Hú, de jó az a divatbemutató a háztetőn!
Úgy értem a háztetős ötlet remek!
Igen, kifogyhatatlanok az ötletekből, mindig tudnak rátenni még egy lapáttal!
Blézerek, pöttyök, csíkok, virágok és egy kis neonparádé!
sziasztok,
én nemrégiben nagy selejtezést hajtottam végre a gardróbomban, mert a szülés óta összement pár ruhám. sok…
Főleg nadrágok és szoknyák, az altesti méretem 1-2 számmal lett nagyobb.
Sajnos szép daraboktól is meg kellett válnom. Én imádom a nemes anyagokat, mint a gyapjú, kasmír, selyem, ezekre vadászok leginkább. Műszálas ruhát nem igen hordok, a pamutot preferálom.
Az angol gap/banana republic webshopban lehet ilyentájt jó gyapjúdolgokat kapni, sokszor nevetséges összegért. a szállítás asszem 4 font, egy hét alatt itt a csomag. Sajna volt, h egyszer egy rendelést kétszer adtam le, azok még mindig zacskóban állnak a szekrényben.Esetleg tudtok olyan helyet, ahol el lehet passzolni a jó minőségű ruhákat egy kisebb összegért? Maradt még pár gap/banan republic nadrágom, nincs szívem kidobni őket, mert tényleg szépek.
A másik, ahol szintén szép, nem fast fashion darabokat lehet találni, az ebay. 2 gyapjú blézet vettem, gyönyörűek, sztem, egyik sem volt hordva, újszerűek. UK-USA eladóknál nézelődtem, anglia is gyapjú nagyhatalom.
Amiben csalódtam, az a Levi’s. egy drága farmere. szétment kevesebb, mit egy év alatt. A Lidl-ben vett pedig nagyon jól bírja a strapát.
Fehérnemű-ügyben hátha tudtok tanácsot adni: nekem hosszú a felsőtestem, hiába veszek drága melltartót, egyszerűen nem elég hosszú a függőleges pántja, mind kényelmetlen egy idő után. azt tudom, hogy a visszintes pánthoz létezik hosszító izé, de mit kezdjek ezzel a problémával?
TJ MAxx-hez nekem is volt anno szerencsém USAban, kánaán volt. most dobtam ki a CK és DKNY fehétneműimet. 2002ben vettem őket.
Cipő: anno volt a nyugatinál egy cipőbolt, a Váci úton a Westend felé a sarkon, ahol márkás cipőket lehetett venni törekék áron. asszem COrso outlet. van onnan egy szép Caprice csizmám. Nem tudom, hogy üzemel-e még.
Igen, meg van még a Nyugatinál az a cipőbolt, épp a hétvégén jártam arra… De ami a Keletinél van, az sokkal nagyobb.
Nem tudom, merre szeretnél túladni a ruháidon, én budapesti elpasszolási ötleteket tudok javasolni.
Eladhatod őket pl. a Gardrób közösségi vásáron. Ennek az az előnye, hogy “azonnal” jutsz készpénzhez, hátránya viszont, hogy ott kell töltened egy napot.
A Swappis ruhaforgóban pontokért veszik be a ruhákat, amiket levásárolhatsz. Ez csak akkor érdekes, ha te magad is akarsz vásárolni, különben nincs belőle bevételed. Előnye, hogy azonnal túladhasz a ruháidon, hátránya, hogy egyszerre csak 15 db-ot vihetsz.
Van még a hagorbolt, ahol sajnos most nincs ruhaátvétel, pedig ők úgy tudom, fizetnek érte.
A Keleti Krokodil Corsot én is nagyon szeretem, de inkább kerülöm, különben elég rossz hatással lenne a pénztárcámra.
Köszönöm szépen a tippeket, utánanézek.
Igen a Keletinél sokkal nagyobb a bolt, de az is jobb volt régebben, amikor egy sarokban tök jó bőrcipők voltak leértékelve. De tényleg veszélyes, múltkor jártam arra, de nem mentem be. Direkt.
Nekem mákom van a cipőkkel, van, ami több, mint 5 éve megvan. A Rieker márka is jó minőségű, öt évig hordtam egy téli bakancsot.
Van egy 10 éves Rieker csizmám, az egyik legtutibb. De nagyon szeretem a Tamarist is. Van egy akciós sarok bent, nehéz nem hazahozni onnan valamit. Legutóbb csak egy Batz otthoni papucsot akartam venni, naná hogy egy akciós szandál is velem jött. Mentségemre szóljon, a másik szandálom már a végét járja.
Képzeld, én nagyon megjártam a Batz-al. Vettem egy papucsot itthonra, hogy nehogy vmi ócskától tönkremenjen a lábam. Elkezdett fájni a talpam benne, kiderült, h tyúkszemet okozott. Sosem volt előtte. A pedikűrös is mondta, h ezek a “gyógypapucsok” sokszor okoznak problémát, mert a spéci talpkialakításuk nyomja a talpat. Szóval azóta keresem az ideális otthoni papucsot.
A Scholl-t próbáltad? Én amikor eladóként dolgoztam azt használtam, nagyon kényelmes és nem okozott tyúkszemet.
Anno volt olyan “csúnya” bőrszandálom a Scholl-tól, azt szerettem. Köszi a tippet, megnézem majd a papucsait is.
Azok is hasonló “szépségűek”, de a boltban minden lány ezt hordta, mindig röhögtünk, hogy tiszta nagyiklub, de tényleg szuper kényelmes.
U jajj, szegény. Én már korábban is Batzt használtam, ezért választottam most is a bevált márkát. De elvileg én vagyok a célközönség, mert lúdtalpas vagyok. Remélem én nem járok így vele…
Szerintem hiába ugyanaz a márka, egy-egy termék is lehet más és más. Anno nagyon megdöbbentem, hogy még a méretek is mennyire különböznek (ugyanazzal a talphosszal az egyik papucsból a 37-es a másikból a 39-es volt jó). Én egyébként szeretem őket, nekem nem okoztak gondot. Viszont egy kollégám esküszik a Scholl papucsára, több mint 10 éve hordja.
Akár a Gyűjteményeinkbe is tehettem volna, gondolom, hogy többen a kendőkből is összegyűjtöttünk már néhányat az évek alatt.
Személyesen is volt lehetőségem megtapasztalni, hogy Ázsiában milyen kreatívan viselik ezt a kiegészítőt, és akár fillérekből is képesek vele stílusos megjelenést varázsolni.
Több hasonló videó megnézése után is azt gondolom, hogy ez érdemes a megosztásra.:
Ha valaki szeret turizni, a Dorothy and Aby-ben most szuper akciók vannak… csak fülbevalókért, meg nyakláncokért szoktam oda járni azok jó áron vannak, a többi nekem túlárazott, akkor is ha a ruhák újak (ilyen outlet féleség, ahol a hibásnak vélt termékeket és a kifutóakat árulják, ezért érdemes mindent megnézni vásárlás előtt) Zara szoknyát és 3 csudijó fülit vettem. A szoknya 2800 ft volt, a fülik 1500 és 500
Megszűnik a kedvenc ruhamárkám , és még egy utolsó bevásárlásról is lemaradtam, mert tegnapig azt hittem, hogy a “végkiárusítás” csak a téli árukészletre vonatkozik.
Sajnálom őket nagyon!
Óh, melyik volt az, nem emlékszem? Most mi lesz?