Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Egyetértek :slightly_smiling_face:

Nekem is volt anno :stuck_out_tongue_closed_eyes: És nem értettem, miért utálják a pasik. Most már értem. Mert ronda :face_vomiting:

Amúgy érdemes meghallgatni a férfi hozzátartozók elfogulatlan véleményét, őket nem vakítja el a divat, csak azt látják, hogy az adott darab jól áll, vagy sem :slightly_smiling_face:

1 Likes

Hát igen, már én sem venném fel. :see_no_evil::joy:

Záptojással fogtok dobálni, de én hordok ilyet (nadrágszoknya vagy culotte), pedig oszlop lábaim vannak és soványokon meg formás lábon néz ki jól. De teszek rá :stuck_out_tongue:

6 Likes

Helyes ne foglalkozz másokkal :smiley: Én bizti nem dobállak meg :smiley: Amúgy szerintem sokat hozzátesz, ki hogy viseli a ruháit. Ha jól érzed benne magad nem kötnek beléd, csak akinek nincs jobb dolga :stuck_out_tongue: :smiley:

1 Likes

Köszi a biztatást :heart:

1 Likes

Ha nekem tetszik magamon az adott ruhadarab (ugyanez igaz bármire), akkor engem se érdekel más véleménye.
(Az egy másik dolog, hogy egy év múlva hogy látom ugyanazt.:D)

3 Likes

Az úgyse számít :smiley: A jelennek élünk :smiley:

2 Likes

Nem dobállak meg :smiley_cat: És amiben jól érzed magad az biztos jól is áll! Szerintem mindenkinek a legbelsőbb magánügye, milyen ruhát hord.
Ha már a visszatekintésnél tartunk, ti mit találtok szörnyűnek, amit anno hordtunk…?
Én magamon sokmindent.
Neonszínek. Biciklisnadrág. Sztrecsruha. Hosszú, bő, húzott szoknyák.
Ebből gondolom kitaláltátok hogy nem mostanában voltam tini :laughing:
A nyolcvanas évek vége-kilencvenes évek elejének szerintem szörnyűségesen ronda divatja volt.

4 Likes

Én a rettenetes csipke meg hímzett hosszú szoknyáimat :smiley: Akkor volt a Viktoriánus kor a mániám és próbáltam turiban hasonlóan öltözni, előtte meg metálhercegnő voltam. A metált azóta is szeretem :black_heart: Hát ilyen 19. századhoz hasonló cuccok nem voltak cserébe jó gázul állt minden XD A kétezres évek divatja is szerintem merő hányás volt ezzel a kívülhordós fűzőkkel, nyomi abroszos kettőpontnullás virágmintákkal, de amikor gyerek voltam a 90-es években hódított a holdjáró meghaltam volna érte, de a szüleim nem vettek, szerencsére :smiley:

4 Likes

Jajj, csipkém nekem is volt, látod ez megvolt a 80-as években is! Otthon varrtuk a barátnőmmel, nekem fekete húzott csipkeszoknya felsővel, neki rózsaszín… :rofl: és én ráadásul formátlan nyomi kis kamaszlány voltam, képzelheted húzott fekete csipkeszoknyában…Óhhh :crazy_face:
A holdjáró elment mellettem, akkoriban az elegáns vonalat vittem, ahhoz nem passzolt…pedig cipőket árultam, volt választék.

2 Likes

Én lemaradtam erről, hogy a nadrágszoknya ciki :grinning:
Pont nemrég vettem ilyet: https://www.stradivarius.com/hu/new-collection/sale/clothing/skirts/mini/floral-print-skort-c1020205565p301399123.html?colorId=320&isDouble=1
Én csak megörültem neki, hogy tudok majd benne bicózni a munkahelyre, de mégis csini.

2 Likes

Nem ciki, csak rajtam iszonyat gázul áll (tehénen a gatya effektus), te csinos leszel benne!

2 Likes

Szia, ezen a képen egy helyes kis virágmintás miniszoknya van (vagy rövidnadrág???) nem nadrágszoknya :slightly_smiling_face:

1 Likes

A tehénen a gatya nálam is megvan :stuck_out_tongue: Ugyebár a túlsúly, ami még rosszul is oszlik el rajtam.

Ezt nem annak nevezik? :slight_smile: Rövidnadrág fazon, de az elülső részén van egy plusz anyag, tehát szoknyának tűnik onnan.

Haha én is olyan kis szerencsétlen kamasz voltam, úgy jártam mint a bor, idővel teljesedtem ki :smiley:

Nekem volt. :see_no_evil: jaj

2 Likes

Nekem is volt, nem az az igazán durván magas, viszont még az enyémben is durva volt, amikor elestem.

2 Likes