Nem a férfiaknak öltözünk, ugye?
Amúgy nekem tetszik hosszú lábúakon.
És kell hozzá ez a beállás is, amitől hülyét kapok, mert a legtöbben ebben a sátorterpeszben állnak a legtöbb képen.
Ingyenesen letölthető a mostani Vouge száma
! Bezártak a Promod boltjai és nincs kiszállítás sem !
Szerintem őrült pofátlanság, hogy ennek ellenére lehet rendelést leadni, de azt nem szállítják ki, mert a raktárt is bezárták. Hogy ha valaki rányom a bankkártyás fizetésre véletlenül, akkor majd akár fél év múlva kap is valamit? biztos aktuális lesz még a tavaszi kollekció
És akkor még voltam olyan kedves, hogy megelőlegeztem nekik a bizalmat, hogy mondjuk nem csődölnek be…
Nem is értem… a legtöbb bolt simán átállt a kizárólagos házhoz szállításra, nekik is volt… Csalódott vagyok, mert sok ruhát szoktam tőlük venni, és már fentem a fogam a jó kis karantén akciókra! Agyam eldobom, hogy a külföldi oldalakról csak az olyan hírlevelek jönnek, amik buzdítanak a vásárlásra, itt meg ezek a fostalicskák még a raktárat is bezárják
Nahát, de szemétség! Végül rendeltél vagy csak akartál?
Be volt készítve egy pár dolog a kedvencekbe, vártam volna a Glamour akciót (mindig szoktak saját maguk akciózni). De ez, hogy lehet rendelni a soha viszont nem látásra… ez szerintem elég aggályos fogyasztóvédelmi szempontból… nem is hallottam ilyet…
Máshol meg azt olvasom, hogy a házhoz szállítás működik, kivéve piros matricás címre… azok a szerencsétlenek meg, akit tényleg karanténba raknak, dögöljön éhen, mert a futárok nem hajlandóak letenni egy csomagot a küszöbre sem?
Nem indul valami pozitívan ez a reggel
Remélem van olyan élelmiszer-cég, aki piros cimkés karanténba is szállít!
Hát, ez hamarosan sajnos nagyon is érdekes kérdés lehet…
A legtöbb ételszállítónál lehet érintésmentesen kérni, vagyis az ajtó elé rakják (előre bankkártyás fizetéssel). Gondolom, ilyen esetben mindegy az adott cégnek, hogy van-e címke az ajtón, ami elé leteszi a rendelést.
Ez csak feltételezés, de utóbbi időben több ilyen hirdetést láttam.
Igen, ilyen “érintésmentest” én is sokat. Teljesen helyes. De ez a “házhoz szállítok, csak oda nem nem, ahova tényleg kéne…” ez kicsapta nálam a biztosítékot.
Mondjuk én is olvastam, hogy pl. a posta nem kézbesít oda… (nem mintha egyébként bárhova is kézbesítenének), csak a karantén letelte után.
És lehet reménykedni, hogy addigra nem küldik vissza…
Én is filoztam ezen reggel, hogy az email végére meg minek teszik be a linket a webshophoz, ha nem szállítanak…
Személy szerint elfogadhatónak tartom, ha valaki a személyzet érdekében bezárja a raktárat, de akkor tényleg zárjon be mindent.
Ma reggelre a Zara is lehúzta a rolót. Egy pöttyet jobb a helyzet, mint a Promodnál, akinek boltba ment volna a rendelése, az 19-étől lemondhatja a rendelését. A házhozszállítás működik.
A héten szeretnék újra varrni, a félretett anyagaimból. Olyan régóta szerettem volna, csak vártam, hogy lefogyjak, mert a dömper méretemre sem volt kedvem semmit se csinálni. Már majdnem elértem a régi súlyom, és rám jött egy S-es szoknyám, annyira örültem neki Úgy is karantén van, lehet szöszölni az új ruhákkal és a régiek méretre igazításával
Jajistenem pink pirossal…! Hogy szerettem én ezt a kombót, volt egy eperpiros spagettipántos pólóm és térdig érő sötétebb és világosabb zebramintás pink muszlinszoknyával viseltem…kb az ezredfordulón