Egyetértek
Nekem is volt anno És nem értettem, miért utálják a pasik. Most már értem. Mert ronda
Amúgy érdemes meghallgatni a férfi hozzátartozók elfogulatlan véleményét, őket nem vakítja el a divat, csak azt látják, hogy az adott darab jól áll, vagy sem
Hát igen, már én sem venném fel.
Záptojással fogtok dobálni, de én hordok ilyet (nadrágszoknya vagy culotte), pedig oszlop lábaim vannak és soványokon meg formás lábon néz ki jól. De teszek rá
Helyes ne foglalkozz másokkal Én bizti nem dobállak meg Amúgy szerintem sokat hozzátesz, ki hogy viseli a ruháit. Ha jól érzed benne magad nem kötnek beléd, csak akinek nincs jobb dolga
Köszi a biztatást
Ha nekem tetszik magamon az adott ruhadarab (ugyanez igaz bármire), akkor engem se érdekel más véleménye.
(Az egy másik dolog, hogy egy év múlva hogy látom ugyanazt.:D)
Az úgyse számít A jelennek élünk
Nem dobállak meg És amiben jól érzed magad az biztos jól is áll! Szerintem mindenkinek a legbelsőbb magánügye, milyen ruhát hord.
Ha már a visszatekintésnél tartunk, ti mit találtok szörnyűnek, amit anno hordtunk…?
Én magamon sokmindent.
Neonszínek. Biciklisnadrág. Sztrecsruha. Hosszú, bő, húzott szoknyák.
Ebből gondolom kitaláltátok hogy nem mostanában voltam tini
A nyolcvanas évek vége-kilencvenes évek elejének szerintem szörnyűségesen ronda divatja volt.
Én a rettenetes csipke meg hímzett hosszú szoknyáimat Akkor volt a Viktoriánus kor a mániám és próbáltam turiban hasonlóan öltözni, előtte meg metálhercegnő voltam. A metált azóta is szeretem Hát ilyen 19. századhoz hasonló cuccok nem voltak cserébe jó gázul állt minden XD A kétezres évek divatja is szerintem merő hányás volt ezzel a kívülhordós fűzőkkel, nyomi abroszos kettőpontnullás virágmintákkal, de amikor gyerek voltam a 90-es években hódított a holdjáró meghaltam volna érte, de a szüleim nem vettek, szerencsére
Jajj, csipkém nekem is volt, látod ez megvolt a 80-as években is! Otthon varrtuk a barátnőmmel, nekem fekete húzott csipkeszoknya felsővel, neki rózsaszín… és én ráadásul formátlan nyomi kis kamaszlány voltam, képzelheted húzott fekete csipkeszoknyában…Óhhh
A holdjáró elment mellettem, akkoriban az elegáns vonalat vittem, ahhoz nem passzolt…pedig cipőket árultam, volt választék.
Én lemaradtam erről, hogy a nadrágszoknya ciki
Pont nemrég vettem ilyet: https://www.stradivarius.com/hu/new-collection/sale/clothing/skirts/mini/floral-print-skort-c1020205565p301399123.html?colorId=320&isDouble=1
Én csak megörültem neki, hogy tudok majd benne bicózni a munkahelyre, de mégis csini.
Nem ciki, csak rajtam iszonyat gázul áll (tehénen a gatya effektus), te csinos leszel benne!
Szia, ezen a képen egy helyes kis virágmintás miniszoknya van (vagy rövidnadrág???) nem nadrágszoknya
A tehénen a gatya nálam is megvan Ugyebár a túlsúly, ami még rosszul is oszlik el rajtam.
Ezt nem annak nevezik? Rövidnadrág fazon, de az elülső részén van egy plusz anyag, tehát szoknyának tűnik onnan.
Haha én is olyan kis szerencsétlen kamasz voltam, úgy jártam mint a bor, idővel teljesedtem ki
Nekem volt. jaj
Nekem is volt, nem az az igazán durván magas, viszont még az enyémben is durva volt, amikor elestem.