Hát maximum egy 50%-nál gondolkodnék el rajta, vagy maximum 50ezret érne meg számomra. Szóval ebben az esetben 20 % még nem pálya.
A kezdő képen lévő nőröl (mustár naci+ Fendi mintás ing) jöhetne nekem is minden A többi is szuper, bár én a színeket, mintákat is kedvelem.
Az olajzöld ruha gyönyörű, bár nekem nem állna jól, de mesés.
@Fiorentina, a párommal ezen szoktunk vitatkozni , szerintem a fehér kövérít, a feketében meg soványabb vagy, szerinte meg pont fordítva :D. Mondjuk akkor nem is értem miért van annyi fekete ruhája
@Szandika voltam egy nőiességgel kapcsolatos tanfolyamon. Ott mondta a csóka, hogy a fekete kiemeli a kontúrokat, és valóban “kövérít”, és igenis viselni kell egy nőnek világosabb színeket. Egyetértek vele. De a legfontosabb, Te hogy érzed magad az adott ruhában.
Lányok, most hogy kicsit formásodtam, lehet megpróbálnék egy bikinit venni (az még egyszer se biztos, hogy fürdőbe elmegyek benne :D). Origami bikinikről van esetleg véleményetek? Olyan szépeket látok az oldalon! Köszönöm szépen!
Ez jó! Én olyan verzióban találkoztam ezzel tavaly, hogy
- What you need for a perfect beach body?
- Go to the beach and have a body!
Bocs,@koalace , nem akartam elterelni a témát a bikiniről , fennáll a kérdés Lányok! Én nem az a méret-kategória vagyok, szóval nem ismerem az Origamikat.
De az biztos, hogy ne csak akkor menj a strandra vagy usziba, ha elérted az álomalakodat Tényleg minden test bikini-test/strand-test
Köszönöm, de tagadhatatlanul bant az alkatom. De nincs mit tenni, ez van. Azért mar sokat alakultam lelkileg ehhez az onelfogadas temahoz. De ez egy never ending story, ezt volt a legnehezebb elfogadnom.
Sajnos ezzel a szabállyal azokat büntetik főleg, akik tényleg a rossz méret vagy minőség miatt küldték vissza a sosem használt árut
Igen, de ezek szerint sokan vannak, akik “okosban” akarnak araszolni. Őket viszont érthető, hogy ki akarják zárni, ami nem lesz könnyű, meg fogják találni a kiskaput.
Ahogy mondod, az “araszolók” akkor is megtalálják az utat
Ja, ez nehéz kérdés… én is pont most jártam úgy, hogy kb. 30.000-ért rendeltem a Zarától, átvettem a boltban, felpróbáltam és annyi mindent kellett visszaadnom, hogy csak 5.500 Ft-nyi termékem maradt de már másnap visszautalták a pénzt, szóval elmondhatom, hogy a Promodhoz hasonlóan ők is nagyon korrektek és gyorsak a visszatérítésben. Nem úgy, mint a gonosz Mango, akiknél nem lehet a boltban visszaadni, csak visszapostázni a nem kívánatos termékeket.
A Zaránál ráadásul egy csomó ruha van, amit be se hoznak Magyarországra, csak netről rendelhető. Jól megszívnám, ha mindig mindent ki kéne fizetnem…
Apropó Promod: az Allebbena és a Mammutban járva láttam, hogy 20%-os kedvezmény van legalább 2 termék vásárlása esetén. Mondjuk én még keményen kitartok, szerintem idén korábbra lesz hozva a nyári árleszállítás, ezt a pér hetet már kivárom, amíg eljön a 30-50%
Én rendszeresen szoktam rendelni pont az Asosról. Leginkább melltartókat, amik esetében nem segít az online méretválasztó. Ezért szinte minden második rendelésből küldök vissza valamit, igaz nem nagy értékben. Mondjuk szerintem sejtik, hogy nem az instagramra fotózkodok benne .
A múlt év végén rövid ideig egyébként bevezették a visszaküldési díjat (kb 1000 ft-ot). Szerintem ez is kellően el tudja tántorítani azokat, akik csak fotózkodni akarnak a termékekben.
Egyébként én is szeretem a boltba rendelést. Ha van a cégnek üzlete Magyarországon, akkor ezt a szállítási módot választom. Mindenkinek előnyösebb. A boltnak azért, mert egész biztosan kevesebbet fizetnek a szállításért, és kevesebb a visszaélés, nekünk pedig azért mert könnyebb visszaváltani a nem megfelelő ruhát.
@asianlover: A Promod akciót én is nagyon várom. Őszintén szólva abban bíztam, hogy a nyitás után egy kicsit komolyabban le fogják árazni a ruháikat (az Orsaynél közben csak úgy röpködnek a 30-50%-ok), de nem így történt.
Itt nalunk (Ita) ki akàrjak tolni augusztus 1-re a szokàsos nyàri leàrazàsok hivatalos kezdetét
Na, szép, akkor fordított az eladói logika! A lét határozza meg a tudatot
Nagyon kíváncsi leszek, mikor merünk újra elmenni Olaszországba. Pont a téli leárazás vége lett volna most aktuális, szerettük volna magunkat a háztartási/lakber vonalon szétvásárolni
De sajnos most hiába fognak megnyílni a határok, nem mernék elutazni. Ti hogy élitek meg ezt helyben?