Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

5 Likes

Szeretném megvenni , mert ebben már csak morzsák vannak.

Hétközben a gyöngyöket kenegetem de azokat nem szeretem annyira. Nekem ez életem púdere :slight_smile:

1 Likes

Vagy vinteden?

Nincs regem. De ha hátrányba kerülsz amiatt a rendszerben ha le kell szedned a terméket akkor beregisztrálok.

Nincs semmi hátrányom, de nem tudod mit hagysz ki. En sem hittem, de minden az elmúlt 3-4 évben vásárolt beragadt, nem használtam, ki se bontottam cuccom elment, megvették. Amúgy egy aranybánya, bár én csak eladok. De jó a rendszer, hülyebiztos, vevővédelem, olcsó szállítás.
Örülök, hogy hagytam magam rábeszélni. :grinning:

Szoktam nézegetni, de még nem találtam soha semmit ami miatt beregeltem volna :slight_smile:

Ok, nekem bármi jó, csak ne packeta legyen. :joy:

Úgy küldöd ahogy akarod, rád bízom :wink:

Írtam üzit. :kissing_heart:

Azokat a kedves kolleginákat kérdezném, akiknek van Scholl papucsuk: a méretezésük normál vagy inkább kisebb/nagyobb? Persze jókor érdeklődöm, most vettem egy fáin papucsot a vinteden (origi, zsír új), úgyhogy mindegy is, vagy jó lesz vagy nem. :joy:

2 Likes

Ez alapján kicsit talán kisebb méretezésű:

De csak pár milliméter az eltérés. Remélem pont jó lesz neked, amit lőttél! Majd muti :pleading_face:

1 Likes

Nagyon köszönöm! :slight_smile:

Tavaly vettem egy Scholl Ginny papucsot és ez a pont jó kategória nekem.
Nem a “van még hely a lábamnak”, de nem is lóg le, ha nem vagy biztos a méretben szerintem fél számmal vegyél nyugodtan nagyobbat.
Viszonyításképp egy Birkenstockban vagy egy Batzban ugyanebben a méretben azért még jobban marad hely.

1 Likes

Ady Endre úti textilesben vásároltam, strandruhák lesznek belőlük. Csak sima ujjatlan csőfazon ami mellben méhkasolva lesz, térdig érő fazonok.

9 Likes

Ó jaj… felső kettő két kedvenc színem. :heart_eyes:

1 Likes

Iszonyatosan koszos a tükrünk (a 2 éves szívesen nyalogatja, nem igazán értem…), és a háttérben a pelenkázón is nagy a kupi, de azért eldicsekszem nektek is milyen szép nyári ruhát varrtam (és nem mellesleg szoptatás kompatibilis)

18 Likes

De cuki csomagod van :smiling_face_with_three_hearts:
Mindig csodáltam azokat, akik tudnak varrni és maguknak is tudnak. Tehetséges vagy! :heart_eyes: És még 2 részes is! :clap:

Ezt az egy “skillt” igazán taníthatnák az iskolákban, főleg a lányoknak, akik szeretnek egy kicsit öltözködni.

5 Likes

Valószínűleg a tükörben lévő babát (vagyis saját magát) nyalogatja. :slight_smile:
Ne aggódj, egy ideig nálunk is ilyen volt, aztán később ameddig felértek, ujjlenyomatos. :rofl:
De kitartás, egy idő után kinőnek belőle! :smiley:

Ügyes vagy!

3 Likes

Férjemet jobban zavarta, még sosem láttam tükröt takarítani, de valamelyik nap megtette. :rofl: Mondanom se kell, semeddig nem tartott :rofl:

4 Likes

Nálunk az első gyereknek a CD-k pakolása volt a mániája. Ráadásul olyan polcaink vannak (Ikeából Billy, de ezt a fajtát már nem gyártják - egyébként a nagy részén most a sminkpalettáim vannak :laughing:), amik padlótól indulnak. Szóval, amíg csak felért, addig mindig kipakolt mindent. Visszapakoltam, 10 perc múlva kipakolt. A volt férjem azt mondta rá, “ördög és pakol”. :rofl:

6 Likes