Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

:dress: :shorts: :vietnam:

https://www.origo.hu/gazdasag/20200207-nezzen-be-azsia-vietnam-ruha-textil.html?utm_source=hirkereso

1 Likes

Ja! A fülvédők nagyon klasszak! Vettem is egyet idén, de még egyszer nem volt rajtam :smiley: de lehet, hogy most mindjárt felavatom, megyünk úgyis sétálni ebben a szép napsütésben, köszi a tippet :slight_smile:

1 Likes

star trek ködmön
Íme a ruházat :nerd_face: A párom nagyon jófej volt, mondogatta, hogy rendeljek még egy ugyanilyet, ha ennyire tetszik. De sajnos mindet felvásárolták, már rá se lehet keresni :roll_eyes:

8 Likes

Olyan érdekes ruhákról szoktál írni, feltennél majd pár képet ezekről a szépségekről?

2 Likes

Szoknyát nem vettél?

Sajnos még nem :slight_smile: de ami késik, nem múlik :slight_smile:

1 Likes

Jaj de szép! Nekem nagyon tetszik, olyan letisztult :slight_smile: Lefotóztam pár extrábbat, ebből sok oridzsi retró :smiley: A nyári ruháim funkysabbak, ősz/télre ez jut. Egy kép van még a kedvenc pink párducmintás kezeslábasomról, de nem sok fotó van rólam viselés közben. Vállfán hihetetlenül rondák tudom :smiley: Vannak sima alapdarabjaim azokkal kombinálom, az egyszerűbb ruhákra meg jöhet a szarkás nyaklánc (csillivilli gigászi méretű fuxok) Egyébként nem szoktam fotózni fotóztatni magam, csak a Mit viseltél ma? topicba szoktam meg én ott tökre szeretem nézni mások sminkjéről is a fotót, klassz inspirálódni egymástól :smiling_face_with_three_hearts: Befotóztam a füliket is, ott befigyel a sminkgyűjteményem is kicsikét :smiley:

20200209_125211 20200209_125313 20200209_125441_001 20200209_125756

67511088_464374804394518_1063028723864829952_n

14 Likes

A magenta flitterest szigorúan a Vice Partyn fogom csak viselni :smiley:

2 Likes

Oltári jók! :heart_eyes:

1 Likes

Ááá kösziii :blush: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszi!
Irtó édes ez a bögrés blúz! Meg az alkalmi darabok is szuperek!

1 Likes

Churros van rajta, imádom :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszönöm @asianlover és @umpalumpa :smiling_face_with_three_hearts:

Én is imádom a Churrost a legjobb fánkféle, főleg fagyival és dulce leche-vel :yum:

1 Likes

Érdemes volt megtartani!

1 Likes

Kedves @Alsace, inkább ide írok, megnéztem az oldalad, és nagyon tetszenek a ruhák amiket készítesz :smiling_face_with_three_hearts::heartbeat:. Csodálatosan szép vagy, mintha a mesevilágba csöppentem volna, annyira elvarázsoltak . :).
A Viktória korabeli ruháid, a Sissis ruhák és a fűző eddig a kedvenceim, csodálatosak :). Nagyon jó lehet őket viselni, és részt venni a sok színű programokon :). Néha elszomorodom, hogy kár hogy már nem ilyen a divat, minden nő gyönyörű lenne ilyen öltözékkel :).

1 Likes

Nagyon tetszik ez az overál :).
Nekem van egy nagyon szép csipkeruhám, amire büszke vagyok, hogy a tulajdonomban lehet. :slight_smile: Nagyon imádom az ingeket, blúzokat, kötött pulóvereket :). Szerintem párat majd én is fotózok egyszer. :slight_smile:
Hozzám a 60-as évek divatja áll közel, legszivesebben csak olyan ruhákba öltöznék :slight_smile:

1 Likes

De aranyos vagy, köszönöm szépen a kedves szavakat :smiling_face_with_three_hearts:
Igen, tényleg ilyesmi érzés viselni, kicsit kiéltem a hercegnő korszakom (úgy 12 évig :smiley: )
Valóban teljesen más érzés, ad egyfajta tartást az embernek, szinte kiköveteli magának a tartást, no meg hát fűzőben nem is lehet másképpen, csak egyenesen járni :blush:

Ha van kedved megmutatod a csipkeruhát? Imádom én is a csipkét, bár már kevésbé hordom őket, teret hódítottak a retró ruhák a szekrényemben :smiley: A 60-as évek divatja is nagyon szép, főleg ezek az elegáns alkalmi ruhák és a kiskosztümök tetszenek onnan :heart:

1 Likes

Milyen oldalon lehet megnézni a ruhákat? :slight_smile:

https://www.facebook.com/mmerenarde/ ez a Facebook oldalam rá :slight_smile:

3 Likes

Nem semmi, berosálok komolyan, ez tök jó…!!!
Nagyon ügyes vagy, én még gombot is csálén varrok fel. :smiley:

5 Likes