Most láttam az Aldiban, többfajta szalmakalapot.
Jól néznek ki.
Köszi!
Értékelem, hogy valami formabontó újdonság is van a piacon, de én ebben úgy néznék ki mint egy támadó kamélia csokor
Elől jön a virág mint egy pajzs , aztán 25 cm mell és aztán én mosolyogva.
Polgárt pukkasztani jó lenne, de ez nem nekem való .
Ha a Zimány reklámozza nekem kell, mindegy hogy hülyének néznek.
Akkor vegyünk és csináljunk olyan videót ahol Baywatchosan lassítva futunk benne
Van intimtorna szoknya is komolyan hátrahőköltem, mikor először olvastam a nevét!
Hááát, elég csúnyán vannak a ruhák kivitelezve olcsó anyagokból. Poliészter, poliamid és társai… A virág legalább vicces
L-esek ne álmodjanak a ribi rongyról.
Beleszuszakolom magam és kész
Van olyan nadrágom amibe úgy ugrálok bele ahahahah
Teszek bele neked fűzőt a hátára (ruha, felső stb, gatyó neccesebb )
Nem kell, mert amúgy jó, csak extra strech skinny fazon aminek cuppannia kell. Kb. tüdőig fel tudom rángatni
Ahh Csajok, bocsi, de ki kell adnom magamból…
Az utóbbi időben vettem vagy 7 pár magas sarkút, meg vagy 15 ruhát. Igen, ez valóban túlkapásnak tűnhetne. Megjegyzem, irodában dolgozok. Bár nincs nálunk dress code, és sokan jönnek póló-farmer kombóban, amivel nincs semmi gond, de én imádok csinosan, bizniszvúmenesen öltözni.
De basszus, ha bele gondolok, hogy férjemnek vettünk 1 nadrágot és 3 pólót majdnem 60 ezerért, én pedig a kis repertoáromért Vinteden alig fizettem 30 ezret, szerintem teljesen jó vagyok. Kérlek, nyugtassatok meg…
Szuperül vásároltál, ez nem semmi! Két magas sarkú már többe kerül, mint 30 ezer.
Szóval megnyugtatlak, jó vásárt csináltál.
Ui.: Én is hasonló öltözködési stílusban nyomom, két szövet nadrágra adtam ki 40 ezret. És nem is hordom őket
Ha nem hasonlítod össze a férjedre költött árral, akkor is szuperül kijöttél 30-ból!
Jól vásároltál én a C&A- ban vettem nadrágot 2 hónapja 20 ezerért.
Szoktam én is nézegetni a Vintedet még nem vettem onnan semmit, Cango Rinaldi és Anne Amélie érdekelne onnan , ha lesz egyszer valami jó deal meg fogom mutatni
Szóval no para, ügyes voltál
Hétköznap én is inkább a csinos vonalat szeretem, odahaza van ereszd el a hajam a kedvenc szettem : az asszonyverő atléta + férfi boxer alsó kombinációval
Ha szükséged volt rá, és használod, szerintem nincs ezzel gond. Ha viszont nemcsak emiatt vásároltál, érdemes elgondolkodni azon, miért és miért pont most történt ez.
Én nemrég 4 pár elegáns bőrcipőt vettem. Nagyjából 2-t magyarázok praktikus okokkal (a gyerekek óta nőtt a lábam, és 5 éve nem vettem mást sportcipőn kívül). Kettőt pedig szimplán azért mert nagyon tetszettek.
Szerencsére ezeket is el fogom tudni használni, de észrevettem a tendenciát, hogy vásárlás=örömszerzés. Szóval most inkább igyekszem nagyon átgondolni, hogy mit és miért akarok venni.
Megnyugtatlak, teljesen jól vásároltál. Főleg, ha még használod is. Baromira irigykedem, mert mindig nehézkesen vásárolok vagy sehogy. Ez utóbbi a gyakrabb sajnos.
Egyébként nekem is ez a stílusom Bár az elmúlt években a magassarkút moderáltabban viselem
A férfiak egyébként is könnyebben öltözködnek és kevesebb darabból képesek jobban kinézni Szoktam is cinkelni férjet, hogy egy félelegáns cipővel, egy jó farmerral és pár inggel vagy piké pólóval ők istencsászárok. Ugyanehhez nekünk nőknek a duplája szükséges. Mondom ezt kapszulagardróbbal. Na kussolok
Asszonyverő atléta
Abszolút jó áron vásároltál, ráadásul másodkézből, ez extra lélekmegnyugtató piros pont. Ne keserítsd meg a beszerzésük örömét felesleges bűntudattal! Ha jólesett őket megvenni, akkor nincs gond.
Nekem egy idős néni mondta egyszer (nyugdíj mellett ruhaboltban dolgozott), hogy addig öltözködjek csinosan, amíg nemcsak az fog számítani, hogy kényelmes legyen.
Megértelek, én is sokszor így érzem. Folyton meg kell magyaráznom magamnak, hogy szükségem volt rá, jó áron vettem, használni fogom. Plusz pont, ha másodkézből. Aztán amúgy tényleg apróságok ezek, kis örömök, és na, csak meg lehet magyarázni! Főleg ha összehasonlítod a férjed vásárlásával, felejtsd el a bűntudatot!
Amúgy ezt sose értettem, hogy férfiaknak nincsenek igazán jó turkálók. Vinteden vannak férfiruhák? Értem én hogy ők nem vásárolgatnak annyit, és nincs türelmük turkálni se (bár kb fast fashionben is turkálni kell), de végső soron úgyis kell egy nő is a vásárláshoz, nem?