Én is Intimissimit mondanám és én is a Remixshopban szoktam keresgélni, nagyon jókat fogtam ki.
Esetleg COS?
Beszabadultam ma a C&A-ba. Nagyon nem kapok sehol máshol farmert, de ma itt is megszenvedtem. Súlyra és centikre is ugyanannyi vagyok, ehhez képest a szokott nadrágfazonomból 3 mérettel kellett nagyobbat vennem. Felsőből ami nagy szokott lenni, az kicsi Pulcsiból ugyanaz a méret, szálösszetétel, de a sötétkék fél mérettel nagyobb, mint a fekete
Nem értek semmit
Mindettől függetlenül vettem egy pink zakót, egy fekete farmert és egy fekete pulcsit. Mondjuk a kasszánál még a 10% kedvezmény mellett is elkerekedtek a szemeim, de na. Szükséges volt sajnos.
A nadrágméret változást én is észrevettem. A derékméret ugyanaz, de ami eddig M-es volt, most L-es.
Felsőből van XXS-es, ami teljesen jó rám.
A mű:
És az alkotó:
De szarul fogok ilyen baba- barack- pitypangban kinézni te jó ég
nekem sem színem, úgyhogy nem lesz divatolás
Nekem az elmélet szerint igen, de idén se leszek divatos.
Ez volt nekem is az első gondolatom Ez az a szín, ami tényleg a legelőnytelenebb számomra
És most mindenki gondoljon bele, hányszor találkozott az év színével az üzletekben…?
Az nekem tetszett a (2024-es nem), de volt Barbie rózsaszín, rózsaszínes levendula, de vöröses sötét rózsaszín? Sehol
Hú, nekem a világos lila maradt meg és nemrég egy neonzöld őrület rémlik.
Meg pár éve a mustár, emlékszem, egy télen boldog boldogtalan abban volt.
Engem nem hoz lázba, cool summer tengelyen mozgok.
Ami tetszik felveszem , az év színén általában egy percig szoktam merengeni.
Módjával ez még illene is hozzám, de nagyon nem a stílusom… Mondjuk az ideivel is így voltam
Alapvetően szerintem nem gond, ha nem tetszik valami és nem hordod.
Az év színe eleve egy marketing fogás, hogy új dolgokat vegyen az ember -újra meg újra minden évben. De úgy tűnik, ez is csak akkor működik, ha ez a gyártóknak/forgalmazóknak megéri.
Ez borzalmasan nézne ki rajtam.
Hideg nyár vagyok én is, kékek, hidegbarnák, hidegrózsaszínek, menta, türkiz és fukszia állnak jól, esetenként a bordó, de azon már picit dolgoznom kell. (Amire hajlandó vagyok, mert a kedvenc színem. :))
Az év színét mindig konstatálom, aztán el is felejtem, mert jó ideje nem az érdekel, hogy mi a divat, hanem, hogy mi áll jól. 5+ éve lecseréltem a ruhatáram, vettem jó minőségű alapdarabokat a nekem megfelelő színekben, és azóta is nyúzom még egy jó részüket. Inkább a sminkben és ékszerekben élem ki magam. Persze ennek egyrészt a túlsúlyom az oka (IR, PCOS, stb…), de idén szerencsére az egészséges fogyás rögös és lassú útjára léptem, és most annak örülök, hogy nem kell megint eggyel nagyobb méretet vennem, hanem beleférek a meglévőkbe.
Hideg nyárként és hasonló kedvenc színekkel jelentkezem én is Az egyetlen ami kilóg a hivatalos színpalettámból, de nem tudtam elengedni: a fekete. De amúgy hideg rózsaszín, szürke,menta, taupe, türkiz… Imádom őket és szerencsére jól is állnak.
Ez a barackos viszont… A kék szemeimmel elvileg jó párosítás, gyakorlatilag menekülök előle.
Egyébként én sem szoktam soha sehol viszontlátni az év színét. Lehet próbálkozni felülről irányítani, de a trendek úgyis jönnek - mennek.
Mondjuk én most el is engedtem az öltözködést, azt veszem fel, ami rám jön és jól is áll, de nagyon nehéz terhesen megtalálni a csinos és szép ruhákat, nemhogy még színben is passzoljon.
Télen főleg nem. Szürke, barna, fekete, fisifosi színekkel vannak tele a boltok. Ezért szeretek többek közt turkálni, több esély van valami élettelibb cuccot lelni.
Örömanyablúz-szín. Én így hívom.
Én is sokáig hordtam feketét, aztán egyszer bekattant valami, és azóta nem bírom elviselni magamon. Így aztán minden ami másnak fekete, az nálam sötétkék. Egyedül a cipőkkel vagyok bajban, ott sajnos ritkán találok kéket, főleg téli bakancsot vagy csizmát, és főleg úgy, hogy a Berkemann márkán kívül minden másban fáj a lábam, tehát az ő felhozatalukra vagyok korlátozva. (Mondjuk kevés fantasztikusabb dolog van, mint egy kényelmes cipő, úgyhogy itt hajlandó vagyok engedményt tenni a feketének.)
A hideg nyárnak ajánlott színekből azért nekem a sárga abszolút vállalhatatlan, annak minden árnyalatában úgy nézek ki, mint aki májbeteg, és bevallom, nem is rajongok érte annyira. Néhol látok egyféle zöldes-sárgás, olivás színt is a palettánkban, azon meg csak röhögök, mert a világos olivás bőrömhöz az aztán tényleg kriminális lenne.
Megint megcsináltam 2 színtípus tesztet, de nem stimmel. Elvileg a hajam és a szemem + szemöldök színe miatt a hideg nyári típusba tartozom, DE a bőröm sárgás, az ereim zöldek. És a hideg pink rózsaszínes rùzsok egyáltalán nem állnak jòl. Làgy vagy hamvas csoportba tartozom, mert az eredeti haj sötétszőke- seszínű, tompa. A szemem is szürkés- tompa- kék. A szemöldök is mint a taupe szín - szürkés tompa. És a bőröm mégis sàrgàs, sàpadt, tompa, de meleg tónusù. Rakok egy képet , nem én vagyok, a modellnek az arca ugye porcelános , ami nekem nem, a szeme kicsit élénkebb, de a többi stimmel. Szerintetek? Ruha színekből a szürke, sötétkék, fekete áll jól, a bézs, világosbarna, és a fehér mellett sàpadtnak látszom.