Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Nem is érdemes. :wink:

2 Likes

IMG_9069
Idei bikinim a Lascanatól, szokásos fazon , csak most merész neon barack színben .

8 Likes

Naomi és a D&G kiállítás.
Azt hiszem @Alsace kolleganővel mi csak hátrakötött kézzel mehetnénk be,különben “ ruha tapogatásért” 2 perc múlva repülnénk is kifelé.

4 Likes

Azért mutassam, hogy lesz idén egy ilyen kiállítás?

5 Likes

Dejóóó! :slight_smile: Köszi!

Ha csak tapizás lenne :smiley:

1 Likes

Jó de akkor a kijárathoz legközelebb állót próbáljuk meg leszaggatni és elrohanni vele, tudod én csak rövid távon vagyok gyors :smiley:

1 Likes

Én se vagyok a futás világbajnoka sajnos :smiley: :smiley: :smiley:

1 Likes

Tán vedd le a magassarkú lakk topánt :rofl:

1 Likes

Na azért meg Dolce&Gabanna fog megdobálni :rofl:

1 Likes

Annyira szeretem ezt a nőt. Pont úgy gondol a divatra ahogy én :slight_smile:

3 Likes

Molett Lányok, ti hol vásároltok ruhát mostanában?

Sirám:
Néztem az online kínálatot. Háááát… Értem, hogy a ropi lett a divat, azok a lányok, akik anorexiásnak kéznek ki (32-es méret is van megint a felnőtt méreteknél), de hát nem mindenki ropi vagy normál alkat. A dagik kínálata csúnyán összement. Vagy t-shirt vagy műanyag nadrág. Cargonadrág 48 évesen? Kösz, nem! Van vászon is, de ultra vacak. Pamutot, lent, viszkózt, lyocellt szívesen hordok nyáron, mást nem viselek el.
15-nél többet nem adnék nacira, felsőért max. 8-at. Egyszerű alapdarabokat keresek.
Egy nadrágot az aboutyou-ról szereztem, de még nincs nálam, nemtom jó lesz-e.
Nézem a M&S-t, mondjuk, hogy 2200 szállításért nem olyan nagy összeg, de még nem biztos, hogy jó rám a rendelt áru és fogggalmam sincs mennyi lehet a visszaküldés a UK-ba :confused:
Bon Prix, Tchibo, H&M, Mango, Ulla Popken EU (itt vannak jók, de 17€ a szállítás), online másodkézből- ezek már kilőve. Mi maradt? Biztos sokról nem tudok.
Nekem miért kell azzal az érzéssel élnem, hogy a testemet szabjam a ruhákhoz (foggyá’le) és nem a ruhát szabjuk hozzám?
Nyafi befejezve, köszi, hogy kibírtad! :stuck_out_tongue_winking_eye:
Kerek Lányok van tippetek?

4 Likes

Ők jóval drágábbak annál, amit írtál, de egyediek, divatosak, és teljesen magyar cég. A tervezés, készítés, minden.

https://wannabee.hu/

Őket idén találtam, jóval olcsóbbak, nem olyan egyediek, de van tőlük felsőm is, a nadrágokat meg egyenesen imádom (éppen most hoztam el a gls automatából egy nadrágos csomagot), de én alacsony vagyok, ezért pont jó leengedve a hosszuk (az a fazon, amihez a selyemöv van), ugyanakkor felhajtva is klassz:

Van még a Pomme Plus, ha fent vagy facebookon, érdemes bekövetni, jókat derülök néha Ági írásain, a ruhák meg tényleg egyediek (viszont nem biztos, hogy a kinézett modell van a méretedben):

1-2 ruhát rendeltem mostanában a Sheinről. Hát, nyilván nem a legjobb az anyaga, viszont sehol sem kapok itthon olyan fazont…

Azért várom én is a tippeket! :slight_smile:

1 Likes

Tavaly 4500 huf körül volt a visszàrum M&S nek.

Ha budapesti vagy, van egy fura butik a Belvárosban.
Nem tudom eldönteni,hogy second hand e, mert elég egyedi darabok és szerintem nincsenek méretek. Amiket kiszúrtam a kirakatban,mind nagy volt rám. M méret vagyok általában.

A nevét nem tudom, Só utca - Veres Pál sarkán van. Ha arra jársz , nézd meg.

1 Likes

A nevét én se látom, de ez van amit találtam
image

2 Likes

Igen, ő a fura butik. Így hívom magamban. :grinning:

2 Likes

Ajj, idén biztos a visszaküldés a 2x-ese a tavalyi árnak :weary:

Köszönöm a linkeket! Bőszen bogarászom! :wink:

1 Likes

Én tavaly a H&M molett divatnàl rendeltem online. A szokásos jò kis alap darabok; fekete pòlòruha ; Tunika, fehérben is, vászon nyàri ruha, ujjatlan ing; nadràg. , trikó Igaz nyàr végén a leárazáskor, nagyon jò akciók voltak… Ezeken kívül nálam csak farmer és pòlò vagy fèrfi ing amikben járkálok.

1 Likes

Őket kifelejtettem. Bár még a Wannabeenál is drágábbak, de az eddig megosztottak közül a minőség is itt a legjobb. De azért akciókor ki lehet fogni egy-két jó árat. A minőség viszont kiváló, és ez is egy teljesen magyar cég. Egyébként őket azért tartom különlegesnek, mert talán az egyetlen olyan hazai cég, akiknél teljes a méretválaszték. Szinte mindenből van 36-tól 52-es méretig (de kis széria, úgyhogy hamar fogynak).

1 Likes