https://www.origo.hu/gazdasag/20200207-nezzen-be-azsia-vietnam-ruha-textil.html?utm_source=hirkereso
https://www.origo.hu/gazdasag/20200207-nezzen-be-azsia-vietnam-ruha-textil.html?utm_source=hirkereso
Ja! A fülvédők nagyon klasszak! Vettem is egyet idén, de még egyszer nem volt rajtam de lehet, hogy most mindjárt felavatom, megyünk úgyis sétálni ebben a szép napsütésben, köszi a tippet
Íme a ruházat A párom nagyon jófej volt, mondogatta, hogy rendeljek még egy ugyanilyet, ha ennyire tetszik. De sajnos mindet felvásárolták, már rá se lehet keresni
Olyan érdekes ruhákról szoktál írni, feltennél majd pár képet ezekről a szépségekről?
Szoknyát nem vettél?
Sajnos még nem de ami késik, nem múlik
Jaj de szép! Nekem nagyon tetszik, olyan letisztult Lefotóztam pár extrábbat, ebből sok oridzsi retró A nyári ruháim funkysabbak, ősz/télre ez jut. Egy kép van még a kedvenc pink párducmintás kezeslábasomról, de nem sok fotó van rólam viselés közben. Vállfán hihetetlenül rondák tudom Vannak sima alapdarabjaim azokkal kombinálom, az egyszerűbb ruhákra meg jöhet a szarkás nyaklánc (csillivilli gigászi méretű fuxok) Egyébként nem szoktam fotózni fotóztatni magam, csak a Mit viseltél ma? topicba szoktam meg én ott tökre szeretem nézni mások sminkjéről is a fotót, klassz inspirálódni egymástól Befotóztam a füliket is, ott befigyel a sminkgyűjteményem is kicsikét
A magenta flitterest szigorúan a Vice Partyn fogom csak viselni
Oltári jók!
Ááá kösziii
Köszi!
Irtó édes ez a bögrés blúz! Meg az alkalmi darabok is szuperek!
Churros van rajta, imádom
Köszönöm @asianlover és @umpalumpa
Én is imádom a Churrost a legjobb fánkféle, főleg fagyival és dulce leche-vel
Érdemes volt megtartani!
Kedves @Alsace, inkább ide írok, megnéztem az oldalad, és nagyon tetszenek a ruhák amiket készítesz . Csodálatosan szép vagy, mintha a mesevilágba csöppentem volna, annyira elvarázsoltak . :).
A Viktória korabeli ruháid, a Sissis ruhák és a fűző eddig a kedvenceim, csodálatosak :). Nagyon jó lehet őket viselni, és részt venni a sok színű programokon :). Néha elszomorodom, hogy kár hogy már nem ilyen a divat, minden nő gyönyörű lenne ilyen öltözékkel :).
Nagyon tetszik ez az overál :).
Nekem van egy nagyon szép csipkeruhám, amire büszke vagyok, hogy a tulajdonomban lehet. Nagyon imádom az ingeket, blúzokat, kötött pulóvereket :). Szerintem párat majd én is fotózok egyszer.
Hozzám a 60-as évek divatja áll közel, legszivesebben csak olyan ruhákba öltöznék
De aranyos vagy, köszönöm szépen a kedves szavakat
Igen, tényleg ilyesmi érzés viselni, kicsit kiéltem a hercegnő korszakom (úgy 12 évig )
Valóban teljesen más érzés, ad egyfajta tartást az embernek, szinte kiköveteli magának a tartást, no meg hát fűzőben nem is lehet másképpen, csak egyenesen járni
Ha van kedved megmutatod a csipkeruhát? Imádom én is a csipkét, bár már kevésbé hordom őket, teret hódítottak a retró ruhák a szekrényemben A 60-as évek divatja is nagyon szép, főleg ezek az elegáns alkalmi ruhák és a kiskosztümök tetszenek onnan
Milyen oldalon lehet megnézni a ruhákat?
Nem semmi, berosálok komolyan, ez tök jó…!!!
Nagyon ügyes vagy, én még gombot is csálén varrok fel.