Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Úristen @Luiselotte istennő vagy, imádom a weskókat tegnap is láttam egy nagyon csinit, köszi a linket! A mit betettél iszonyúan dögös!

1 Likes

Szívesen:)
Fel is hívtam őket megkérdezni, hogy akkor jól látom, hogy nem látom külön a női darabokat, mondták, hogy igen.
Nekem is nagyon tetszenek, nyáron vissza fogok nézni az oldalra, hátha akkor több akciós darab lesz.

1 Likes

Nagyon szééép! Én motoros csizmát hordtam mert annak legalább négyszögletes orra van. Ez a 42- es lábamon kb 44- esnek hatna, ami nem igazán előnyös sajnos :rofl:

1 Likes

A motoros az nagyon vagány , farmerral , bőrkabival :slight_smile:
Nagyon ritkán látok idehaza. Gondolom az is olyan, ha csak fel nem gyújtod akkor 20 évig csizma?

1 Likes

Igen az árak azért leültettek, de ha tényleg olyan akkor megéri, bár ha ez az árkategória akkor inkább csináltatnék. Anno a körúton volt egy erre specializálódott bolt, nem tudom mennyibe kerülne, de ha csinál nekem egy párducosat amilyet sok sok éve elszalasztottam, akkor nekem az megérné :pleading_face:

Az enyéimet az ebayen vettem, mondjuk sose jutott eszembe, hogy nő vagy férfi a csizma, de jogos a felvetés :smiley:

1 Likes

Pythont vörösben azt láttam náluk, tuti van ott párduc is. :slight_smile:
Igen az árak azok nagyon durvák nálam a lélektani határ felett vannak bőven. Kivárom a nyarat, mindig akkor szoktam a téli dolgokat megvenni, hátha itt is lesz majd egy nagyobb akció.

1 Likes

Nyugi nekem is, félnék felvenni, ha rálépnek a metróban tuti belőlük lenne a kövi wesko :crazy_face: Az enyéim nem ilyen mívesek, ezeket nagyon durván kidolgozták, ha a Wild West Store is kézműves akkor nem csodálom, hogy ennyibe kerülnek.
A Jóbarátokban volt piros wesko, szerintem akkor figyeltem fel a témára, a Gábor féle csizmák akkor is nagyon drágák voltak, végül maradt az ebay. Legrosszabb esetben az mindig ott van :smiley:

Éppen belefutottam a Mangooutlet oldalán hasonlóba:

Nem olyan, mint az igazi, “csak olyan mintha”, de nagyon jó áron van most :grinning:

2 Likes

Ez baromira szép és jó áron van, csak velúr :sob: Annyira kényesek én meg esőben/(tavaszi) hóban használom őket.

Azért nem mindegy h női v férfi mert egy férfi 39-es mondjuk teljesen más, mint egy női…(sokkal nagyobb és szélesebb) régen legalábbis az volt (cipőt árultam jó pár évig :slightly_smiling_face:)

1 Likes

A szélesebbet nem bánom, mert széles a lábfejem :grin: De értelek :slight_smile:

1 Likes

Tudtok ajánlani - konkrét típus lenne a legjobb, de márka is ok- olyan lapos szandált, ami nagyon kényelmes (simán végig lehet benne tolni egy városnézéses napot), de nem kifejezetten túraszandál, és semmiképp NEM :laughing:mamás?!
Lehet béna vagyok, de ha beütöm a keresőbe a “kényelmes” és “cipő” szavakat, csak a 80+ korosztály cipőit látom…:blush:

Itthoni oldalakon is érdemes nézelődni. Szuper tartós, évek óta Geox cipőket veszek.

https://www.geox.com/en-GR/woman/shoes/sandals/

5 Likes

Még egy pont a Geoxra, nekem is évek óta onnan vannak a nyári szandáljaim, én az ilyen köves darabokat preferálom , hiába csak 2 pántosak nagyon kényelmesek és egész nap el lehet bennük sétálgatni.
Kép
A képen egy Buffalo van, nem találtam hiretelen amik nekem vannak a Geoxból.

5 Likes

Ajánlom az Ecco szandikat. Én tavaly ilyet vettem feketében, nagyon kényelmes, fel se törte a lábamat, pedig nekem minden fel szokta törni.

Figyelem: az eccooutlet weboldal kamu!!!

2 Likes

Én a Berkemann Solidus cipőket ajánlom jó szívvel. Minden másban fáj egy évekkel ezelőtti lábsérülésem, az ő cipőikban nem.

Berkemann Bartók Nagyon kedves és segítőkész az eladó hölgy, érti a szakmáját.
Berkemann Pest Szintén nagyon kedvesek és hozzáértők, egy hónapja náluk vásároltam be. :smiley:
A Berkemann Budát nem ajánlom: még soha nem találtam ott semmit, mert állandóan készlethiányos minden, és megrendelni sem hajlandók a megfelelő méretet csak ha anyád életére esküszöl, hogy meg is veszed. Úgy látatlanban és próbálatlanul…

1 Likes

Szia, mi a különbség a 2 weboldal között ?
https://hu.ecco.com/hu-HU/Női/Cipők/Szandálok

egyik outlet vagy miért olcsóbb az általad linkelt ?

Igen, ha megnézed a böngészőben a címsort, ott látszik, hogy outlet.

Igen, azt láttam, de nagyon fura a weboldal…te rendeltél már innen ?
Semmi cégadat, vagy hivatalos adat, vevőszolgálat stb…

1 Likes

Nem, most hallok róla életemben először. A linkelt szandál még tetszik is, de a múltkor annyi szarakodás volt nekem a Mango Outlet, hogy inkább hagyom ezt is.