Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Van egy ismerősöm, míg koleszos volt, havonta egyszer járt haza. Vett 30 pár zoknit, és a havi látogatáskor az anyja kimosta… (igen, pasi az illető)

5 Likes

:rofl: ezen szétröhögtem magamat. Pedig inkább szomorú.

2 Likes

Én melltartót és fürdőruhát rendeltem, meg pár hónapja a karácsonyi partira ünneplős ruhát és szuperül bejött minden. Főleg a melltartónak örültem, mert olcsó volt és jó. Az én “óriási” melleimre sehol máshol nem találok melltartót :frowning:

1 Likes

Amúgy én rendelés szempontból kedvelem még a Reserved-et és a Sinsay-t is, sőt Mohito-ból is rendeltem már. Ha jól tudom mondjuk mind egy cég :smiley:

1 Likes

Reservednél milyen a méretezés? Nagyobb, mint az átlag méret vagy pont jó? Igen tetszik egy ruha az osztrák webshopban, de nem mertem megrendelni, mert nem tudom a méretet más márkához viszonyítani, nincs ruhám tőlük.

Tapasztalataim szerint a méretezés a pont jó és a kisebb, mint az átlag között van valahol. :smiley: Nagyobbnak semmiképp nem mondanám.

Rendben, köszönöm. Lehet majd megpróbálkozom a rendeléssel.

Én a H&M-től és a Sinsaytől szoktam rendszeresen rendelni, eddig mindig elégedett voltam. A visszaküldés/jótállás érvényesítése sem gond, pikkpakk elviszik a csomagot és utalják a pénzt. A legtöbb oldalon van mérettáblázat, érdemes lehet lemérni magunkat és a táblázat alapján válogatni (persze eltérések lehetnek, 36-os nadrágokat hordok, az esetek kb 95%-ában ez tökéletes is, de a H&M-nél előfordult már, hogy egyszer nagy, egyszer meg túl kicsi volt az ugyanúgy 36-os nadrág :rofl:)

1 Likes

El sem tudom képzelni, hogy ezt a feladványt meg tudod oldani! :thinking:

1 Likes

Gondolom, itt is úgy van, mint máshol: ki kell fogni a jó ruhákat, csak nincs kedvem visszaküldésesdit játszani. Amiket én rendeltem, azok kicsit nagyok, hordhatóak, de beszédes, hogy nem veszem elő őket.

2 Likes

Köszi mindenkinek, megjegyzem, honnan érdemes rendelni és hol mire kell figyelni.:slight_smile:
A H&M-ből rendeltünk néhány napja, kíváncsi leszek, mennyire találtuk el a méreteket…

1 Likes

Én is felröhögtem, annyira pasi XD

1 Likes

Igen, nekem is általában minden kicsit nagy náluk. Nem túlzottan, de mégis.

Ja, H&M-ből viszont sikerült vennem a télen Roxfortos pulcsit. :smiley: :heart_eyes:

1 Likes

Én a Promodot szeretem, a kezdeti webshopos problémám után mostanra kialakult a rendszer, és jól működik. Én eddig csak boltba rendeltem, ott nem volt semmi gond. Én elégedett vagyok a márka termékeivel.
A H&M szerintem lutri, a képek alapján nehéz eldönteni, hogy az adott anyag papírvékony, esetleg kicsit tartósabb. A méret kalkulátor nagyon jól megmondja mit érdemes venni (iszonyatos szórás van a felnőtt méretek között). A gyerek ruhákkal több sikerem volt, azoknak az anyaga is jó. A szállítás, visszaküldés teljesen gördülékenyen ment (de meg kell adni a bankkártya adatokat előtte, oda utalják vissza az összeget).
A Tchibonak nagyon jó minőségűek a ruhái, minden egyes alkalommal meglepődök ezen :slight_smile:. A ruhák viszont tényleg kicsit nagyobbak, mint az átlag, nadrágból érdemes mindenképen egy számmal kisebbet venni!
Az Asostól rendszeresen szoktam rendelni, mivel ott elérhetőek olyan méretek, amik otthon nem. A kiszállítás most kicsit késik, de kb 3 héten belül meg szokott érkezni a csomag. Ingyenes visszaküldés van (a posta intézi). A minőség változó, érdemes utána olvasni a forgalmazott márkáknak a vásárlás előtt. Vettem nagyon jó fürdőruhát és nagyon gagyi kabátot is tőlük.

2 Likes

Nem is nagyon sikerül :laughing: Ideje erőt venni magamon és akkor is szelektálni, ha kevés.

1 Likes

“bugyogóm” viccesen hangzik :rofl: a nagymamám mondta így mindig.

1 Likes

Hát aki a nagyis parfümök elkötelezett híve mi mása lenne mint bugyogója :rofl: :rofl: :rofl:

2 Likes

:grin: ez jóóó! :rofl:

1 Likes

Èn akkor nevettem nagyon amikor pàrom tizen x ève megszòlalt, hogy a "retikülöd " :rofl::stuck_out_tongue_winking_eye::crazy_face::see_no_evil: ,

3 Likes

Èn h&m- ből ès c& a- bòl szoktam leàrazàskor rendelni. A viszkòz, pamut nyàri nacikat szeretem, ès a pamut fehèr nyàri blùzokkal is meg vagyok elègedve h&m - ből. Vettem màr fürdőrucit is 40 euròròl 8ra leàrazva ,szòval vannak jò termèkek leàrazott àron megèrte. Viszont vigyàzni kell, mert 50 ÷ neylon, Polyester, ìgy àllandòan a holmik anyagàt nèzegetem.

2 Likes