“Olyan lenne, mintha festők lennénk és nem alkothatnánk kedvünk szerint” De szépen mondtad!
Még a karantén előtt beszélgettünk a nadrágszoknyákról. Jelentem, megvettem a Zarában az ominózus darabot!
Nagyon vastag az anyaga, ezért éppen ilyen átmeneti időre jó, ha fixen itt lesz a meleg, már nem fogom tudni hordani sajnos. Nagy kedvencemmel, a farmer dzsekivel kombinálom és egy spagetti pántos fekete bodyval vagy fehér atlétával.
A jobb oldalon egy másik új kedvenc, szintén a Zarából: a masnis, magas derekú nyári nadrág… Ez elasztikus és vékony anyagú, így ez jó lesz nyárra is.
Végül a szandál. Hosszas keresgélés után sikerült találnom egy univerzális, nem magas sarkú, de nem is ortopéd fekete szandált! Egy kis háttérsztori: csütörtökön elmentünk fodrászhoz a párommal, ott is siránkoztam, hogy megvert a sors, hogy nem tudtam márciusban-áprilisban Olaszországban venni cipőt, már 2 éve keresem az ideális nyári fekete szandált, de csak nem jön az utamba, ami tavaly előtt sikerült, az is rose gold volt és széttört a talpa. A fodrász ajánlotta, hogy a 13. kerületben, tőle 2 utcára van egy Kukucska és Kukucskáné nevű kis cipőboltos, az egyik gyerek, a másik női cipőket árul, csekkoljam meg náluk. És láss csodát, ott termett a szandál! az eladónővel beszélgetve kiderült, hogy a járvány miatt össze kellett vonniuk a 2 boltot, 1 üzlethelyiséget tart fenn és egész áprilisban 2 (!) pár cipőt tudott eladni… nagyon szomorú…
A másik kettő még tavalyi szerzemények, de idén tavasszal is nagy hasznukat veszem: a púderrózsaszín front
Ebben az aranyfényű dzsekikében irtó coolnak érzem magam igazából erről kéne szóljon az egész öltözködés szerintem, hogy felveszel valamit, ami növeli az önbizalmad, szebbnek/jobbnak/magabiztosabbnak érzed tőle magad, függetlenül attól, hogy követi-e az aktuális trendet vagy mások véleményét. Csak az számít, hogy téged jóérzéssel töltsön el.
Szépek!
Jövő héten lesz alkalmad hordani a nadrágszoknyát!
Nagyon szépek a ruhák és a szandi is gyönyörű! Meg kéne kukucskálnom ezt a boltot is, jó, hogy leírtad nincs is tőlünk messze, simán el lehet sétálni
Nagyon szép szandál, megpróbálok én is benézni majd.
Érdemes volt kukucskálnod! Szegények, a két eladás nagyon durva!
Köszönöm szépen mindenkinek a pozitív visszajelzéseket!
Az amit ma megvehetsz, ne halaszd holnapra nem is lehetne aktuálisabb!
Bevallom, időközben lett egy fekete szuper maszkom is, így tetőtől talpig teljes az outfit ezen felbuzdulva utána is nézek, találok-e valami jópofaságot dizájn-maszk kategóriában a neten!
Ő csinál különleges maszkokat! A ruhái miatt követtem, de szerintem maszkokban is nagyon kreatív és nem egy vagyon, reális áron adja őket
https://www.facebook.com/REBIRTH-Márton-Mónika-Esküvői-és-alkalmi-ruházat-2153347128315645
Köszi a tippet!
Hihetetlenül gyönyörű ruhákat árul! Napestig tudnám nézegetni :).
Szívesen, hátha találtok kedvetekre való maszkokat
@Szandika én is így vagyok vele, nagyon tehetséges és remek szabó+varrónő imádom amiket varr
na azért a horgászsapka, meg a vödörtáska… homokozni megyünk a strandra?
@random, nagyon egyet tudok veled érteni :D. Az első kettő meg a széles öv és a nagy nyaklánc a magasságom miatt nem előnyös :D, illetve a testalkatom miatt sem.
(én is alacsony vagyok, meg még duci is hozzá, de a széles öv magason hordva nálam nagyon bejött a földig érő, lenge ruhákhoz… )
Olyan szögletes szandim nekem is van még a 90-es évekből Igen, még mindig hordható, pedig már cipésszel javítattam (amikor még igazi szakik voltak a cipészek).
Az utolsó képen egy Lengyel Zsuzsi táska van, annyira tetszenek a táskái!
Pl. ezt elfogadnám, csak hát az ára…
A Joy napokon volt / lesz rá kedvezmény.