Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

image

Akkor nem volt hiába :smiley:

1 Likes

Sziasztok, nem pont ruhàról, hanem egy műbőr tàskàról lenne kèrdèsem.

A Galèria Savariàn vettem egy sosem hasznàlt fekete műbőr tàskàt. Megèrkezett szèpen csomagolva ès tènyleg vadi ùj volt, a fülein mèg rajta volt a gyàri műanyag vèdőborítàs.

Amikor azokat levàgtam, akkor làttam, hogy az egyik alatt volt valami fehèr kosz szerűsèg ès nem tudtam eldönteni, hogy csak porosodott egy raktàrban, vagy àlltàban bepenèszedett a műanyag alatt egy kicsit.
(Persze nem csinàltam róla fotót, pedig jó lett volna)

Egy kicsavart ecetes szivaccsal óvatosan letakarítottam kívülről az egèsz tàskàt ès èjszakàra kiraktam az erkèlyre. Ma nèzegettem, úgy làtom, rendben van, de most meg màr paranoiàs vagyok. Főleg, hogy elèg sok mindenre allergiàs vagyok, ès nem akarok pòrul jàrni.

Szerintetek valami kìmèlő programon àt lehet mosni a mosògèpben egy műbőr tàskàt? Hàny fokon?

Mindjàrt előkotrom a hirdetèsbeli kèpeket, hogy làssàtok a tàskàt.

2 Likes

Én alul vagy inkább belül megdörzsölném Octeniseptes vattával, ha nem oldja/ lesz sérült a termék akkor azzal óvatosan végigtörölgetném mindenhol, mosógépbe nem merném betenni.
Képen elég patikának látszik, szerintem nem fog tőle leesni a bőröd ha elkezded hordani.

2 Likes

Köszi az Octenisept ajànlàst, meg fogom próbàlni.

Egyszer màr volt egy olyan szövet tàskàm amitől vörös kelèsek lettek a kezem, ha megfogtam amikor ùj volt. Mivel az szövetből volt azt simàn kimostam ès azóta minden OK. Gondolom le volt kezelve valamivel.

Csak ezt az èlmènyt nincs nagy kedvem megismètelni, azèrt aggódtam :grinning_face_with_smiling_eyes:

Jáááj… nehogy betedd mosógépbe! Akármilyen hiper-szuper gépek léteznek mostanság, nem fogja túlélni! Mármint a táska. :slight_smile:

Atyaég, sajnálom, remélem ezzel nem lesz ilyen.

1 Likes

Ezt az oldalt ismeritek?
Nagyon szép bőrtáskák vannak jó áron, valószínűleg rendelni fogok, hatalmas a választék.

4 Likes

Nem ismerem de köszi, hogy megosztottad tényleg nagyon szépek.

2 Likes

Rendeltem tőlük évekkel ezelőtt, felhívtak a rendelés után, hogy kicsit késnek, mert Olaszországból kell rendelni a táskát, amit kértem. Kicsit akcentusa volt a hölgynek. A táskát megkaptam, azóta is használom. Megbízható oldal. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Ha valakinek szintén gondja van a harisnyanadrágokkal (ami feljön rám az túl hosszú, ezért fodrozódik a bokámon), annak tudom ajánlani ezt az oldalt:

Black Fridaykor rendeltem, akkor 1 hét volt mire feladták, de utána viszonylag hamar megérkezett. Nem tudom, hogy ez mindig így van-e, vagy csak akciók idején. Short F méretet vettem (158 cm vagyok), eszméletlen jó, nagyon kényelmes, és nem csúszik-mászik. Hogy mennyire tartós, azt egyelőre nem tudom, csak egyszer volt rajtam.
Jelenleg olyan akció van (a kiárusítás mellett), hogy 1 euró a követéses szállítás.
Sajnos nagyon vékony nincs, 30 den a legvékonyabb.

5 Likes

Gant Avona modell, le volt árazva az ecipo oldalon.
Nagyon kényelmes, feketében már van ilyen modellem, megszerettem a márkát, a téli csizmám is innen van.

7 Likes