Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Sajnos ez egy kamu oldal…a szandál létezik, de nem ennyiért és innen

Basszus, ne már! Pedig tökre lelkes voltam, h milyen jóáras! Bocsi, abszolút nem direkt volt!

Lecsekkoltam, a férjem rendelte a szandit, és bizony nem az outletes oldalról! Szerkesztem az eredeti bejegyzésemet, nehogy bárkit is megvezessem!
Nagyon ki vagyok akadva, egyszer már találtam hasonlót, csak Converse cipőkkel, de most nem csekkoltam a weboldalt, csak örültem, h megtaláltam…

Én Hugo Boss ruhákkal láttam hasonlót.

Még mindig megvan az a kamu weboldal? Pedig egyszer írtam is miatta az Ecconak.
Válaszoltak is, hogy a jogi osztály majd tesz lépéseket.
Persze lehet, hogy a kamu oldal változtat egy betűt, és folytatja tovább.

Egyébként az Ecco tényleg nagyon jó, bár pont szandálom csak túra van tőlük, a csinosak vékonyak a lábfejemre…

1 Likes

Igaz, hogy nem konkrét márka, hanem bolt: premier outlet Salamander. Óriási választék, tavaly nyáron 3 pár szandált vettem ott.

3 Likes

Reserved ruhákkal kapcsolatban mi a véleményetek? Még soha nem vásároltam ott, minőségben kb. Mango szintű? H&M, Zara?

Csak gyerekruhákat vettem tőlük, kb. H&M minőség.

1 Likes

Én nem szeretem annyira, inkább gyerekruhát és pár férfipólót vettem tőlük, de a barátnőm imádja a pólóikat.

1 Likes

Nekem van több is tőlük, elsősorban pulcsik és felsők. Mindenképpen minőségibb, mint a H&M és sajnos azt kell mondjam, hogy a MANGO-nál is.

3 Likes

Egyetertek @Piko888-val, szerintem is minosegibb, mint a H&M es a MANGO. Kimondottan szeretem a Reserved dolgait (bar az utobbi evekben mar alig vettem toluk valamit, elegge megdragult).

3 Likes

Nekem egy esparadrilles cipőm volt tőlük barátnőmtől kaptam, ugyanolyat vett magának is a “ pszicho but cute “ minibullos verzióból.
Nem hordtam, eltettem, aztán tavaly nyáron előszedtem mikor pedikűröztetni mentem, friss lábbal mégiscsak jobb egy zárt cipőben közlekedni.
Amíg elsétáltam azt az 1 buszmegállót addig az egyik szó szerint lefoszlott a lábamról, hazafele taxiztam, mert nem akartam , hogy a babára megcsinált lábam tiszta retek legyen.
Most van Disney kollekciója is, a strandpapucsok tetszenek, kellene is, hogy valami cukival hasítsak a Gellértben de ezek után nem merem megvenni.

1 Likes

Köszi mindenkinek, vannak basic cuccok, amik tetszenek, teszek egy próbát.
@Luiselotte cipőt nem mernék venni fast fashion márkából, megvannak a kedvencek: Geox, Nike, Columbia, esetleg Gabor, ezeket évekig lehet hordani.

2 Likes

Általában én sem, de vannak kivételek: van egy 5-6 éves Zara bőrcsizmám és egy szintén Zara 10 év körüli bőrtáskám. Mivel nem mai darabok, erre is igaz, " régen minden jobb volt" :grin: A ruhák-cipők minősége kétséget kizáróan. :blush:

Az a bajom (és vessetek a mókusok elé nyugodtan), hogy nem én nem tudok olyat kimondani, hogy Mango minőség, H&M minőség, Zara minőség, mert ki lehet minden cégnél fogni kimagasló és katasztrofális dolgokat.
A Mango farmerem kb. 10 éves, nincs benne elasztán, 3ezerért vettem két db-ot, elnyűhetetlen, nem ér nyomába egyik sem, a H&M lenkeverék ruháim szintén azok, pedig milliószor mostam őket, az overálomat mindenki irigyli, pedig egyszerű H&M az is.

2 Likes

A női vonalon van pár minőségi darab. Elég könnyű kiszúrni őket, mert a drágább árkategóriában mozognak, és általában modalt tartalmaznak.

1 Likes

Végre találtam hosszú steppelt mellényt.
Itthonra kell, a kutya miatt mindegy milyen csak mosógépbe dobható legyen. :slightly_smiling_face:
Nézegettem egy ideje, de olyan árakat láttam, hogy nem éreztem késztetés megvenni. Szóval itt most kb. 7000 Ft-ért megérte, de közben láttam pár dolgot, ami tetszik.

Színmentes (fekete, fehér, kék, bézs, szürke) basic jellegű, csicsamentes kapszula kiépítéshez keresek ruhamárkát. Van ötletetek? Csak online. :grinning_face_with_smiling_eyes:
Úgy szeretnék egy helyről rendelni, semmi kedvem vadászni.
Kifejezetten egyszínű, praktikus darabok jöhetnek számításba.

2 Likes

Jézusom, ez nagyon nehéz. Én a kisfiamnak vásárolok minden szezonban ilyen basic, csicsamentes ruhákat, csak semmmmmmi Ninjago, meg Marvel. Mondjuk neki könnyű egyszínű pólókat venni.
Az én ruhatáram ilyen (a kevesebb több elvén haladva): farmerjeim a Mango-tól vannak, nadrágok a Max&Co-tól, mert tökkkkkéletes szabásúak, gyönyörűen megvarrt nadrágok, basic szoknyáim nincsenek, nyári szoknyáimat a H&M-ből veszem, télen-tavasszal-ősszel bőrszoknyákat hordok a H&M-től, Mango-tól, a farmerkabátokat a H&M-től vettem, egy COS dzsekim van még, bőrkabátok a Mango-ból vannak beszerezve hatalmas leárazáskor kb. nyár közepén.
Pólóim egyediek általában, szeretem a vicces pólókat, a Printa-tól, a Verkstaden-től van általában mindegyik. A többi egyedi cuccom Nanushka.
Ha egy tanácsot adhatok, nézz be a prémium kollekciókba, van a H&M-nek is, Reserved-nek is. A kevesebb több elvén haladva érdemes ott körbenézni, én vadászni szoktam. Ami még eszembe jutott: Nonplusz.
Segítettem, ugye? Szerintem nem. :slight_smile:

2 Likes

Szerintem ez azért van,mert 10 évvel ezelőtt jobb anyaggal dolgoztak :disappointed_relieved:
Fehérneműk terén mindenképpen.

Egyébként tényleg ki lehet fogni fast fashionnél is jobb darabokat,bár azokat én second hand találom.

Elmegy. Egy felsőm hamar átkerült az otthon még viselhető kategóriába.
Egy fekete pólóm,amin fényes ezüst minta van, viszont edig jól bírja,több mosás után sem jött le róla a minta.

Van egy piros chino nadrágom,amit még nem hordtam. Esélyes, hogy nem is fogom,mert kihíztam :rofl:

1 Likes