Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Hat év után könnyes búcsút kell vennem a kedvenc fekete Geox kiscipőmtől, tegnap kerestem helyette másikat, ugyanaz a fazon és a szín és még olcsóbb is volt.

Még tavaly regisztráltam akkor kaptam egy 10%-os welcome kódot, ami már lejárt, de szuper aranyosak voltak az ügyfélszolgálaton, mert újra aktiválták nekem. Szállítás 15 ezer Ft felett ingyenes igy 22.500-ért tudtam elhozni.
Ha akarom sportos, ha akarom elegáns. :slight_smile:

5 Likes

Nekem tegnap érkezett meg az új cipellőm az About you webáruházból, mert ők 10ezerrel olcsóbban adták többek között a szülinapi kuponomnak köszönhetően, mint a Tamaris webshop.
Igen, 49 évesen éreztem csillapíthatatlan vágyat egy piros körömcipő iránt. 🤷🙈

15 Likes

Soha nem késő :wink:

1 Likes

Megérkezett a Tamaris cipőm, csodaszép és nagyon kényelmes.
Még soha nem volt innen cipőm, kicsit meglepődtem, hogy az én átlagos lábfejemre pont passzolt, akinek széles lábfeje van annak ez a modell biztosan nem lesz jó.
41-es lábam van, 41-est rendeltem és vagy mezítlábra vagy harisnyazoknival fogom hordani, ebbe egy “rendes” zokni már nem férne bele, de olyanom nekem nincs is, így perfect lesz.

Így néz ki :

5 Likes

Örülök az örömödnek :slight_smile: Technikai kérdés: nem fázik a lábad télen a harisnyazoknival?

Nem fázik, van , hogy még októberben is mezítlábasan vagyok, idehaza meg egész évben csak papucsban.
Ha meg leesik a hó akkor felhúzom ezt :

volt már, hogy ezt is mezítlábra vettem fel, olyan mint egy kályha. :smiley:

2 Likes

Szia Lányok, rendeltetek már ezekről a helyekről? Ha igen, hogy ment a dolog velük?
Cipővadászatban vagyok és tartós, kényelmes, jó minőségűt keresek “occón” :sweat_smile:
ecco outlet
sellpy

nekem nincs tapasztalatom velük de az ecco outlet elég gyanúsnak tűnik, láttam már hasonló oldalt más márkákkal, és azokat is gyanúsnak találtam,hogy nincs leírva hogy kivel szálltják pontosan, meg a “jogi” szövegekben minden szó nagybetű, onnan biztos nem vásárolnék

2 Likes

Az Ecconak nem ez a hivatalos oldala, és szerintem ez az oldal, amit linkeltél vagy az adataidat, vagy a pénzed fogja ellopni. Jobb esetben egy koppintás cipőt küldenek, aminek semmi köze az Eccohoz. Ha megnézed, semmilyen hivatalos cégadatot nem találsz az oldalon, sőt semmilyen elérhetőséget.

1 Likes

Ez a hivatalos Ecco oldal:

Ha ráér, tavaly black fridaykor nagyon jó akciók voltak.
Illetve a Corvinban lévő Ecco bolt outlet, ott vannak jobb áron is cipőik (korábbi modellek).

3 Likes

A Sellpy oldalt nem ismerem, de ahogy elnézem, az új (vagy legalábbis “new condition” állapotban lévő) cipők nem olcsóbbak. A használtak meg…, hát látatlanban én nem vennék (ki tudja, milyen lábdeformitással használták), pláne nem adnák 50 eurót egy elég rendesen elhasznált cipőért, akkor sem, ha az Nike Air Jordan.

Adidas outlet van a Boráros téren, ott is ki lehet fogni jó áron cipőt (persze ott csak adidast).

Azt hiszem, a Dunakeszi Auchannál pedig Nike outlet van. De azt nem tudom, hogy milyen, még ott nem voltam.

Az említett Adidas outlet jó, ott szoktam vásárolni.

1 Likes

Köszi @bernadettu @Kokapu ! Az outlet nekem is pont emiatt gyanús. A hivatalosat ismerem, de nincs 70ezrem csukára :sweat_smile: de még 60 sem.
A Sellpy-t is meggondolom.
A majdnem 5 éves (Ecco) cipőm még mindig használható, csak a nagylábujjam kikezdte belül a bélést és félek, hogy kilyukasztja. A talpi fascia gyulladásra hajlamos csülköm pedig nem szeret akármilyen szerkezetű csukát, hát jól meg kell válogassam mit szeretnék. Emiatt rendesen megutáltam a cipővásárlást. Kínlódom :roll_eyes:

2 Likes

Igen, az Ecco jól bírja, én is nagyon szeretem, és a lábam is.
Pont hétvégén voltam én is az Allee-ban lévő üzletükben nézelődni. Meg is állapítottam, hogy bankot kéne rabolnom ahhoz, hogy csak úgy bemenjek és vegyek náluk egy cipőt. Még egy 20%-os akció is meggondolandó lenne (55ezerből akkor is “csak” 44 lesz…)
A Corvin outletben már régen voltam, de hátha találsz valami jót, jó áron.

1 Likes

Ezt a Corvint meg kell már néznem!
Köszi a tippet!

2 Likes

Én a remixshopon szoktam látni jó áron Ecco cipőket, csak sajnos “szezonban” mindig azonnal elkapkodják őket. De mondjuk az megbízható oldal.

1 Likes

Szia Kokapu! Igen, Dunakeszin az Auchan mellett, a City Market nevű területen (régen By-Way) van Nike outlet. Azért túl sokat ne várj tőle: régebben (ami nem tizenéveket jelenet), 10-12ezerért baromi jó cipőket lehetett kifogni, mostanság minden totálisan túlárazott, 30ezer alatt nem igazán találsz jót. Véleményem szerint outlet jellegét már régen elvesztette, a férjemmel általában úgy szédülünk ki az üzletből, hogy “ezek agyilag nincsenek túl jól összerakva, hogy itt ennyit kérnek a cipőkért”. :joy:
Az igazsághoz persze hozzá tartozik, hogy engem totál hidegen hagynak a különböző edzőcipők, körömcipős vagyok inkább, de minimum 4-5 centis sarok kell a lelkivilágomnak. :smiley:

1 Likes

Köszi! Majd megnézzük, ha valamelyik gyerek kitalálja, hogy Nike kell neki. Most egyelőre jó nekik az Adidas, Skechers. :slight_smile:

1 Likes

Azért a Skechers sem rossz! :smiley:

Hát, nem is tudom, én vettem egyet tavasszal, nem vagyok vele kompatibilis, konkrétan hónapokkal a hordása után is érzékeny még a lábujjam (valamiért a nagylábujjam melletti lábujj megfájdult, de nem a cipő nyomta, hanem valahogy nem is tudom…). Pedig én is azért vettem, mert az egyik gyerek, a tesóm, mindegyik imádja.

Zalando, Aboutyou, érdemes megnézni, ingyenes a visszaküldés, ha nem tetszik.
Aboutyou-n most van Glamour, 20% kedvezmény, kód: GLAMOUR24

2 Likes