Ne haragudj de pontos adatokat nem tudok mondani, leírom ahogy tudom.
A kutyafürdetős lavórt kifertőtlenítem bele meleg víz , és jó két löttyintésnyi ecet ( az kb 10 evőkanál) , nekem Burg 20% ecetem van. A vizet elkevered, aztán bele a ruha, a víznek mindig el kell lepnie a szövetet.
Amint a víz kihűlt akkor már be lehet tenni a mosógépbe a ruhát, nem fogja engedni a színét.
Na azt nem tudom ott még csak egyszer jártam kb. öt éve.
Lehet be kellene néznem.
Nekem is onnan van farmerom, de decemberben dobtam egy hátast. A farmert, amit kb 9 ezerért szoktam venni (és már arra is fintorogtam, mert nálam 1 farmer/félév), az hirtelen 16-17-re inflálódott Még túl is éltem volna, ha februárra nem fakult volna ki teljesen a fekete farmerem
Igen, én is ecetes hideg vízben áztatom A kád aljára teszek hideg vizet. Így 15-30 liter vízbe kb fél deci 20%-os burg ecetet szoktam önteni. Bele a ruha, majd kb 1-2 óra után megy a cucc a mosógépbe.
https://www.dm.hu/simplicol-textilfestek-fekete-barsony-p4052400018181.html
Én ezzel festem a fekete farmereimet, nekem bevált, kint a Müllerben vettem.
Kösz a tippet, ez megy a kosárba a következő dm-rendelésnél
Tudom, hogy a PH lejárt lemez, de mindenért odavagyok ami víz meg hajó. Volt belőle rózsaszín bőr változatom, de az sajnos tönkrement , idén tavasszal ki kellett dobni. Azóta vernyogtam miatta ma megkaptam ajándékba az It’s time shopból érkezett.
Miért lenne lejárt lemez, a navy témájú cuccok örök klasszikusok. Nagyon szép amúgy!
Lehet ciki ,de most hallok először erről a márkáról.
A maritim style lakberendezésben is szuper, nem csak ruházat terén.
Szép karkötő
Köszönöm lányok
Á igen tetszenek nekem is az ilyen beach house style otthonok.
Az a tervem , hogy öregségemre ( vagyis elég hamar ) balatoni lakos leszek. Akkor biztosan ilyen lesz a házikóm belseje.
Matrózmintás felsőm van több is
Csajok rendelt már valaki a H&M-től? Kinéztem egy szalmakalapot és jó lenne ha jövő hét végéig megkapnám.
Van ezzel tapasztalatotok, hogy milyen gyorsan szállítanak ?
Ha nincs nagy leárazás, akkor megérkezik 5-6 (munka)nap alatt. Ha %-os napok vannak, akkor lassabb. Tehát nem 100%
Üzletben nem kapható, csak online?
Nem néztem, hogy boltban van-e , rühellek vásárolni, így ha lehet nem mennék be ezért egy plázaba se.
Szerintem nem fogok kockáztatni, majd veszek a helyszínen valamit a fejemre.
Köszi, hogy megírtad
Hát sokat nem tudtam segíteni, max abban, hogy bizonytalan
Nekem legutóbb 6 naptári nap volt automatába. De akkor indult a leárazás…
H&M-mel tapasztalatom nincs de szalmakalapot már rendeltem. Hááát…elég érdekesen nézett ki, ugye nem kalapdobozban szállították, hanem zacsiban, jól összehajtva
Olvastam is az egyik kalap alatt a véleményeket, valaki azt írta, hogy rosszul volt csomagolva és úgy nézett ki mint egy pizza mire megkapta
Nem tudom, mennyi időd van és milyen hangulatban vagy ehhez, de az Árkádban van egy bolt a legfelső szinten. Ilyen valami minőségibb ázsiai és zseniális kalapjaik vannak korrekt áron. Anyunak és magamnak is vettem ott tavaly nyaralós kalapot. Igazi dámás cuccaik is vannak Ja, és nem szokott náluk tömeg lenni.
Köszi az ajánlást de pont az lett volna a lényeg, hogy neten megrendelem. Majd nézek a helyszínen valamit nem dámás akarok lenni hanem inkább a vidám panama kalap jelleg tetszik, abban praktikus mászkálni.
Én is ilyen panamakalap-félét rendeltem, olyan volt mint egy férfikalap, tök jól nézett ki képen. Na most ezek a kalapok amiket mi szalmának hívunk, sokszor papírból készülnek, tök puha anyag, és teljesen formáját veszti a csomagolás és szállítás során.
Pont ugyanazt keresem én is, amúgy a férfi szekcióban néztem ki Így akkor még jobb is ha majd ott veszek ahova menni fogok. Minden évben megfogadom , hogy veszek ott, de eddig még sosem bírtam rávenni magam
Baseball sapim az van, a parton meg a vízben abban szoktam lenni.