Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Szeretek varrni, 7 évesen is babaruhát varrtam a játék egérke család játékomnak :smiley: Hímezni mamámtól tanultam :heart:

5 Likes

Ötletek tavaszra:

4 Likes

Az első verzióról a skót fly plaid viselése jutott eszembe egy kis csavarral :slight_smile:

Ahá, szóval fly plaid!

Az a kendő amit viseltek, a brossban lévő kő neve lassan az őrületbe kerget :smiley: Régen tudtam ezért bosszant.

1 Likes

@umpalumpa basszus megvan! “sima” citrin, csak ezek a skótok a sajátjuknak más nevet adtak :smiley: cairngorm-nak hívják :smiley:

1 Likes
4 Likes

Na épp most untam meg a csipkéseim :smiley: De egy-kettőt megtartottam azért :slight_smile: Nagyon szép ruhák vannak itt felvonultatva :slight_smile:

3 Likes

Hogy tudtad megunni?? Én ha divat, ha nem, nagyon szeretem! :magnet:

2 Likes

Hááát 14 éves korom óta csipkét hordtam kicsit sok lett 16 év után :rofl: Már kisebb dózisban kedvelem inkább :slight_smile:

3 Likes

Pedig neked biztos nagyon jól áll!:slight_smile:

2 Likes

Köszi szépen :smiling_face_with_three_hearts:
Szerettem is, de 12 évig a 19 század volt a hobbim is, egyszerűen csak sok volt már :smiley: “Meguntam” bevallom :flushed: Inkább részleteiben szeretem ma már, vagy alkalmihoz csipkestóla formájában :slight_smile:

2 Likes

Értem :slight_smile:
Én is szeretem a csipkés cuccokat, bár most egy darabig mellőznöm kell őket, mert szedtem fel pár kiló felesleget.
Úgy néznék ki, mint a bálna aki beakadt a hálóba! :))

5 Likes

Na de milyen szép hálóba akadnál bele :smiley: Bocsi a béna poénért :smiley:

4 Likes

Nem mertem eddig leírni, hogy a képeken látható csipkékhez viszont egy grammnál sem szabad többnek lenni, mint 20 kg :rofl:.

5 Likes

Akkor idén “trendi” leszek alapból. :smiley:

3 Likes

https://www.origo.hu/gazdasag/20200305-padlora-kerulhet-a-divatipar.html?utm_source=hirkereso

3 Likes

Így készül az etikus fogyasztás…
A környezetet is sokkal kevésbé károsítjuk, mióta megcsappant a légiközlekedés.

4 Likes

Harry Potter rajongóknak! :slight_smile:

https://pamutlabor.hu/shop/harry-potter-polo/

2 Likes