táskám, és egy használaton kívüli laptoptáskám.
Viszont pont amiatt kezdtem el a táskákat nézni, mert az 1 darab rohangálós nem mindig illik a szettemhez. Jó lenne egy 2-3-at beszerezni, különböző színekben, de annál többel nem tudnék megbirkózni.

3 Likes

@Kokapu , igen nagyon várjuk a fotót a csodálatos táskakölteményeidről.
Meglehetősen jól bírom, hogy csak egy táskám van, persze a pénz is korlátoz :D. Emlékszem az egyik vendula (lila) táskádra, csodálatosan szép :smiling_face_with_three_hearts:. Harry potteresed is van? :).

4 Likes

Nálam is így kezdődött, hogy jó lenne még 2-3 különböző táska… Aztán elindultam a lejtőn. :grin::grin:
Irigyellek, hogy tudsz megálljt parancsolni az újabb vásárlásnak… :wink:

3 Likes

Van! :grinning:

3 Likes

Haha, azt majd meglátjuk, mennyire sikerül megállni! :smiley:

3 Likes

Ha már táskák, ő a legújabb, éppen aktuális rohangálósom. Férjuramtól kaptam születésnapomra, meskáról rendelte, magyar készítőtől. (Hosszú listáról választotta, a készítő az én tippem volt, a táska mintája az ő választása.) Az előző táskám 2 éves volt, kisebb hibákkal, még használható, de nem olyan jó állapotban.
IMG_20200726_113159

13 Likes

Szuper jól néz ki, elfogadnám! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nekem is van pàr, nagyobb, csak szìnben màsfèlèk. 1 nagyot hasznàlok , ha megyek orvoshoz, vagy vmit intèzni, ès van egy kicsi bevàsàrlàshoz ,csak pènztàrca, mobil, kulcs ès zsepi fèr bele. De èn is jàrtam ùgy, hogy a pènztàrcàmat a kicsiben hagytam.

3 Likes

Nagyon szèp.:smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Csodálatosan néz ki :smiling_face_with_three_hearts:, én is nézegettem már magyar tervezők táskáit, annyira egyediek és szépek :). Nagyon jó lehet őket birtokolni, na meg biztos nem megy szembe veled az utcán :D.

1 Likes

Simán szembejöhet, mert másnak is eladja ugyanezt :smiley: De mondjuk én nem bánom ez nekem nem nagyon volt szempont. Amíg fast fashionben vásároltam, sem nagyon találkoztam ugyanazzal a cuccal, amit én is megvettem, talán csak 1-2 alkalommal.

2 Likes

@dunaimano, Ebben is van valami :smiley: és ezzel most ellent mondok saját magamnak :).

1 Likes

Sziasztok! Tudja eseteleg valaki, hogy a Marks & Spencer webshopon mennyi a szülletésnapi kedvezmény?

Nem is tudtam, hogy van nekik szulinapi kedveskedesuk. Ezen a linken £5-ot talaltam.

Kb két hete regisztráltam, akkor kérték a dátumot, de nem emlékszem, hogy írták volna, a kedvezmény mértékét. Köszönöm szépen az infót :slight_smile: Az egész jó:slight_smile:

1 Likes

Ugy emlekszem nekem is van accountom naluk, de sosem kaptam toluk emailt ez ugyben. :thinking:

Magyarországra is lehet rendelni? Eddig úgy tudtam nem lehet… :scream:

1 Likes