Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Mindig újat tanul az ember.
A Desigualt én eddig kerültem , nekem túl mintásak a ruhái, van olyan ismerősöm aki csak ezt hordja és kiesik a szemem ha ránézek, de rajta jól is áll amúgy a mintás- mintással.
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen visszafogott darabjai is vannak, nagyon jól néz ki ez a táska, látszik, hogy jó masszív a pántja, a rögzítések is stabilnak tűnnek. A színe is nagyon szép, méretben pedig tökéletes cipekedős .
Köszi az ajánlást ezek után néha rá fogok nézni az oldalukra :slight_smile:

2 Likes

Nagyon jó minőségű, ajánlom. :kissing_heart:

1 Likes

Nem is tudtam, hogy ilyen jó táskái vannak a Desigualnak! Köszi az ajánlást, lassan ideje lesz egy táskacserének, mindenképpen benézek majd a boltjukba :star_struck:

1 Likes

Ezt az oldalt ismeritek?

2 Likes

Nem ismerem ezt az oldalt,de szerintem ugyanezeket a modelleket láttam a Bp.,V.ker. Váci utcában,a Vásárcsarnoktól nem messze. Szépek,de nem volt pont olyan,amilyet elképzeltem.

1 Likes

Igen, vettem onnan egy táskát. Szuper, valódi bőr. A rendelés után felhívott egy akcentussal beszélő hölgy, mondta, hogy kicsit várnom kell, mert Olaszországból rendelik a táskát (nem volt epp raktaron), idő kell, mire ideér. Nemsoká meg is jött a tatyó. Ajánlom őket. :slight_smile:

Megjegyzés: több éve volt ez, azóta mindennap azt a táskát hordom és olyan, mint az új.

2 Likes

IMG_7962
Máthé Textil, 3 blúz lesz belőlük.

11 Likes

Te varrod, vagy varratod?

Varratom.

1 Likes

Majd mutatsz fotót a kész darabokról? :blush: Kíváncsi lennék rájuk, csak önmagában egy darab textilből nem bírom elképzelni a ruhát. Nyilván ehhez kell egy olyan rálátás, ami nekem nincs.:face_with_monocle:

2 Likes

Nem ígérem :smiley:

2 Likes

Szerintem nyugodtan :slight_smile: múltkor is nagyon csinos voltál :slight_smile:

1 Likes

Nem tudjátok, hogy hol lehet jó minőségű gyapjú felsőket venni, nem horror áron? Lehet, hogy öregszek, vagy csak hirtelen jött a hideg, de most úgy érzem, szükségem van egyre. :cold_face:

1 Likes

Szerintem csak horror áron lehet tiszta gyapjú pulcsit venni.
M&S jutott eszembe,hogy ők még nem olyan drágák és a minőség is elfogadható
Wool jumpers | Marks and Spencer HU.

Most rendeltem tőlük mást,2500 huf volt a szállítási ktsg,a visszáru 4500 huf ,amit levonnak majd visszautaláskor. 35 000 felett ingyenes a kiszállítás.

Üzletben passz,de nem hinném,hogy lenne 20.000 huf alatt tiszta gyapjú.

2 Likes

Köszi! Nem feltétlenül tiszta gyapjúra gondoltam. Lehet kevert, csak minőségi legyen. :slightly_smiling_face: Az Intimissimi oldalán vannak pl. gyapjú felsők, 20 ezer alatt, de azoknak a széle nincs rendesen eldolgozva.
A M&S nagyon jól hangzik, köszönöm. Mióta kivonultak Magyarországról, elfelejtkeztem róluk.

Pár éve óriási leárazás volt, 3-4000 Ft körül vettem a hosszú ujjú felsőket, vagy 2 hétig rendelgettem. :joy:
Így az összes típusú felsőt ismerem és egyetértek azzal, amit írtál, csak rendesen eldolgozott anyagszélűt érdemes venni, egyszerűen tartósabb.
A modál nagyon áttetsző, de ami gyapjúselyem néven fut az zseniális. A sima felsőnek ebből a fajtából szegett a széle, mármint rendesen. Nagyon vékony és extra meleg, van pár garbóm, imádom.
2+1 akció van rá most, de karácsony után lesz leárazás.

Hosszú Ujjú, Magas Nyakú Gyapjúselyem Csőtop | Intimissimi1vbrl8f_up*MQ…&gclid=CjwKCAiAgeeqBhBAEiwAoDDhnz7GzXqoWL9XtSQKzSl9w1Gdma_dbKKhFoiak0P0zjp97yl97HxTcxoCLv0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

3 Likes

Mostanában táraztam be magas gyapjútartalmú pulcsikból - legnagyobb meglepetésemre - kilós turikból. A zuglói és a Keletinél levő hádákban voltam, kb 5-6 pulcsit vettem potom pénzért, köztük egy sztem eredeti Michael Kors-szal :flushed: Ehhez képest év elején tizen-huszonezrekért vettem az aboutyou-n… Meg is állapítottam, hogy soha többé! Kell egy pulcsiborotva, és mintha újak lennének. Kézzel mosom őket hideg vízben és gyapjú mosószerrel, majd zsákban centrizem, alacsony fordulatszámon.
Intimissimis vékony gyapjú garbóm van, jó minőségű, nem bök, meleg. Ellenben a h&m-es hasonló kaliberű garbó csalódás volt, eldolgozatlan szélekkel és lyukadós anyagból.

3 Likes

Ó,akkor van remény,hogy lehet még kincseket lelni turiban. :slightly_smiling_face:Ez azért biztató.

Kabátot szeretnék,de egyszerűen nem lelek. Felpróbáltam a kiszemelt Wellensteynt,de az M méretű is mintha nagy lett volna rám,olyan bután mutattam benne.

1 Likes

Sajnos nekem a gyerekek mellett a boltba járás maximum addig fér bele hogy átvegyem az online rendelést. De köszi az ötletet, a Remixshopnál is szétnézek. Azt éjfélkor is lehet böngészni. :grin:

1 Likes

Megértem! Én akkor adtam fel az online gyapjúpulcsi keresést, mikor az összes webshop 4-5% gyapjútartalomra is úgy hivatkozott, mintha ez vmi hiperszuper luxus lenne :smiley: szóval meg kell nézni alaposan az összetételt, de az intimissimi nekem bejött. Illetve a tezenis is reklámozott gyapjú dolgokat, de nem tudom, ezek is csak pár %-ot tartalmaznak-e. Eszembe jutott a decathlon és túraboltok is, láttam már alap garbókat ilyen helyeken is.

Szerk.: Női felső túrázáshoz MT500, merinó gyapjú FORCLAZ - Decathlon

1 Likes