Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Èn is azonnal minden ruhaféle belsejében a cimkét keresem az anyagának összetételéről😁.
Online üzletként az Asos-on kívül tudom ajánlani a Yoox-ot, a Zalando-t, Cannella -t, Intrend -et, aminek van Bp. kozeli uzlete is: Intrend Szigetszentmiklós, Sellő u. 2 --> Ez is egy outlet-féle nagy üzlet, viszont nem tudom, milyen a kínálatuk az itteni olaszhoz képest. Az én nagy szerencsém, hogy hozzám közel van egy óriàsi, 2 szintes üzletük, ahonnan én gyakorlatilag 90%-ban öltözködöm (Max Mara valamennyi vonalának (elegáns, alkalmi, trendi, sportos, teltkarcsú) az előző évi kollekciója, … de aki ismeri a márkát, az tudja, hogy milyen minőségről van szó).

Jut eszembe, hogy olcsóbb árkategóriában (inkább sportos vonal) tudom még ajánlani a
UNIQLO -t, és még eszembe jutott a La Redoute -t.

2 Likes

https://www.retikul.hu/galeria/a-nyari-szezon-kulcsdarabja-a-bluz-mindenhez-passzol-es-ultranoies/7/?back_post_id=14294525

3 Likes

A legalsó kék-fehér pöttyös tetszik.

Én reménykedtem, hogy a puffos ujj soha nem tér vissza…

Hiába mondja Anne Shirley, hogy puffos ujj nélkül nem élet az élet, én úgy néznék ki benne, mint egy rozmár, aki királykisasszonynak akar látszani, hiába vannak hosszú, vékony karjaim…

2 Likes

Mondjuk Anne E-vel Shirley-nek jól állt a puffos ujj. :grinning:
7e8d2c31e30c86dd42ad1969b3f14a46--anne-shirley-anne-of-green-gables

Ez a sorozat annyira jól sikerült szerintem!
Megan Followsnak senki sem ér a nyomába! :grinning:

2 Likes

Talán a 9. képen lévő arany színű blúzt el bírnám magamon képzelni, de a többi szerintem béna,… A puffos ujjakat 10 éves kor felett én már nem erőltetném. :smiley:

Tegnap a 17-es villamoson láttam valakit, aki a hosszú ujjú felsőjén kívül viselte a plüssös anyagú melltartóját.
Azért írom, hogy valaki, mert lehet, hogy fiú volt. Nem akartam utána fordulni és megbámulni.

1 Likes

De ő nem 2020-ban él.:smiley:

1 Likes

Én csak bírom ezeket a kihagyhatatlan idei trend jellegű cikkeket, mert jól esik ez az optimizmus :smiley: Szerintem nyáron is karantén lesz :frowning:

Sőt később már ő sem hordott ennyire puffost. :smile:

1 Likes

Nekem meg jól jön a puffos ujj, mert a körte alakomat kiegyensúlyozza kicsit.

A 7-es kombináció nagyon tetszett az egyszinű blézerrel, szívesen felvenném, de a 10-es összeállítás volt a legnagyobb király, az abszolút én vagyok :slight_smile:
Velem sajnos nagyon elbánt ez a trend, eleve széles a vállam, amire a sport mindig is rátett egy lapáttal, Isten ments, hogy ezt még optikailag is szélesítsem! Így is mindig úgy nézek ki, mint aki lenyelt egy vállfát :upside_down_face:

1 Likes

Ó a kedvencem :slight_smile: Nem lesz nehéz idén divatosnak lennem.

1 Likes

Idén sem leszek divatos :smiley:

1 Likes

Én szeretem a pinket, a rózsaszín és a magentás árnyalatát is. :smiley:

1 Likes

Nekem turiból van egy ezer éves darabom. Magenta rózsaszín kardigán. Már itthon vettem észre, hogy férfi ruha (a gombolás miatt). Célzottam nem veszem magamra, de ha kell egy plusz réteg, akkor jól jön. Pont a színe miatt nem hordom gyakran, csak ha mindegy mi van rajtam :sweat_smile:

1 Likes
3 Likes

Akkor talán nem vagyok reménytelen. Nekem a ruháim legalább 60%-a turiból van, némi újonnan vásárolt és jó régiek is vannak. Ezekből 2 db van, amit nem hordok, mert nosztalgiából tartottam meg. Az otthoniak közül van sok olyan, amit fél éve nem vettem fel, mert régebbi és nem olyan jó állapotú. Ezt kell majd leredukálnom, olyan 70%-ra. Ezt az összeszámolóst megcsinálom, kíváncsi vagyok mi jön ki.
Viszont jó ideje nincs olyanom, amit nem veszek fel, mert nem szeretem és új vagy turiból szereztem. Már tudom mit érdemes beszereznem és szeretem variálni a ruhákat, mindet igyekszem elkoptatni. Nem is tudnám a minimalisták életét élni, akik elvannak 3 nacival és 5 pólóval, ami fekete, fehér és szürke. Belehalnék, ha így kellene járnom :smiley:

3 Likes

Egyetértek. :slight_smile: Igyekszem a ruháimat most már tudatosabban megválasztani, színek és fazonok terén is, hogy minél jobban passzoljon hozzám, a ruhatáramba. De egyszerűen KELL a variációs lehetőség, nem tudnám bekorlátozni magam néhány színre, ruhadarabra…

3 Likes

Ugye? Van akinek, mint mi is, hozzátartozik valamennyire az önkifejezéshez a ruhaválasztás és a smink meg a kiegészítők. Olyan lenne, mintha festők lennénk és nem alkothatnánk kedvünk szerint.

7 Likes