olyan régen voltam barna, hogy hm, nehéz. Az arcomnak olyan egészséges kinézete lesz, ha picit megfog a nap, de nem leszek karamell színű. Sőt, a meleg bronzosítók sem állnak jól.
Arról, amit írtál nekem Jennifer Aniston ugrott be:
Lányok a Batznál egész jó az Outlet részleg, a Lucky papucsnak nagyon szép cukorka színei vannak és amit tavaly vettem nagy csatos Zahara fazon az jelenleg 14 ezer Ft.
https://batz.hu/noi/outlet
Ma jelenik meg Kerényi Virág Batz kollekciója, kíváncsi vagyok mennyiért lesznek majd elérhetőek a webshopban én olyan 35-45 ezerre tippelek.
Nektek hogy tetszik?
Ha már anyukapapucs, akkor van ebből hagyományos bőr változat is töredék áron. Nem az a fazon amire még élénk színekkel vagy szegecsekkel felhívnám a figyelmet (pedig szeretem a szegecseket bakancson, táskán). De ízlések és pofonok.
Nekem ez a német rohamturista fazon
Közben már kiírták, hogy 69-79 ezer között lesz az ára .
Én ugyanazt a Zahara fazont fogom megrendelni amit tavaly vettem óaranyban, csak idén feketében, szállítással együtt szerintem 16500- ból ide fog érni.
Hááát nem tudom…nagyjából ugyanaz a fazon, mint bármelyik más “gyógy” márkáé…csak hozzáadtak pár szegecset, élénk színekkel…
Főleg, hogy írtad az árát értem én, hogy KV kollekció, de semmi fantáziát nem látok benne. A korábbi VR kollekcióban legalább némi innovációt tettek a masnikkal.
Igen a RV masnis az tetszett, nem is lett ilyen drága az alapára sem. Szerencsère nagyon lassan döntök vásárlásokról, így mire vettem volna egy ismerősömnek lett és nagyon gyenge minőségű volt, hamar tönkrement neki. (Valami csillámosat vett és a csillám az pergett róla ezerrel.)
KV ha egypántos sima papucsot is csinált volna ezekkel a vidám színekkel és szegeccsel akkor lehet elgondolkoztam volna rajta de a szandimandit kihagyom.
Én ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni, de jó eséllyel hordhatóbbek ezek a papucsok, mint a Vágó Réka darabok. Azok nagyon tetszettek, de szinte mindegyik fazonba bele tudtam kötni kényelmi szempontból.
Az outletet viszont én is megnézem.
Hú, ennyiért inkább Birkenstock, sokkal jobb minőségű. Van a Vágó Réka féléből egy darabom, kb. egy év alig hordás után szépen tönkrement, főleg a belső talprész, már itthon használom, de lassan lecserélem.
De jó , hogy nem vettem meg.
Ha már témánál vagyunk nekem még nincs meg a kényelmes-lapos-csinos ‘szentháromságot’ kielégítő szandál idénre.
Olyan lenne tökéletes amit egy elegánsabb maxiruhához is felvehető, tehát nem túraszandál (de lehet benne annyit menni, mintha az lenne ), ne legyen annyira lapos, hogy minden kavicsot érezzek a talpán, de ne legyen mamikás talpú se…
https://www.monobrand.hu/Tamaris/noi-cipok&kozepes-szandal
Itt egész jók vannak. Talpuk is van, kicsi sarkuk is a majdnem laposig és a “touch it” belső talpúak puhák. Nekem fájós a lábam, de ezeket én is bírom hordani, mégsem gyógypapucsosak
https://www.geox.com/en-CN/product-black-light_gold-sozy_s_woman-D25LXN043CFC9258.html
Geox Sozy fazon. Nekem egy fekete és egy ezüst van , a T pánt végig kirakva kövekkel, régebbi darabok.
Ennél kevesebb mint 3 bőrpánt nem nagyon tud a lábamon lenni és nem is kell több nyáron.
Elegáns, kényelmes, világ végéig is elsétálok bennük, simán felveszem őket csinos ruhához is.
Minden évben nézegetem hátha találok még valahol a köves fazonból, de ez az egyszerűbb, fémes kivitel is tetszik.
Találtam róluk a neten képet, nekem ezek vannak:
A Rieker sokat fejlődött design szempontjából, a cipőik pedig baromira kényelmesek
Ezek tényleg szépek, de a talpunk vastagsága, inkább vékonysága miatt, még nem próbáltam ilyen fazont. Nincs “kavicsfeeling” a talpnál?
Általában betonon járkálok bennük , talán párszor voltam egyenetlen talajon de nem emlékszem, hogy bajom lett volna. Túrázni azért nem ebben mennék az biztos.
Ja, és ma még van kupon mindenre: WEBGLAM25
Tavaly black fridaykor sikerült álmaim (tényleg az, miután először láttam, még álmodtam is vele, csak nem volt - khm - “kedvem” 48ezret adni egy szandálért) Ecco szandálját megvenni féláron.
Számomra tökéletes: állítható (széles a lábfejem és a bokám is), tökéletes talp, tökéletes sarokmagasság, és egyébként is imádom az Ecco lábbeliket.
Tényleg jó az outlet, már nézegetem pár napja. A Vágó Réka kollekció kifejezetten tetszene, de inkább felpróbáltam boltban, és sajnos nem az igazi kényelmi szempontból. Maradok a bevált modellnél (REA), csak idén más színben lesz.
A Kerényi Virág kollekció viszont ezzel az árak nevetséges…
A saját szempontomból a Batz kb 5 éve olyan szintű mélyrepülésbe kezdett a nyári kollekciót tekintve, hogy arra szavak nincsenek.
20 éve hordom a papucsaikat/szandáljaikat. Tény, hogy sosem volt a kifejezetten fiatalos márka, de szezononként ki lehetett fogni kifejezetten elegáns, de kényelmes darabokat, amiket nem csak a nagyira aggattam volna.
Otthonra csak Batz-om van most is, illetve elhordtam az utolsó olyan nyári kollekciós darabokat, amik szerintem vállalhatóak voltak és bespájzoltam még anno belőlük. Ugyanakkor a tendenciát tekintve erős bojkott alá fognak esni nálam, mert az elmúlt évek stílusa számomra vállalhatatlan.