Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Egy időre mi a játékokat telepítettük minden lenti polcra és 1-2 fiókba is, hadd pakoljon a kölök :sweat_smile: Aztán előfordult, hogy becsípte a picike ujját. Volt nagy sírás meg ujjacskák puszilása :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Ne aggódj, az iskolai oktatás sem old meg mindent! :laughing: Lányom divattervezőnek tanult, szabtak, varrtak, kézzel, géppel, oda-vissza lóugrásban.
Ennek ellenére standard kérdés: “Anya, ugye felhajtod valamikor az új gatyámat?”

2 Likes

Uhh, pedig az micsoda bonyolult munka, fél órájába sem telne :sweat_smile:

:rofl: Ahogy mondod!
Elromlott a 30 éves Toyota varrógépem, javítani sem igazán érdemes már.
Tudnál ajánlani megbízható és megfizethető varrógépet?
Már nem varrok komplett ruhákat, tul.képpen csak sima egyenes varrásokkal bíbelődöm és azzal sem sűrűn, de amikor fel kellene varrnom a függönyt vagy példának okáért gyermekem és saját gatyáimat, akkor azért hiányzik.

1 Likes

Nekem a legegyszerűbb singer van. Megbízhatónak tartom, egyszerű dolgokra (mint nekem az ilyen vékony nyári ruhák, babatakark, babajátékok), akkor tökéletes.

Gondolkodom hogy nekem viszont már kategóriát kéne váltanom, mert sokszor varrok több vastag réteget, pl neszesszert, táskákat magamnak vagy a kislányomnak, és ehhez jó lenne egy erősebb gép.

1 Likes

Csajok levadásztam az idei bikinimet.
Olajzöld Lascana lesz.

Aboutyou oldalról rendelve 20%- os kuponnal 18.415 Ft, el sem hiszem, hogy ilyen jó áron tudtam venni, leellenőriztem és utoljára 2021- ben tudtam ennyiért fürdőruhát venni.
Nagyon örülök neki :slight_smile:

7 Likes

Köszönöm! :slight_smile: Nem mellesleg csodállak, hogy kisbaba mellett időt tudsz szakítani varrásra, zseni logisztikus vagy! :heart_eyes:

1 Likes

Khm… hát végül a Scholl papucs adás-vétel nem jött össze (én voltam a hunyó, mert közben rájöttem, hogy itthonra van elég slattyogóm, de nem volt belőle gond, nagyon rendes volt az eladó, mert még a feladás előtt megbeszéltem vele). Helyette rácuppantam a Caprice márkára. Még soha nem vettem tőlük semmit, most jó szokásom szerint beindultam, ha lúd legyen kövér meg egyszer élünk és különben is megérdemlem blablabla… :joy: Két pár már megérkezett, a harmadik úton van. Csak azt ne mondjátok please, hogy nyanyásak… :smiley: Sajnos, a 10-12 centis sarokkal rendelkező cipellőimet már csak alkalmakra veszem fel, pedig imádtam, mert alacsony vagyok és testileg-lelkileg adtak valamiféle tartást - pár éve napi 8-10 órát mászkáltam bennük minden további nélkül, még a Lidl-ben is tűsarkúban bolyongtam, de ennek a korszaknak is vége, úgy sejtem. :laughing: Szóval mostanság inkább a kényelmesebbre hajtok:
Képernyőkép_11-6-2026_22121_ecipo.hu
Képernyőkép_11-6-2026_22240_ecipo.hu

7 Likes

Szerintem csinosak!
Nekem már ez a sarok is magas. :laughing:

2 Likes

Dehogy nyanyás! Szépek és szexisek :star_struck:
Bár tudnék csak ekkora sarkúakon suhanni!

1 Likes

Hétvégén 25%-os kupon lesz érvényes az Aboutyou-n, majd ide teszem, ha már tudom, mi a kód. :grinning:

3 Likes

Egyáltalán nem nyanyásak, ezek bőven a csini kategóriába esnek nálam.
Maximális respect, hogy ezekben mászkálsz, én sírva venném fel őket :smiley:

2 Likes

:laughing: A múltat tekintve nekem ezek már olyanok, mintha laposban mászkálnék. Tényleg elképesztő magasságokban jártam, minden második ember kérdezte, hogyan tudok ebben létezni, főleg egész nap? Pedig abszolút magabiztosan közlekedtem, nem úgy, mint aki éppen “betojt”. Ez volt az átlag hétköznap, munkahelyre.

9 Likes

Jajjj de gyönyörű! :slight_smile: olyan szépen irizál mint egy bogár páncélja.
Hasonlóm fazonom volt kb. 10 percig, amíg oda nem ajándékoztam a kolléganőmnek, nem tudtam benne menni.

5 Likes

Annyira irigylem azokat a nőket, akik tudnak (és szeretnek is) járni ilyen magassarkú cipőben. :smiling_face_with_three_hearts: :heart_eyes:

8-10 éve én is hordtam magassarkút, mert hát a kinézet fontosabb volt nekem, mint a kényelem :laughing:, de jó érzés volt végre levenni otthon.
Aztán megismertem a férjemet és mivel csak picivel magasabb mint én, így váltottam a laposabb, de csini cipőkre.
Aztán lett kutyánk és kirándulni jártuk sokat, utána pedig megszületett a kisfiunk és a converse lett a legjobb barátom a hétköznapokra. :grinning_face_with_smiling_eyes:
Idén nyárra, iroda napokra ezt szereztem be, szuper farmerhoz, szoknyához és nyári ruhákhoz is.:relaxed:

8 Likes

AYKINGA25 a kód

1 Likes

Nagyon szuper kis cipő, pont a stílusom. Bőrből készült?

1 Likes

Igen, igen, bőr.

2 Likes

Lányok, szívembe zártam a Caprice márkát. Tudjátok, ezen nyammogok egy ideje, hogy egyre kevesebb a valódi bőrből készült cipő/táska (környezetvédelem címszó alatt viszont ontják a műanyag dolgokat az üzletekbe méregdrágán, még mindig nem értem - mivel a műanyag az egyik legnagyobb környezetszennyezés, na mindegy…).
Szóval megérkezett a harmadik Caprice topánkám. Meg voltam őrülve egy fémszínű lábbeliért, hát ezt a papucskát sikerült remek áron magamévá tenni. Felsőrésze és talp bélése is valódi bőr, totál el voltam ájulva, mert még a fém csaton is volt egy csomagolás, nehogy sérüljön a szállítások során. Hibátlan a kivitelezés, ezeken aztán nincs félrement varrás, gyűrött bélés, összegányolt bőr…Szívből ajánlom a márkát. Ha valakit érdekel a beszerzési forrás: ecipő + Modivo Club tagság (ez utóbbi nem kötelező, de 10 % extra visszatérítés jár utána).

3 Likes

Ezen vagyok én is kiakadva…minden műanyag… jó kis környezet védelem.A ruhák polyeszter vagy polyacril…Alig néznek bolondnak mikor nézegetem a felsőkön a címkéket pamutot és viszkózt keresve… Nagyon szép és biztosan kényelmes a papucs! Az egyetlen műanyag, amit hordok, az nyáron és kertbe egy crocs papucs; abban nem fáj a lábam, ha egész nap járkálok; pakolok otthon , akkor sem. Legutóbb találtam egy turkálóban 100 % selyem szoknyát potom áron. Az igazi selyem , nem poliészter amire ráírják hogy selyem…:grimacing: Viseld örömmel! :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes