Úristen @Luiselotte istennő vagy, imádom a weskókat tegnap is láttam egy nagyon csinit, köszi a linket! A mit betettél iszonyúan dögös!
Szívesen:)
Fel is hívtam őket megkérdezni, hogy akkor jól látom, hogy nem látom külön a női darabokat, mondták, hogy igen.
Nekem is nagyon tetszenek, nyáron vissza fogok nézni az oldalra, hátha akkor több akciós darab lesz.
Nagyon szééép! Én motoros csizmát hordtam mert annak legalább négyszögletes orra van. Ez a 42- es lábamon kb 44- esnek hatna, ami nem igazán előnyös sajnos
A motoros az nagyon vagány , farmerral , bőrkabival
Nagyon ritkán látok idehaza. Gondolom az is olyan, ha csak fel nem gyújtod akkor 20 évig csizma?
Igen az árak azért leültettek, de ha tényleg olyan akkor megéri, bár ha ez az árkategória akkor inkább csináltatnék. Anno a körúton volt egy erre specializálódott bolt, nem tudom mennyibe kerülne, de ha csinál nekem egy párducosat amilyet sok sok éve elszalasztottam, akkor nekem az megérné
Az enyéimet az ebayen vettem, mondjuk sose jutott eszembe, hogy nő vagy férfi a csizma, de jogos a felvetés
Pythont vörösben azt láttam náluk, tuti van ott párduc is.
Igen az árak azok nagyon durvák nálam a lélektani határ felett vannak bőven. Kivárom a nyarat, mindig akkor szoktam a téli dolgokat megvenni, hátha itt is lesz majd egy nagyobb akció.
Nyugi nekem is, félnék felvenni, ha rálépnek a metróban tuti belőlük lenne a kövi wesko Az enyéim nem ilyen mívesek, ezeket nagyon durván kidolgozták, ha a Wild West Store is kézműves akkor nem csodálom, hogy ennyibe kerülnek.
A Jóbarátokban volt piros wesko, szerintem akkor figyeltem fel a témára, a Gábor féle csizmák akkor is nagyon drágák voltak, végül maradt az ebay. Legrosszabb esetben az mindig ott van
Éppen belefutottam a Mangooutlet oldalán hasonlóba:
Nem olyan, mint az igazi, “csak olyan mintha”, de nagyon jó áron van most
Ez baromira szép és jó áron van, csak velúr Annyira kényesek én meg esőben/(tavaszi) hóban használom őket.
Azért nem mindegy h női v férfi mert egy férfi 39-es mondjuk teljesen más, mint egy női…(sokkal nagyobb és szélesebb) régen legalábbis az volt (cipőt árultam jó pár évig )
A szélesebbet nem bánom, mert széles a lábfejem De értelek
Tudtok ajánlani - konkrét típus lenne a legjobb, de márka is ok- olyan lapos szandált, ami nagyon kényelmes (simán végig lehet benne tolni egy városnézéses napot), de nem kifejezetten túraszandál, és semmiképp NEM mamás?!
Lehet béna vagyok, de ha beütöm a keresőbe a “kényelmes” és “cipő” szavakat, csak a 80+ korosztály cipőit látom…
Itthoni oldalakon is érdemes nézelődni. Szuper tartós, évek óta Geox cipőket veszek.
Még egy pont a Geoxra, nekem is évek óta onnan vannak a nyári szandáljaim, én az ilyen köves darabokat preferálom , hiába csak 2 pántosak nagyon kényelmesek és egész nap el lehet bennük sétálgatni.
A képen egy Buffalo van, nem találtam hiretelen amik nekem vannak a Geoxból.
Ajánlom az Ecco szandikat. Én tavaly ilyet vettem feketében, nagyon kényelmes, fel se törte a lábamat, pedig nekem minden fel szokta törni.
Figyelem: az eccooutlet weboldal kamu!!!
Én a Berkemann Solidus cipőket ajánlom jó szívvel. Minden másban fáj egy évekkel ezelőtti lábsérülésem, az ő cipőikban nem.
Berkemann Bartók Nagyon kedves és segítőkész az eladó hölgy, érti a szakmáját.
Berkemann Pest Szintén nagyon kedvesek és hozzáértők, egy hónapja náluk vásároltam be.
A Berkemann Budát nem ajánlom: még soha nem találtam ott semmit, mert állandóan készlethiányos minden, és megrendelni sem hajlandók a megfelelő méretet csak ha anyád életére esküszöl, hogy meg is veszed. Úgy látatlanban és próbálatlanul…
Szia, mi a különbség a 2 weboldal között ?
https://hu.ecco.com/hu-HU/Női/Cipők/Szandálok
egyik outlet vagy miért olcsóbb az általad linkelt ?
Igen, ha megnézed a böngészőben a címsort, ott látszik, hogy outlet.
Igen, azt láttam, de nagyon fura a weboldal…te rendeltél már innen ?
Semmi cégadat, vagy hivatalos adat, vevőszolgálat stb…
Nem, most hallok róla életemben először. A linkelt szandál még tetszik is, de a múltkor annyi szarakodás volt nekem a Mango Outlet, hogy inkább hagyom ezt is.