Szeretném megvenni , mert ebben már csak morzsák vannak.
Hétközben a gyöngyöket kenegetem de azokat nem szeretem annyira. Nekem ez életem púdere 
Vagy vinteden?
Nincs regem. De ha hátrányba kerülsz amiatt a rendszerben ha le kell szedned a terméket akkor beregisztrálok.
Nincs semmi hátrányom, de nem tudod mit hagysz ki. En sem hittem, de minden az elmúlt 3-4 évben vásárolt beragadt, nem használtam, ki se bontottam cuccom elment, megvették. Amúgy egy aranybánya, bár én csak eladok. De jó a rendszer, hülyebiztos, vevővédelem, olcsó szállítás.
Örülök, hogy hagytam magam rábeszélni. 
Szoktam nézegetni, de még nem találtam soha semmit ami miatt beregeltem volna 
Ok, nekem bármi jó, csak ne packeta legyen. 
Úgy küldöd ahogy akarod, rád bízom 
Írtam üzit. 
Azokat a kedves kolleginákat kérdezném, akiknek van Scholl papucsuk: a méretezésük normál vagy inkább kisebb/nagyobb? Persze jókor érdeklődöm, most vettem egy fáin papucsot a vinteden (origi, zsír új), úgyhogy mindegy is, vagy jó lesz vagy nem. 
Ez alapján kicsit talán kisebb méretezésű:
De csak pár milliméter az eltérés. Remélem pont jó lesz neked, amit lőttél! Majd muti 
Nagyon köszönöm! 
Tavaly vettem egy Scholl Ginny papucsot és ez a pont jó kategória nekem.
Nem a “van még hely a lábamnak”, de nem is lóg le, ha nem vagy biztos a méretben szerintem fél számmal vegyél nyugodtan nagyobbat.
Viszonyításképp egy Birkenstockban vagy egy Batzban ugyanebben a méretben azért még jobban marad hely.
Ady Endre úti textilesben vásároltam, strandruhák lesznek belőlük. Csak sima ujjatlan csőfazon ami mellben méhkasolva lesz, térdig érő fazonok.
Ó jaj… felső kettő két kedvenc színem. 
Iszonyatosan koszos a tükrünk (a 2 éves szívesen nyalogatja, nem igazán értem…), és a háttérben a pelenkázón is nagy a kupi, de azért eldicsekszem nektek is milyen szép nyári ruhát varrtam (és nem mellesleg szoptatás kompatibilis)
De cuki csomagod van 
Mindig csodáltam azokat, akik tudnak varrni és maguknak is tudnak. Tehetséges vagy!
És még 2 részes is! 
Ezt az egy “skillt” igazán taníthatnák az iskolákban, főleg a lányoknak, akik szeretnek egy kicsit öltözködni.
Valószínűleg a tükörben lévő babát (vagyis saját magát) nyalogatja. 
Ne aggódj, egy ideig nálunk is ilyen volt, aztán később ameddig felértek, ujjlenyomatos. 
De kitartás, egy idő után kinőnek belőle! 
Ügyes vagy!
Férjemet jobban zavarta, még sosem láttam tükröt takarítani, de valamelyik nap megtette.
Mondanom se kell, semeddig nem tartott 
Nálunk az első gyereknek a CD-k pakolása volt a mániája. Ráadásul olyan polcaink vannak (Ikeából Billy, de ezt a fajtát már nem gyártják - egyébként a nagy részén most a sminkpalettáim vannak
), amik padlótól indulnak. Szóval, amíg csak felért, addig mindig kipakolt mindent. Visszapakoltam, 10 perc múlva kipakolt. A volt férjem azt mondta rá, “ördög és pakol”.