Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

@anon21269124, nekem is ismerősek ezek a szituációk, megértem a csalódásod :broken_heart::hugs:.
Egy hasonló, nadrágos -2 cm hiányt az Amazonról olcsón beszerezhető nadrágderék bővítővel oldottam meg :wink::v:. Természetesen nem hordható betűrős felsővel, csak kívül hordóssal.
Screenshot_20230511-204933_Amazon Shopping

Screenshot_20230511-205058_Amazon Shopping

Esetleg a te esetedben is megoldható lenne az a fránya :pinching_hand: hiányzó 2 cm ?:crossed_fingers::four_leaf_clover:

Ez szövetnadrág :slight_smile: farmernél nincs ilyen gondom :slight_smile:

@Niko nagyon kedves vagy, de a derékbőséggel sosincs gond :slight_smile: bevetetnem kell mindig :slight_smile: itt oldalt volt a cipzár és a csípőmön akadt meg a cipzár felhúzás közben. Ami azért érdekes, mert a nadrágba konkrétan belecsusszantam. Ami lazán feljön, azt fel szoktam tudni cipzárazni, tekintve, hogy nagyon durva körte alakom van :smiley: Ezen most ezért akadtam ki :slight_smile:

1 Likes

Rátaláltam én is életem L’evis farmerjára,kivételesen nem second hand, hanem L’evis üzletben.

Harmadjára volt rajtam,amikor piacon az árus asztalának a sarkához értem és kihúzódott belőle egy szál.
A színe sötét,indigókék. A kis baleset után ott virított rajta egy fehér csík hosszában + egy hurkot alkotott a kihúzódott szál. Azt hittem a szívem megáll.
A nem second hand holmijaimmal mindig történik valami,de nem ennyire hamar.

Szerencsére a közeli varrodában vissza tudták úgy húzni,hogy nincs nyoma.

Azzal “biztattak”,hogy a színe nem sokáig lesz ilyen szép :flushed:
Mindegy, legalább nem szakadt el :pray::rofl::+1:

4 Likes

Én ilyen “toldókat” használtam, amikor terhes voltam. :blush: Mivel nagyjából csak hasra híztam, így ezekkel az izékkel és a csípőnadrágokkal megúsztam a kismamanadrág vásárlást. :joy:

2 Likes

Nekem is van egy indigókék Levis farmerem, és konkrétan MINDENT megfog. Fehér szövetkabát belsejét, világos cipőt ha hozzáér, világos bőrülést a kocsiban…soha többet :roll_eyes:

Hideg ecetes vízbe áztasd be utána màr nem lesz vele bajod a színét sem szedi ki nem kell aggódni. :slight_smile:

6 Likes

Köszönöm a tippet :slightly_smiling_face: ki fogom próbálni.

1 Likes

Köszi a tippet! Mennyi időre? Úgy értem, van olyan, hogy túl hosszan volt benne és károsítja az anyagot, vagy mindegy neki?

Úgy egy órára kell beletenni , előbb a vízben elkeverni ( mértékegység : 1 lavór ) 3 ek. ecetet és 1. ek konyhasót , aztán mehet bele a ruha. Egy óra múlva már csak öblíteni kell 2-3x sima vízzel és kész is.
Ez megfogja a színt, nekem is volt olyan gatyám amitől kék lett még a lábam is, ez a megoldás segített.

4 Likes

Tudja valaki, hogy az Iberia textillfestékkel hogyan kell mosógépben festeni? Van egy fekete farmerem, amit sikeresen összekent a pitypang nedve (Bambit etettem), mosószerrel nem jött ki. Most fekete nadrág fehéres foltokkal. Befesteném feketére, hátha elfedi.

Ezt elmentem, köszi szépen!

1 Likes

Ez fura. Évek óta csinálom ezt az ecetes-sós-hidegvizes módszert, ehhez képest engem ugyanúgy fognak a farmerek… :woman_shrugging: valamit rosszul csinálok? :woman_shrugging:

1 Likes

Lehetséges, nekem miután megfürödtek soha nem volt semmivel sem bajom.

1 Likes

Kerestem bőr, nude színű magassarkút, találtam is egyet, ami kényelmes, erre ez van a sarkában: IMG_20230516_152545
Nem tudom hogy gondolták ezt oda, de amíg rajtam volt a cipő, addig is éreztem már a sarkam alatt, hogy valami furcsa. Hosszú távon szerintem minden ilyen apró dolog kiérződik. Így nem is vettem meg.

2 Likes

Tudtál valahol vásárolni? Nagyjából hasonló preferenciákkal keresnék én is… :blush:
Egyelőre mission impossible… :crazy_face:

Dehogy, semmit. Mondjuk, úgy nézem nyári cuccot nem nagyon kell venni.

Ez a magamutogatás nagyon szomorú, a nők sajnos olcsón árulják magukat az utcán, a social média platformjain, tisztelet a kivételnek, de kevés nő bír tartással, nincs korona a fejükön…

2 Likes

Bár még most nem látszódik, de jövőhéttől kezdődik. :sun_with_face:

Beszabadultam a fast fashion világba és vettem egy kék business inget (a régi, kiszakadt, megfoltosodott, 7 éves darab helyett :smiley: ), egy fekete felsőt, amit ha akarok elegáns, ha akarom farmeres, továbbá landolt a szokásos, fekete triumph melltartóm a kosárban :slight_smile:

Ugyanitt ha valakit érdekel 90B-s fekete, háromszög fazonú, szivacs és merevítés nélküli triumph melltartó, vagy egy 90B-s fekete, háromszög fazonú, szivacsos-csipkés, de merevítő nélküli Tezenis melltartó, akkor jelezze. Mindkettő eladó, egyszer voltak rajtam. Azóta mosva, zacskózva várják, hogy történjen velük vmi.

1 Likes

Elég jó kis akciók: Akciók - Női 2023 | MANGO OUTLET Magyarország

Rendelt valaki mostanában? A visszaküldés náluk is ingyenes lett? Mert csak annyit látok, hogy az üzletbe nem lehet visszavinni. Előre is köszi!