Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Köszönöm szépen, reménykedem. Swarovski napszemüveget és egy fülbevalót rendeltem. Új kollekciós mindkettő, de mindenféle kuponnal féláron megkaparintottam őket. Feltéve, ha el is küldik. :laughing: Már kaptam mindenféle emailt tőlük, rendelés-visszaigazolás, hogy összekészítették arról is, és van csomagszámom is, de a nyomkövetésben még nem jelenik meg. Elég szorongós típus vagyok ilyen tekintetben, nagy bátorság volt ez részemről. :slight_smile: Bár lefuttattam egy kamu cégek kiszűrésére szakosodott ellenőrző programon is a Gomezt, és azt írják, hogy megbízható oldal.

1 Likes

Relax, nekem is vagy 5 email jött, mindent státuszoltak.
Eredeti termékeket kaptam :slight_smile:
Majd írd meg, ha megkaptad a kis csomit, szorítok, hogy minden rendben legyen.

2 Likes

Akkor jöttem beszámolni. Sajnos, nekem nem jött össze ez a vásárlás.
A Swaronál azt kell tudni mint alapvetés (ahogy Várkonyi Andika mondaná), hogy minden terméknek van egy külső és belső doboza. A külső doboz fehér (régebben sötétkék volt), amin rajta van, hogy milyen termék van a dobozban, a cikkszám, vonalkód, gyártás helye stb. A belső doboz pedig egy masszív, színes vagy fehér doboz.
A napszemüveget iderittyentették a külső doboz nélkül - ami egy amatőr Swaro-vásárlónak esetleg fel sem tűnt volna, de a “profiknak” ez már eleve gyanús. A szemüveg szára úgy lötyögött, mint betyárokon a gatya.
A fülbevalónak megvolt ugyan mindkét doboza, de sokra mentem vele: a kristály több helyen is le volt pattanva. Majdnem elsírtam magam. Olcsó kutyának híg a leve. :rofl:
Ráadásul a visszaküldés sem egyszerű: ha nem akarod kb. 8ezer Ft-ért saját költségeden visszapostázni Lengyelországba, 1.) először írni kell az ügyfélszolgálatnak, mivel telefonszám nincs megadva sehol 2.) küldenek egy linket, ami a DPD weboldalára navigál, ott rögzíteni kell az adatokat, többek közt a csomag súlyát, majd kapsz egy vonalkódos címkét 3.) csomagolsz, nyomtatsz, vonalkódos pappert ráragasztod a dobozra 4.) el kell vinni a csomagot egy DPD leadó pontra személyesen. Automatában nem feladható, házhoz futár nem jön.
Na, ezzel elszórakoztam egy ideig, ma délelőtt elindult visszafelé az egész pakk.
Most már csak remélni tudom, hogy 2-3 hét múlva visszakapom a pénzem. Ami nem volt kevés.
Ahogy mondani szokás, háromszor vásároltam a Gomeztől: először - utoljára - és soha többet. :laughing:
Két pozitívumot tudok elmondani: nagyon hamar megkaptam a rendelt árut. 2.) A reklamációs emailemre még aznap válaszoltak, amiben részletesen leírták, hogyan tudom visszaküldeni a csomagot.

4 Likes

Nagyon sajnálom ami történt :frowning:
Gondolom te is klubtag vagy a Swarovskinál.
Amióta vettem egy órát mindig kapom a hírlevelet, egész jó leárazások szoktak lenni, onnan biztosan nem küldenek így ki csomagot.

1 Likes

Igen, klubtag vagyok, méghozzá arany fokozatban. Nincs is nagyon más ékszerem, órám, szinte mindig náluk vásárolok. Itthoni üzletekben személyes vásárlás lehetséges, a hivatalos weboldalon lehet rendelni, de az külföldről jön mindig. Dehogy fordul elő ilyesmi, pont azért szeretem őket 15 éve rendületlenül: soha nem kell nagyítóval nézegetni az ékszereket, minden hibátlan és kifogástalan. Ha hordás közben pedig valamilyen rejtett hiba előjön, 2 év a garancia, órákra 3 év. Szó nélkül visszaveszik, bár 15 év alatt egyetlen egyszer kellett minőségi kifogással élnem, nem jellemző.
Úgy tűnik, a viszonteladók nem nagyon foglalkoznak azzal, hogy tökéletes legyen az áru vagy csomagolás - aminek szerintem nem igazán örülne a Swarovski vezetése, ha értesülnének róla. Nagyon szigorú feltételekkel kötnek forgalmazói szerződéseket, úgy tudom.

1 Likes

Ó az akkor nagyon komoly, nekem csak sima tagsàgim van, ahogy olvasom rengeteg előnnyel jàr, köszi az infót.

1 Likes

Rendeltem tőlük sőt küldtem is vissza és minden rendben volt.

Hetek óta keresgéltem aprópénzt a zsebemben a velem szembejövő emberáradatnak az utcán, mire rájöttem, hogy nem, még sincs ennyi koldus ,csak most az ágrólszakadt style a divat.
Nem értem miért jó , főleg az alacsony emberek néznek úgy ki all- in oversized ruhákban mint a Kis Mukk.
Egy tuti: nagyon kényelmes lehet. :slight_smile:

5 Likes

Gomezről nem rendelek soha többet. Lásd fenti story-t. Jelezték, hogy megkapták a visszaküldött cuccot és elindították a termékek árának visszatérítését. Ezt követően a 17.napon tűnt fel, hogy biza az összeg nem érkezett vissza hozzám. Írtam nekik, hogy mizu, aztán két nap múlva ismét, egy kissé virtuálisan felemelve a hangom. Na, ezt követően másnap reggelre megérkezett a pénzem. 3 héttel azután, hogy visszaérkezett hozzájuk a csomag (és persze a visszaút is 1 hét volt). Összesen 1 hónapig ültek a pénzemen, azaz 92ezer forinton. :worried:
Ezt a tortúrát nem szeretném újra végig csinálni.

5 Likes

Már tavaly is nézegettem a Birkenstock papucsokat, de akkor is drágállottam őket, idén meg már teljesen elszállt az áruk.
Így inkább maradtam a Schollnál, amit most egész jó kis akció keretében ( + ennél az összegnél már ingyen szállítás van ) rendeltem meg.
Van egy lakk khaki zöld Batzom + most ez a kis fekete , meg megvannak még a Geox szandijaim , Cango Rinadaldi papucsom, szóval azt hiszem lesz miben csattognom idén nyáron :slight_smile:
https://ecipo.hu/p/papucs-scholl-ginni-wide-mf31999-fekete-0000304796289

1 Likes

Meg is kaptam ma reggel :slight_smile: nagyon kényelmes.

12 Likes

Nagyon jól néz ki, viseld egészséggel! :heart_eyes:

1 Likes

Köszi :slight_smile:
Egy picit féltem a magasabb talptól, képen kissé bumszlinak tűnt és vacilláltam , hogy ne inkább egy sima feketét vegyek, de most már nagyon örülök, hogy ezt rendeltem.
Árral, ügyintézéssel, szállítással, csomagolással mindennel elégedett vagyok.

2 Likes

About you akció:

Dúskeblű társaim figyelmébe ajánlom a Petite Fleur márkát, most csíptem meg egy két darabos szettet, pihepuha anyagból, vastag de nem nagymamis pántokkal, hogy tartson de ne vágjon be, amikor nem akarok hódítani akkor ezeket hordom, olyan jó kényelmesek és nem ugrálnak benne a lufikák . :upside_down_face:

3 Likes

Ooh, nekem már nem annyira nagyok,de így is kihívás illetve anyagi csődbe visz a projekt…
Ennek a márkának milyen a méretezése?
Màrmint ha a méret táblázat alapján leméred, sikerül eltalálni?

Egyszer M&S -től rendeltem kb ugyanolyan fazont, ugyanazt a méretet, amit turiban vettem,de nem lett jó.

Engem is a méretezés érdekelne. Volt már, hogy ugyanaz a méret más márkából nem lett jó.
Az Anitából mindig konzekvensen jó ugyanaz a méret, de már horror ára van.

Amiket fixen hordok Triumph, Lascana, Sariana és Petite Fleur mindenhol ugyanakkora kell melltartóból.
Van mérettáblázata, meg ingyen visszaviszik (futárt küldenek) ha mégsem kell/lesz jó a termék.

2 Likes

DORIB15 kód működik a nem extra leárazásban lévő termékekre. -15%, akciósra is.
Aboutyou-n

3 Likes

Ehhez hasonló, jó anyagú trikót keresek. Aminek van vastagított szegélye.
Ezt a fotón itt megkérdezem, ausztrál márka 35000 Ft + szállítás, Áfa, aztán 50 ezerből van egy trikóm. :grinning:
Van ötlete valakinek?

2 Likes

Intimissimi? Régebben basic darab volt. Nekem van kb. 20 színben, jónak tartom őket.