Jó ötlet, de sajnos nincs olyan amit én szeretnék.
Uniqlo.
Ez az, köszi. 
Ahogy a sminkelés visszaszorult az életemben, egyre inkább előtérbe került a varrás. Ruhát ritkán varrok, de azokat annál szívesebben hordom.
Legutóbbi munkám ez a szoknya. Nyári, vékony anyag, imádom.
Nagyon szép, ügyes vagy!
Jé, ugyanilyen papucsom van. Hozzá 33-as lábam.

Az enyém 41- es 
https://epapucs.hu/?s=birkenstock&post_type=product
E papucson nagyon jó áron vannak a Birkenstock papucsok, dolgozósat innen vettem.
Nagyon jó színe van 
Nem épp ruha,de azért még ide illik.
Az aktuális projektem kulcstartó vásàrlás. Elvàràsaim: nem plüss, nem gagyi műanyag , nem rajzfilmfigura, nem szőrmók és nem egy táska ára, üzletben elérhető, nem online. A Parfoisban volt egy egész jó,csak épp 7900 vagy hogy volt az ára és nem volt szerelem első látásra.
B.Brigitténél nem láttam. Valami tipp?
Adománybolt? Szerintem ott sok ilyesmi kacat összegyűlik, változatos, és az ár tuti jó.
Köszönöm a tippet. El is feledtem,hogy az Alkotás úton lévőben mennyi kincs szokott lenni 
Rendeltetek már az Intrend-ről? Mennyire mérethű a méretezés?
Eddig azt hittem, hogy az XS az 38 IT, S-es a 40 IT… stb, de náluk valahogy más a méretezés. Nagyon tetszenek a ruhák, de kicsit megzavarodtam.
Én rendeltem már, a számozott méretekből nagyjából 2 számmal nagyobbat, mint a hagyományos (német) méretezés. 40->44.
Az S/M/L méretezés szerintem megfelel a boltinak (legalábbis felsők tekintetében).
Köszönöm szépen.
A Snag harisnyákat próbálta már valaki?
Az agyamra megy, hogy mindegyik fodrozódik a bokámon…
Tavaly sikerült egyet vennem a Sheinről, ami nagyon jó, de utána hiába rendeltem elvileg ugyanazt, mégsem voltak olyan jók…
Csak pár gondolat a szakszerű tanácsadásról, vásárlói szemmel.
Elképesztően fontos, hogy az értékesítő képben legyen az árukészlettel, tudja az anyagokat, méreteket. Illetve legyen megfelelő informatikai háttér raktárkészletet lekérdezni , ha fejben nincs is meg a dolog.
Pár hete elmentem nadrágot venni, soha nem jártam még azelőtt a boltban, csak neten rendeltem tőlük egy bizonyos márkát, ami jó is lett, így teljesen bizakodva mentem el a boltba.
Nem tudom, hogy kezdő volt-e az ott dolgozó eladó aki nekem segített, de hiába mondtam neki, hogy mit keresek és hogy mekkora méretet hordok, nem sikerült a vásárlás.
Előtte direkt odatelefonáltam pedig, hogy van-e termék és méret azt válaszolták jöjjek nyugodtan, 20 számmal nagyobb is van mint én vagyok.
Na ehhez képest alig volt választék és kaptam egy akkora nadrágot ami a térdemig jött fel.Nem tudta a méreteket, se azt, hogy mik vannak kirakva, a raktárat meg vagy nem látták/ nem volt kedvük megnézni.
Vagy ha nincs a méretem akkor meg miért nem mondja azt és akkor nem kell felesleges köröket futni?Nem vagyok egy hisztérika, de hazafelé elbőgtem magam a kocsiban, mert egy molett boltban sikerült azt elérni, hogy rusnya dagadt szarnak érezzem magam, akire semmi sem jó.
Aztán, hogy írjak pozitív példát is, hogy na így kell ezt csinálni kérem, rá egy hétre elmentem egy másik helyre, ott többször voltam már és mindig elégedetten távoztam, most sem volt ez másképp.
Kedves az eladó, jó az ízlése , nem akar semmire sem rábeszélni, tudja a méretem, sőt mikor először voltam akkor is szemre megmondta.
Három naci is jó lett, amiből egyet el is hoztam és virult a fejem egész nap, hogy jajjdeszép vagyok 
Két hét múlva lesz farmer is, naná, hogy visszamegyek 
Akkor is szép voltál, amikor az a lüke eladó bénán szolgált ki és miatta nem ezt érezted 
Örülök, hogy az ismerős boltban megfelelő hozzáállással felülírták a rossz élményt! 
Akkor ezek szerint nem kellett volna megátkoznom 
Köszi, nagyon kedves vagy!

Jogosan átkoztad meg
Ne legyen eladó az ilyen, aki rossz érzéseket kelt!