@umpalumpa, jut eszembe pl. a Tatuum, a bp-i (Mammut I földszint) üzletükben mindig láttam teltkarcsúakra való méreteket és az anyagiak (különösen a polóik
) is kiváló minőségűek. Akár a honlapjukon is nézelődhetsz, mielőtt nyakadba veszed a várost. Vagy pl. ebben a Glami online üzletben is a sok-sok márka mellett van Tatuum is.
Ezen túl abszolút ajánlanám még a Mango-t is, akár online, az egykori teltkarcsúak Violeta by Mango vonalát átnevezték (curvy ?), ahol szintén ki lehet fogni kellemes tencel/lyocell (viszkóz) anyagú nadrágokat és felsőket is.
No meg nem hagyhatom ki az egyik “kedvenc” online üzletemet sem, Európa talán legnagyobb online plazaját: a Zalando-t, itt is rengeteg márka kapható, és a holnapig tartó anyák napi akcióban sok minden leárazva.
Ha nem csal az emlékezetem, talán te írtad, hogy nem szívesen hordasz szoknyát. Én pedig rábeszélnélek
pl. egy hosszabb/midi fazonú (de azért nem bokáig, csak fél vádliig érő), a nyári kánikulában kifejezetten kellemesen hűs, tencel/lyocell anyagú pl. pliszérozott szoknyára, ami esésénél fogva “egyenes” (nem ráncos, tehát nem bő, így nem errősít) csak járás közben “nyílnak meg a pliszék” egy kicsit, … amíg ki nem próbálod, el sem hinnéd milyen kellemes érzést nyújt - a többé-kevésbé passzos nadrághoz képest - egy ilyen hűs, laza (testhez nem tapadó) szinte selymesen simogató
tencel/lyocell anyagú szoknya/ruha és persze nadrág is.
Itt nálunk az idei nagy nyári kínálat a lenvászon mellett a tencel/lyocell
vagy lyocell-lenvászon mix anyagú
ruhák/nacik.
Ha netán valaki errefelé jár a nyár folyamán és jó áron szeretne vásárolni, ajánlom betérni az Oviesse-be, az Upim-ba és a Conbipel-be, ezek az üzletláncok gyakorlatilag minden városban megtalálhatóak.
A múlt heti Oviesse-es touromon csak azért álltam meg az elcsábulást
, mert egy (kisebb) vagyont
költöttem el a (kislány) unokámra
.
Vége a (tenceles és szoknyás) “agitációmnak”