Jó ötlet, de sajnos nincs olyan amit én szeretnék.
Uniqlo.
Ez az, köszi.
Ahogy a sminkelés visszaszorult az életemben, egyre inkább előtérbe került a varrás. Ruhát ritkán varrok, de azokat annál szívesebben hordom. Legutóbbi munkám ez a szoknya. Nyári, vékony anyag, imádom.
Nagyon szép, ügyes vagy!
Jé, ugyanilyen papucsom van. Hozzá 33-as lábam.
Az enyém 41- es
https://epapucs.hu/?s=birkenstock&post_type=product
E papucson nagyon jó áron vannak a Birkenstock papucsok, dolgozósat innen vettem.
Nagyon jó színe van
Nem épp ruha,de azért még ide illik.
Az aktuális projektem kulcstartó vásàrlás. Elvàràsaim: nem plüss, nem gagyi műanyag , nem rajzfilmfigura, nem szőrmók és nem egy táska ára, üzletben elérhető, nem online. A Parfoisban volt egy egész jó,csak épp 7900 vagy hogy volt az ára és nem volt szerelem első látásra.
B.Brigitténél nem láttam. Valami tipp?
Adománybolt? Szerintem ott sok ilyesmi kacat összegyűlik, változatos, és az ár tuti jó.
Köszönöm a tippet. El is feledtem,hogy az Alkotás úton lévőben mennyi kincs szokott lenni
Rendeltetek már az Intrend-ről? Mennyire mérethű a méretezés?
Eddig azt hittem, hogy az XS az 38 IT, S-es a 40 IT… stb, de náluk valahogy más a méretezés. Nagyon tetszenek a ruhák, de kicsit megzavarodtam.
Én rendeltem már, a számozott méretekből nagyjából 2 számmal nagyobbat, mint a hagyományos (német) méretezés. 40->44.
Az S/M/L méretezés szerintem megfelel a boltinak (legalábbis felsők tekintetében).
Köszönöm szépen.