Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Voltam már az Intrendben, csak ajánlani tudom, hatalmas üzlet, óriási választékkal, ruhák, cipők, táskák és egyéb kiegészítők, anyagok, jó áron.
Sok Max Mara, Marina Rinaldi és Persona ruha is volt.
Én végül egy Max Mara napszemcsit és selyem anyagot vettem .
A kiszolgálást csak dicsérni tudom, kedvesek, hozzáértően adnak tanácsot, szerintem megéri körbenézni.

3 Likes

Köszi a tippeket!!!
Az Intrend egyre szimpatikusabb, hú, gyönyörű darabokat láttam. :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

Az említett Motivi és az Oltre szállít Magyarországra egyébként.

Olasz méretezéssel mindig gondom van, egyszer rendeltem egy használt Patrizia Pepe szoknyát, kb.a térdemig jött fel. De ez az én gondom. :smiley:

2 Likes

Írd meg légyszíves a webshopot, melyik szállít Mo-ra. Sajnos nagyon nincs most időm utánanézni.
Köszi. :kissing_heart:

A Motivi és az Oltre saját honlapja.

https://www.oltre.com/en_HU

https://www.motivi.com/en_HU

2 Likes

A fashiondays oldalán van fenn a két márka, picit olcsóbban, mint a hivatalos honlapon. Fogalmam sincs hogy a zalandohoz képest olcsóbb-e.

Ez valószínűleg most nem segít sokaknak, de azért ideteszem: ha olyan országban jártok ahol van Kiabi, a legalapabb dolgokban (pl. sims pamutpóló, farmer) nagyon jók, akár extra és kismama méretekben is.

Múltkor volt szó a sima fehér pamut pólókról. Tudtok ajánlani olyan konkrét márkát, akinek van prémium minőségű (nem átlátszó, kényelmes és karcsúsított, mosás után nem deformálódó, nem gyűrődő) fehér basic pólója? Egyszerűen nem találok…csak olyat, ami vagy oversize, vagy annyira gyűrődik, hogy egy próbálás után olyan, mintha a kutya szájából rángatták volna ki…:roll_eyes: Kis túlzással bármennyit megadnék érte…

1 Likes

Szerintem lutri a dolog, de talán a Reservedet ajánlanám.

Elég sok basic fehér/fekete pólójuk van tobb fazonban:

Amit viszont kiemelnék, hogy érdemes az anyagválasztásra figyelni: a pamut szinte mindig összemegy kicsit, erre kell számolni.
Ha kicsit könnyebben kezelhető darabot keresel, érdemes pl. részben tencelből/lyocellből választani. Sokkal kevésbé gyűrődik.

A másik ami miatt előnyös lehet a reserved az online üzletekhez képest, hogy be tudsz menni próbálni.

Néhány hónapja ennek a fehér felsőnek a kék verzióját vettem meg. Nem is pamut, nem is basic, hivatalosan oversize fazon. Felvéve a méretemben ehhez képest tökéletes. (Ki érti ezt. :woman_shrugging:). Vastag, nem látszik át, nem gyűrődik. Már bánom, hogy nem vettem meg fehérben is.

2 Likes

Az idei bikinim :slight_smile:
Annyira tetszik ez a barokk minta rajta.

8 Likes

Ezek elég prémium minőségbe tartoznak, de az áruk is megvan cserébe:

https://www.zoldgardrob.hu/product-page/gaia-póló

3 Likes

Nem prémium márka de a Zarában van olyan is ami nem oversize fazon. Szerintem a fehér póló abszolút egyszezonos történet akármilyen csúcsminőség is…dezodortól besárgul hónaljban, fényvédő foltot hagy az ujján (én tavaly így jártam!) és a kimoshatatlan foltokról ne is beszéljünk amit a fehér pólók ellenállhatatlanul vonzanak… :wink:

Igen, sajnos a fehér még a legnagyobb óvatosság mellett is hamar foltos lesz. :slightly_frowning_face:

El akartam mesélni, hogy a nagy póló vadászatomban vettem egy fb csoportban egy Uniqlo pólót. Szuper fazon, szín, anyag, 100% pamut. Gondoltam megütöttem a jackpotot. Felmentem a márka honlapjára, megtaláltam a fazont. A véleményeknél kiderült, hogy máshol gyártják, mint korábban. Emiatt picit más, vékonyabb, átlátszó az anyag. Szóval hiába akartam berendelni a szivárvány összes színében… Nem fogom.

Szólj, ha megtaláltad. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Feltétlenül. :blush:

3 hónapja üldöztem egy nadrágot a C&A-ban. Végül volt méret (igaz, tolnát-baranyát megjártam érte) és csak a derekából kell bevetetnem! :smiley: bőszárú, irodakompatibilis szövetnaci lesz. Már előre várom :star_struck:

Másik: ma voltam a Máthé textilben. Zseniális nadrágszövetet sikerült lefoglalnom. Fizetni nem tudtam, mert ma behalt a termináljuk, a környéken pedig nincs automata! A Keletiről beszélünk. Úgyhogy cseppet örjöngtem…

1 Likes

A Máthé textil :heart: fogalom :slight_smile:
Gyönyörű dolgaik vannak, kedves szakértő kiszolgálás.
Nagy dilemmám volt idén, hogy megvegyek - e egy 60’s évekbeli cartoon mintás anyagot.
Sajnálom, hogy nem tudtál kártyával fizetni.

1 Likes

IMG_6668
Ebben fogok strandon és vízparton csattogni:)
Sportissimo rendelés, 5190 Ft- ra volt leárazva.

4 Likes

Az a pink ruha nagyon tetszik. Felvenném más színben, a pink nem áll jól.

Több színben kérhetőek a ruhák:

339309589_874936743601299_8999253522187379599_n

Gondolom csak személyesen helyben tudnám megvenni. Egyebként Kim Catrallon volt hasonló ruha az egyik sorozatban.