Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Köszi szépen, nekem a héten szemüveget kellett a nagyobbik gyereknek csináltatni, úgyhogy én a Glamourt biztos kihagyom, meg cipőm is van. Betagelem (ezt biztosan rosszul írtam) @umpalumpa -t ő szeretne cipőt.

2 Likes

Gumiabroncsos patácskát valakinek így újévre? :slight_smile:

1 Likes

Hármat kérek! :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Am.biztos kényelmes és a talpam se fájna benne, de ha már ennyiért vennék csukát, akkor kicsit szebbet :sweat_smile:

Nekem tetszik…tényleg :face_with_hand_over_mouth: :blush:

Szeptembertől tavaly decemberig bírta a Tamaris cipő, tönkrement a talpa, nem tudják javítani és cserélni sem, mert már kifutott ez a modell.
Megnézettem cipésszel, aztán meg is reklamáltam, ingyenesen vissza lehetett küldeni Packetával a Robelnek ahol vettem , tegnap már kérték is a bankszámlaszámomat, hogy akkor visszautalják a pénzemet.
Kár érte, mert nagyon tetszett, kényelmes is volt, rengeteget hordtam, de nekem ezzel így csalódás a Tamaris márka, nem hiszem, hogy fogok még tőlük vásárolni, a következő kiszemeltem egy hasonló fekete Gant cipő lesz, majd befotózom, ha megkaptam.

3 Likes

2023-ban vettem egy hátizsákot tőlük, aminek egy 2 napos utazás után szétment a varrat az alján. Rekkord! :smiley:
A másik jól bírja szerencsére és nagyon szeretem mert két külön rekeszre van osztva az egész, de a másik javítása 5000 Ft volt…

2 Likes

Sajnálom, hogy így jártál , csalódás egy- egy ilyen sztori és bennem kb. azonnali a bizalomvesztés.

2 Likes

Én is sajnálom a te cipős ügyedet. Teljesen megértem, hogy csalódtál bennük. Bevallom én a második hátit az első tönkremenetele után vettem, és ja, nem vagyok komplett, viszont ez a második nagyon jól bírja a strapát. Mióta tavaly júniusban megvettem, azóta szinte folyamatosan hordom, és nem látszik rajta, meg szerencsére egyben is van. Annyira jó a színe (sötétkék majdnem fekete műbőr, ezüst szerelékek) és annyira praktikus nekem a két rekeszes megoldás, meg a mérete is tökéletes, hogy bevállaltam, és szerencsére eddig príma. A másikat megjavíttattam, és el fogom nyaranta használni őt is, mert teljesen ugyanez a fazon, csak a színe más.

Hozzáteszem, utazás előtt voltam éppen, és nagy szükségem volt egy pillakönnyű hátizsákra amiben a két rekesz segít, hogy a privát cuccaim ne kelljen villogtatnom. A színe is tökéletes volt, az ár is rendben, szóval a rossz tapasztalat ellenére megreszkíroztam. De továbbra is fenntartom, hogy nem vagyok komplett. :smiley:

2 Likes

Dehogy is, ne mondj ilyet magadról.
Tetszett, tudod használni , a többivel meg ne törődj.
Nekem is van olyan cipőm ami kényes mert csipkés borítású az oldala és már többször varrtam meg miután magassarkúval rámtapostak… ha lehetne még kapni akkor vennék belőle, mert amúgy meg a tökéletes , ha akarom sportos, ha akarom elegáns kiscipő :slight_smile:

1 Likes

Hétvégén elkövettem azt a hibát, hogy elmentem a Premier Outletbe, bízva abban, hogy hátha találok a tönkrement Tamaris cipőcském helyett egy hasonló feketét.
Régebben voltam már itt párszor, de soha nem találtam semmit, mindig üres kézzel jöttem haza.
Nem volt ez másképp most sem.
Nekem konkrétan olyan érzésem volt, hogy ez egy pofásan kinéző óriási méretű turkáló, egyáltalán nem kedvezményes árakkal.
Jó pár boltba bementem, ahol úgy gondoltam, hogy lehet keresnivalóm, ami tetszett abból nyilván nem volt a méretem és simán 40-50 ezer forintokat elkértek a termékekért.
Az eladók kb. 5%-ban voltak udvariasak , volt ahol nem is köszöntek, segíteni meg aztán pláne nem, nekem kellett kimatekozni, hogy jaaaaa ami ide ki van téve egy darab 40-es méret az az egyetlen ami abból a típusból van és a rajta lévő 3 ár közül melyik lesz az érvényes.
Most megfogadtam, hogy soha többet nem megyek oda, letettem a popim a net elé és megrendelem azt amit szerettem volna. Természetesen az üzletben nem volt, ami meg mégis az ugyanannyiba került, mint a webshopjokban.
Az én értelmezésemben ez csak attól outlet, hogy próbálják a 3-4 évvel ezelőtti kollekció utolsó 2 beragadt méretét elsózni, teljes áron.
Az, hogy a dohányzás engedélyezve van, illetve, hogy van aki azt gondolja, hogy a fingszagú Iqosa nem büdös, csak külön emel az élményen, mint nemdohányzónak cigifüstben menni bolttól-boltig. No way.

6 Likes

Igen , teljesen jól összefoglaltad.

Nagy mázli kell, hogy találjon az ember jó áron jò darabot, legyen az cipő vagy ruha.

Kb egy hónapja voltunk kint a párommal.

A Liu Jo üzletet eddig csak kirakatból, a MOM Parkban nézegettem, szép ruháik vannak szerintem.
Az Outletben megpróbáltam egy dzsekit, ami fél áron 65 ezer forint lett volna. Az hagyján, hogy kézbe véve nem ragadott meg, hogy huh, mekkora minőségi darab…sőt…az elején a varrásnál kiállt belőle a cérna :flushed: Ne már … Ilyet még fél pénzért sem.
Megnéztem még pár darabot, csak így vállfán fogtam meg az anyagot, az összetételét nem is néztem. Nos,erősen túlárazottnak vélem a márkát.

Viszont a Desigualban egy nagyon szép pulcsit vettem, 9 ezer párszáz forintért.

2 Likes

Nekem van Liu Jo cipőm , nagyon szeretem, netes rendelés volt :slight_smile: a Divatmogulról 2 éve. Alig várom, hogy tavasz legyen és hordhassam.
Az Outletben az volt az a bolt, ahol oda se jöttek megkérdezni, hogy segíthetnek-e valamiben én hajolgattam és emelgettem fel a cipőket a földről, hogy megnézzem hányas méret ami ki van téve.
Eközben az eladók szemmel tartottak és az állványokra dőlve egymással beszélgettek. Egy forintot nem vagyok hajlandó ilyen emberek zsebébe tenni, óriási csalódás volt.
A Kazar szintén, ott egy hölgyet ketten ugráltak körül, tőlem nem kérdezték meg, hogy mit szeretnék…
Ilyen árak mellett azt gondolom, hogy legyenek segítőkészek és udvariasak , mert hamar csődbe fognak menni, ha a többi vásárló is úgy gondolkozik, ahogy mi.

3 Likes

Akkor simán lehet, hogy ingadozik a minősége ennek a márkának is.

1 Likes

Öröm kicsi szívemnek, hogy szóba hoztátok a Premier Outletet. Kb. 15 éve rendszeresen kilátogatok oda, mostanában kezd csendesülni a vágy, hogy ott vásároljak.
Régebben - ahogy ez nagyon sok esetben elmondható - sokkal jobb volt ott minden árukészlet és árak tekintében is. Sok üzlet bezárt az évek során, például a MEXX és a Mango. Anno hülyére vásároltam magam a MEXX-ben, nevetséges árakon lehetett megvenni szuper cuccokat, sok közülük még most is megvan. A Benettonban 3000,- Ft-ért lehetett pamut ingeket és 100 % gyapjú pulcsikat beszerezni. Mostanság az üzleti árhoz képest kb. 30 % az engedmény, ami végleg a nyakukon marad, azt adják 50 %, netán 70 %-kal olcsóbban.
A Högl és Kazar üzletből általában úgy szédülök ki, hogy meg kell támogassam magam. Nagyon ritkán lehet kifogni olyan cipőt, amire azt mondja az ember, hogy pöpec, tetszik és nem kap stroke-ot a hitelkártyám. Tudom én, hogy ezek drága márkák, de egy outletről beszélünk!
Tamarisba be sem megyek, nekem nem igazán szívem csücske a márka a rengeteg műanyag cipővel és táskával szintén nevetséges árakon.
Bármennyire szerettem ott vásárolni anno, be kell lássam, hogy konkrét tervekkel kimenni oda nem érdemes mostanában, impulzus-vásárlás esetleg összejöhet.
Utóirat: hét végén rengetegen vannak, legyen az hó eleje-közepe-vége, az ún. shopping maraton pedig abszolút felejtős, parkolni is alig lehet. Amit pedig akkor ajánlanak… na hagyjuk inkább. :smiley:

6 Likes

Szerdán érkezett az AboutYou webshopból.
Szuper kényelmes :slight_smile:

11 Likes

Ó, nagyon menő, vagy ahogy barátnőm mondaná, menci :grin:

2 Likes

Köszi, nekem is tetszik és nagggyon kényelmes.
Kellene belőle egy fehér is :slight_smile:

Lányok, rendelt már valaki a Gomez.hu-ról? A Glamin bóklásztam, találtam 1-2 dolgot, amit megvennék, de átirányít a Gomez.hu-ra. Össze-vissza írkálnak róla a neten, van pozitív és van negatív vélemény. Aztán osszam be magamnak! :grinning: Egy dolog aggaszt: nincs telefonos elérhetőségük, csak email, és ha valami nem jön össze, saját költségemen küldhetem vissza Lengyelországba. Köszi a válaszokat!

1 Likes

Én tavaly egy Guess sapit és sálat, minden rendben volt a szállítással és a termékkel is.

1 Likes