Én a H&M business vonalát szeretem, de nem mernék online rendelni, látni kell a varrást és az anyagot se árt. A H&M blézerei szerintem megérik az árukat, az ingeknél nézni kell a varrást, néha gagyi. Az Orsay business vonalát szerettem, de azt is csak amikor élőben választhattam. Felső kategóriából a Hugo Boss termékei szerintem szuperek, az anyag és a varrás is felsőkategóriás, sajnos ilyenre nincs pénzem, de valami nagyobb eseményre ott vásárolnék.
Minőségi designer ruhákból, főleg business vonalon nekem a Boss, Max Mara, Max&Co, Marc Cain a kedvenceim, használtan is ki lehet fogni tőlük klassz dolgokat (Remixshop, Vinted… stb.), de ez megint vadászat.
Pólók: kifelejtettem az Intimissimit.
Így van, attól függ hol készült az adott darab. Még volt a Mangótól olyan blézerem is amit Spanyolban gyártottak, nem Távol-Keleten mint mostanság
5,8,9,10 csini a többit én a helyében inkább véletlenül kidobtam volna, aztán égő gyufa a kukába
olyan, mintha ha a hangulatváltozásait akarná kifejezni a ruhákkal.
A ruhak olyanok, amilyenek, de azt nagyon szeretem, hogy ez a csaj nem gorcsoli tul a dolgokat. Nagyon szimpatikus a bolondossaga.
Ahogy múlnak az évek egyre hülyébben néz ki… most komolyan, 2022-ben jól érezte magát abban a szerkóban vagy már csak így tud figyelmet kelteni…???
Hát a Met gála már csak ilyen.
Ki szeretne egy ilyet nyárra?
Csak ha hátul tanga
Nem tom ki a tervező, de üzenem neki hogy dinnye vagy
Á , ez csak Boratnak áll jól
lehet hogy igazad van, de egy kicsit nevethettél volna.
Nem nevettem , hanem felvisítottam, hogy “ mankiniiiiiiii szőrrel!!!”
Zseniális,ha bomba alakom lenne ,tuti ioyet viselnék,polgártpukkasztani
ótejószagúmálnabokor
mondjuk strandra már a tangát sem tudom értelmezni, nem hogy ebben a formában egy fürdőrucit
De jó, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki úgy gondolja, a tanga nem strandra való. Értem én a csinos lányokat/nőket, meg minden, de miért?
Gonosz leszek, kövezzetek meg. Az én olvasatomban nagyon kevés olyan fenekű/testű nő van, aki megengedhetné magának, hogy tangát viseljen. DE! Ebben az esetben sem tudom értelmezni - bármilyen teste van-, hogy strandon tangát viseljen. Akinek gondja van a fürdőruhával, járjon nudista strandra, abban sem látom a problémát.
Ruha alatt mindenki azt hord, amit akar/kényelmes stb.
Most nem mennék bele olyan kérdésekbe, amire sokan azt mondják, hogy áldozathibáztatás, de én azt sem értem, hogy tinilányoknak vagy akár felnőtt nőknek mi szükség nyáron olyan rövidnacit felvenni, amiből minden IS kilóg?
Nem hiszem, hogy komfortfokozat csökkentő lenne, ha a rövidnaci szára csak 5 egész centivel lenne hosszabb és nem mozizna azon egy teljes mozgólépcső közönsége, hogy a rövidnadrágból (hívhatnám bugyinak is…) a szeméremdombjának melyik oldala és mikor fog kificcenni… Értem, hogy meleg van stb, de szerintem senki nem halna bele egy combtő alatt 5 centivel végződő rövidnadrágba.
Tőlem többen szokták kérdezni, hogy miért nem hordok rövidebb, szellősebb stb ruhákat nyáron. Röviden annyit szoktam mondani, hogy sem a beteg lelkületű elkövetőket nem szeretném bátorítani, sem pedig a vizuális környezetszennyezésnek nem állok a pártján.