Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

@Vicus ha jól emlékszem esküvőre készülsz, gondoltam szólok, hogy a Daalarna kedvezményes vásárt tart a régebbi modellekből akár féláron vihetők. Azt írják, hogy máig tart de a honlapon meg az van, hogy hétvegén is. Daalarna Jótékonysági Vásár 2023 - Jegyvásárlás itt

1 Likes

Köszönöm, hogy gondoltál rám! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nem rég egy ásik topikban szó volt a furcsa cipőkről. Ma erre bukkantam a Mammutban lévő Half Priceban. Szerintem rettenetes :rofl: Converse egyébként,24.000 hufért.IMG_20230917_151810_517

1 Likes

Jaj, mintha belelépett volna a friss aszfaltba! :smiley:

2 Likes

Zokniban. :rofl:

3 Likes

Atyaisten… :scream:

Sztem ezt már nm lehet felülmùlni!!! Potom 1300!!! Euróért màr venni isclehet egy halom környezet szennyező műanyagot. 😵‍💫🫤! Screenshot_20230918_123501_Chrome

2 Likes

Azta k :rofl::rofl::rofl: Az igazán szép az lenne,ha egy fiatalember viselné.
Azok a pántok/fűző engem befőttesgumikra emlékeztetnek

1 Likes

Lehet épp emiatt, de én mintha a lehető legretróbb cipőket keresem mostanában… :grin:

1 Likes

Sziasztok!
Ajánlom ezt a webshopot cipő vásárlásához: https://www.sepa.hu/
Vannak minőségi, csinosabb fazonú bőrcipők is. Glamour-napokon náluk is szokott lenni kedvezmény (kupon nélkül).

2 Likes

Ma ismét csudát láttam cipők terén: nagyon csinos,szép ázsia lányon Converse + klumpa kereszteződését - koszosan :flushed: Egyébként szépen nőiesen,szoknyában volt, és tök retkes cipőben. Fotóztatta magát. Lehet, amikor visszanézi,feltűnik majd,hogy rontja az összképet :face_with_hand_over_mouth:

IMG_20231004_182915_831

Ez a Merell már valamivel konszolidáltabb,de még azért ijesztő.

1 Likes

Ezt hol lehet venni 17ezer Ft-ért?

A Mammutban lévő Half Priceban. Két pár volt tegnap este, ha jól emlékszem mindkettő 39es.

1 Likes

Ezek szerint te is tegnap este vetted át a Notino mintarendelésed? :smiley:

1 Likes

Igen, hamarosan ki is próbalom őket.

1 Likes

Ravaszul kivártam az őszi leárazást és ezt kihasználva úton van felém egy LiuJo krémszínű cipő, azt ígérték, hogy hétfőn megkapom.
https://www.divatmogul.hu/stilus/60/liu-jo-milano-lj-sportcipok
Silvia 68 a neve :slight_smile:

7 Likes

Nemsokára névnapom lesz és Mámmá meg a tesója összedobta nekem ezt a táskát. A Glamour napokon házon és magamon kívül voltam így tegnap rendeltem meg, az akció mértékével így is teljesen elégedett vagyok.
Ez a harmadik szín amit megveszek belőle, van fekete és szürke is, egyszerűen odavagyok értük.
Hétköznapokra tökéletes, ha várost nézek akkor felcsapom rá a keresztpántot és “átdobós” lesz, egyszerűen nem tudom megunni sem ezt a klasszikus fazont sem a márkát.
Vajpuha bőr , az elsőt ha jól számolom 5 éve vettem, folyamatosan hordom őket és semmi bajuk. Zippzárak, zsebek, kis pánt, nagy pánt, minden oké rajtuk.
Csütörtökön érkezik, nagyon várom, jól fog mutatni az őszi méregzöld és dohánybarna ruháimmal, meg az új cipőmmel.:relieved:

8 Likes

Nekem hasonló kondíciókkal ez a táskám, Desigual, barna és fekete is van.
Belefér a kiló kenyér, liter tej. :joy: Méretre ez a cuccolós táskám.

Screenshot_20231023_110406_Chrome

10 Likes

Hasonló stílusú táskám van feketében. 12 éve csináltattam egy bőrösnél. Férjem csak kengurunak hívja. Szerintem II. világháborús harcoló alakulatok is vannak benne :smiley: Imádom :smiley:

5 Likes