Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

“Olyan lenne, mintha festők lennénk és nem alkothatnánk kedvünk szerint” De szépen mondtad! :heavy_check_mark: :tada:

1 Likes

Még a karantén előtt beszélgettünk a nadrágszoknyákról. Jelentem, megvettem a Zarában az ominózus darabot! :blush:
Nagyon vastag az anyaga, ezért éppen ilyen átmeneti időre jó, ha fixen itt lesz a meleg, már nem fogom tudni hordani sajnos. Nagy kedvencemmel, a farmer dzsekivel kombinálom és egy spagetti pántos fekete bodyval vagy fehér atlétával. 20200510_090023 (1)
A jobb oldalon egy másik új kedvenc, szintén a Zarából: a masnis, magas derekú nyári nadrág… Ez elasztikus és vékony anyagú, így ez jó lesz nyárra is.
Végül a szandál. Hosszas keresgélés után sikerült találnom egy univerzális, nem magas sarkú, de nem is ortopéd fekete szandált! Egy kis háttérsztori: csütörtökön elmentünk fodrászhoz a párommal, ott is siránkoztam, hogy megvert a sors, hogy nem tudtam márciusban-áprilisban Olaszországban venni cipőt, már 2 éve keresem az ideális nyári fekete szandált, de csak nem jön az utamba, ami tavaly előtt sikerült, az is rose gold volt és széttört a talpa. A fodrász ajánlotta, hogy a 13. kerületben, tőle 2 utcára van egy Kukucska és Kukucskáné nevű kis cipőboltos, az egyik gyerek, a másik női cipőket árul, csekkoljam meg náluk. És láss csodát, ott termett a szandál! :star_struck: az eladónővel beszélgetve kiderült, hogy a járvány miatt össze kellett vonniuk a 2 boltot, 1 üzlethelyiséget tart fenn és egész áprilisban 2 (!) pár cipőt tudott eladni… nagyon szomorú…20200510_102057 (1)

12 Likes

20200510_085436 (1) 20200510_085530 (1)
A másik kettő még tavalyi szerzemények, de idén tavasszal is nagy hasznukat veszem: a púderrózsaszín front :slight_smile:
Ebben az aranyfényű dzsekikében irtó coolnak érzem magam :sunglasses: igazából erről kéne szóljon az egész öltözködés szerintem, hogy felveszel valamit, ami növeli az önbizalmad, szebbnek/jobbnak/magabiztosabbnak érzed tőle magad, függetlenül attól, hogy követi-e az aktuális trendet vagy mások véleményét. Csak az számít, hogy téged jóérzéssel töltsön el.

5 Likes

Szépek!
Jövő héten lesz alkalmad hordani a nadrágszoknyát!

Screenshot_20200510_112630_com.morecast.weather

Nagyon szépek a ruhák és a szandi is gyönyörű! Meg kéne kukucskálnom ezt a boltot is, jó, hogy leírtad nincs is tőlünk messze, simán el lehet sétálni :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon szép szandál, megpróbálok én is benézni majd.:slight_smile:

1 Likes

Érdemes volt kukucskálnod! :rofl: Szegények, a két eladás nagyon durva!

1 Likes

Köszönöm szépen mindenkinek a pozitív visszajelzéseket!

Az amit ma megvehetsz, ne halaszd holnapra nem is lehetne aktuálisabb! :crazy_face:

Bevallom, időközben lett egy fekete szuper maszkom is, így tetőtől talpig teljes az outfit :sunglasses: ezen felbuzdulva utána is nézek, találok-e valami jópofaságot dizájn-maszk kategóriában a neten!

2 Likes

Ő csinál különleges maszkokat! A ruhái miatt követtem, de szerintem maszkokban is nagyon kreatív és nem egy vagyon, reális áron adja őket :slight_smile:

https://www.facebook.com/REBIRTH-Márton-Mónika-Esküvői-és-alkalmi-ruházat-2153347128315645

3 Likes

Köszi a tippet! :wink:

1 Likes

Hihetetlenül gyönyörű ruhákat árul! Napestig tudnám nézegetni :).

1 Likes

Szívesen, hátha találtok kedvetekre való maszkokat :slight_smile:

@Szandika én is így vagyok vele, nagyon tehetséges és remek szabó+varrónő imádom amiket varr :heart_eyes:

1 Likes
2 Likes

na azért a horgászsapka, meg a vödörtáska… homokozni megyünk a strandra?

3 Likes

@random, nagyon egyet tudok veled érteni :D. Az első kettő meg a széles öv és a nagy nyaklánc a magasságom miatt nem előnyös :D, illetve a testalkatom miatt sem.

(én is alacsony vagyok, meg még duci is hozzá, de a széles öv magason hordva nálam nagyon bejött a földig érő, lenge ruhákhoz… :shushing_face:)

1 Likes

Olyan szögletes szandim nekem is van még a 90-es évekből :slight_smile: Igen, még mindig hordható, pedig már cipésszel javítattam (amikor még igazi szakik voltak a cipészek).

1 Likes

Az utolsó képen egy Lengyel Zsuzsi táska van, annyira tetszenek a táskái!
Pl. ezt elfogadnám, csak hát az ára…

https://lengyelzsuzsi.hu/product/pink-narancs-turkiz-kor-m/

3 Likes

A Joy napokon volt / lesz rá kedvezmény. :wink: