Tőlem követ nem, csak teljes egyetértést kapsz.
Manapság dívik az a szemlélet, hogy mindenkinek mindent szabad, ezzel viszont mélyen nem értek egyet.
A világ úgy működik ahogy, és bár igaz, hogy sokkal jobban is működhetne, és igen, mindig az áldozattal érzek együtt, de azért ne legyünk már komplett hülyék és ne kínáljuk fel a beteg lelkű embereknek magunkat tálcán. Igen, beteg, igen, rossz és bűntetendő amit csinál, igen, el kéne zárni, és a legtöbb esetben szerencsére börtönbe is kerül az ilyen, de attól még egy csomó hasonló szaladgál az utcán (mert mindig van utánpótlás), és talán nekem is oda kéne figyelnem kicsit, hogy ne essek áldozatul nekik.
Meg aztán van olyan (vagy régebben legalábbis volt), hogy közízlés, és én például tényleg nem szívesen nézem egy másik nő fenekét vagy mellét az utcán. Nem fogom aktívan bámulni értelemszerűen, de valóban, ha előttem áll a mozgólépcsőn, akkor nehéz ezt kivitelezni, és idegesít… (Az önfeledtem csókolózó párokról és nem kapaszkodó alvajárókról már nem is beszélve, de ez már egy másik téma…)