Nem, én elküldtem a méretemet, és foxposton küldi a ruhát.
Bár voltam nála egyszer személyesen, hogy megnézzem az anyagokat, de méret után dolgozik. Ha akarja az ember, ráigazítja a ruhát, de nálam bevált ez a megoldás, főleg pandémia alatt.
Hossz, ujjhossz, derék, csípő, melléméretet kér, vállat, szóval pontos méretet, méret után dolgozik, és pl. én kértem már ruhát fodor nélkül is tőle, vagy más ujjhosszal.
Ez jól hangzik. A képen pólóanyagra emlékeztető színmintákat látok, van ezek szerint más anyag is?
Ezt csak random szedtem ki egy bejegyzéséből, lehet, hogy nem is ehhez a ruhához tartozik, itt minden látható pontosan, a kommentekben vannak az anyagminták is, nagyon segítőkész a lány, és gyönyörűen varr:
A műhelye mellett van egy textil nagyker. Én oda menten be Vikivel, mikor menyecske ruhát varrattam, de nem tetszett a hagyományos csipkés anyag.
Szóval tényleg elég sok opciót tud mutatni, ha az adott szín/anyag nem megfelelő.
A nap kérdése: hány lépés után rúgnád le a lábadról?
Én szerintem a dobozból sem venném ki
Pedig aká önvédelmi fegyverként is bevethető lenne.
Szegecses verziója nincs, vagy az túl direkt utalás lenne arra, hogy kínozni akarják az emberekeet?
Azt nem láttam , de majd rákeresek hátha van BDSM Birkenstock modell
Nővéremnek volt régebben hasonló, az meglepően kényelmes volt.
Biztosan olyan, mint a fakír ágy, hogy ha “rendesen” használod (nem pipiskedsz benne, vagy hasonló), akkor nem kellemetlen. Legalábbis a Csodák palotájában a fakír ágynál valami ilyen magyarázat volt.
Kérdés, hogy pl. egy lúdtalp esetén milyen lehet hordani?
… és ezt vajon egy talpmasszőr jóváhagyta?
Odavagyok az első szupermodell csapatért.
Semmi különöset nem mondanak amit ne lehetne tudni róluk, de akkor is olyan jó őket nézni és hallgatni.
Tatjana hiányzik a csapatból
Nem kommenteltem be Cindy insta megosztása alá, de nekem ők a MODELL-ek. Így, csupa nagybetűvel. A többiek már csak a futottak még kategória. Jó, oké, esetleg még Tyra Banks belefér. De ennyi
Én is így látom, Claudia Schiffert is ide tenném még azért.
Ezt is ide teszem 2 nap alatt 13 millió megtekintése van a lányoknak, nem semmi.
Egyetlen dolog zavar csak, hogy Linda annyira takargatja magát. Oversize ruhák a kabátot dikert maga elé húzza , sajnálom, hogy nem tud megbékélni az új testével amivel szerintem az ég egyadta világon semmi baj sincs.
Mondjuk Naomi mellé odaállni …. ahhoz szerintem tényleg kell önbizalom.
Claudiát lehagytam, na meg akkor tegyük még ide Heidi-t is és akkor kerek a világ Lindát nagyon sajnálom, de ha végiggondolod, mennyire eltolták a plasztikáját és mennyire bezárkózott emiatt, akkor talán érthető a takargatás lelki oka. Becsülöm benne, hogy a félelmei ellenére kiállt. Más kérdés, hogy semmi gond nincsen vele. Még most is szeretnék így kinézni, nem 58 évesen…
Brutál jól néznek ki a mai nap is! Főleg Christy Turlington, elképesztő mázlija van a genetikai lottón! Mint Andie Macdowell.
Igen,ők szerintem is nagyon szépek. Kivéve Naomi füleit🤭 ez most gonosz volt tőlem. Egyszer láttam csak olyan fotót,ahol nem takarja a haja és tök nagy fülei vannak.
Nekem a kopó hajvonal és három szál haja, illetve az arrogáns, pökhendi, hisztériás stílusa miatt nem jött be sosem de azt nem lehet elvenni, hogy csinos “vállfa”
és valljuk be, Iman után az első afro modell volt, aki megfelelt az akkori normáknak. Különben szerintem nem ment volna ekkorát
Nem tehet róla, hogy mekkorára nőtt a füle, vagy hogy utolérte az allopecia….
A híresen rossz természete az már más tészta.
Nekem természetre /életmódra / viselkedésre Cindy a kedvencem, külsőre pedig Linda és Naomi .
Jajjj nagyon nem divat de aki tündér cuki és szeretem nézegetni az Goldie Hawn. Pont olyan kedves, vicces és jó értelemben lökött mint amilyen szerepeket anno eljátszott.
A kedvencem amikor háromszor körberohanja a házat
Nekem Cindy a best of…mindenben Goldie Hawn zsneiális
a Mel Gibsonnal forgatott Palimadár című filmje a kedvencem
és abban a filmben van az a lila gyapjúruha, amire hisztizik is a szerep szerint, hogy melege van benne
zseniális az a ruha és az a cipő
Persze, nem tehet róla,hogy így született .Illetve inkább pozitív,hogy ilyen “hibával” is lehet valakiből sikeres modell.