Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Babolaj <3
Amúgy, tegyük fel, autószerelő.

A babaoljos törlőkendőt is próbáltam, a WD-40-et nem. Sebbenzinre is gondoltam, de azt nem mertem inkább. WD-40 van is itthon valahol, valamelyik kartonban, azt kipróbálom majd, köszi. Én is hátizsákos voltam amíg ide nem költöztem és napi szinten nem tömegközlekedtem, azóta biztonsági okokból inkább válltáskát, vállra akasztható shoppert hordok. Az ördög nem alszik.

3 Likes

fc589a71fe05e754450501798d697b51
Ő a kis ragasztós (honlapkép). Először a MK honlapjáról rendeltem, aztán a márkaboltban megvettem személyesen újra. Large méretű az enyém, de nem olyan nagy, dokumentumokat nem nagyon raknék bele. A vásárlás egyik oka az volt, hogy végre ezüst színű volt rajta minden fém, nem arany (arany is volt).
Táska MICHAEL MICHAEL KORS - Carmen 30S0SNMS3L Black - Klasszikus - Táskák | ecipo.hu Itt van még kép a kisebb tesójáról.
A tevebarna meg mégegyszerűbb. A honlapon néha látok nekem való fazont, de nagyon erőltetik a monogrammos szövetet, nekem csak az bántja a szemem.

3 Likes

Nekem ez a két abszolút kedvenc táskám:

IMG_20230331_183127

Ez egy vállon átvetős Juhász Dóra darab. Két helyen lehet felcsatolni a pántot, így lehet kisebb és nagyobb a táska űrtartalma. Nekem egy enyhén metálos barna árnyalatban van meg, lassan 10 éve. A pánt fém akasztói kezdték el egyedül nyírni egymást, amit Dóri szó nélkül kicserélt.

IMG_20230331_183103

Ez pedig az elegánsabb dolgozós Petrity táskám. Minden -is- belefér. Szeretem, hogy váltogathatom szükség szerint a pántokat. Az én táskám most kezdi megadni magát (kb 6 éves), de elvileg lehet a műhelyben javíttatni.
A márka darabjai eszméletlenül megdrágultak az utóbbi időben, de a marketplacen meglepően olcsón be lehet őket szerezni.

6 Likes

A felső nagyon jó. :slight_smile: Én az ona táskákat kedvelem.

image

image

7 Likes

Akkor az én kedvenceim
Ha hátizsák, akkor ez a zöld, de más mintákkal van pirosban és kékben is. Tökéletes a méretük és strapabíróak:
easy-going-cactus-backpack-in-green-rockamilly-bags-purses-vendula-377031 (2)

Ez a minta is nagy kedvencem (válltáskaként és hátitáskaként is hordható, de én úgy nem szoktam):
Vendula_London_60er_Jahre_Retro_Rucksack_-The_George-Weinrot_Vendula_London-_K10201521_Vendula_The_George_Backpack

Az Old book shop pedig annyira, hogy azt két változatban is megvettem :see_no_evil:. Az egyik olyan, mint a fenti The George, a másik pedig ilyen:
2124b4fd86b47b471cded551c53c78b3

12 Likes

Egy Harry Potter rajongó esetén kellenek ilyen táskák, mesések.

1 Likes

Wooow, de különleges darabok! :heart_eyes:

1 Likes

Na, most már ezt is tudom :nerd_face: a férjemnek vettünk még pár éve Bangkokban egy ilyen Ona (kópia) táskát farmerkék színben ezzel a barna pánttal. Nagyon jó dizájn szerintem is!
A másik is szép, csak sosem értem, hogy nem szakadtok meg az ilyen súlyos darabok alatt :crazy_face:

1 Likes

Az a sok spenót … :laughing:

1 Likes

Screenshot_20230402-115311

Szerintem ez a megmaradt régi raktárkészlet.

Voltam farmert venni. Találtam egy (1) ideális fazont, ami nem koptatott / szaggatott, óccsó de nem hót vacak minőségű és van a méretemben - szóval vettem egy kéket meg egy feketét ugyanabban a méretben. Valahogy a fekete tökéletesen áll rajtam, de a kék meg gyaloglás közben lecsúszkál… hogy van ez?

Igen,esélyes. Engem az utóbbi években már nem hozott lázba az Oesay sem,de megosztottam,hátha valaki örül neki

1 Likes

Isten hozott az életemben :smiley:
Viccet félretéve, rendszeresen járok úgy, hogy ugyanabból a méretből, szálösszetételből, fazonból stílusból stb ugyanazt veszem és az eltérő színek teljesen másként viselkednek hordás közben. Teljesen érthetetlen.

1 Likes

Nem tudom, de én is jártam már így.
Volt egy felsőm fekete, fehér és piros színben. A fehér passzentos maradt, de meghosszabbodott, a piros nem, belőle műanyag szálak álltak ki idővel, a fekete semmilyen rendellenes magatartást nem mutatott. Egy pulcsival szintén így jártam, a kék bővebb lett, a fehér megtartotta a formáját.

1 Likes

Ma elmentem a Skinsmartba a rendelésemért. Mivel szép az idő, gondoltam haza sétálok az Alkotás úton. Végre elkaptam a Balaton nevű cuki kis vintage /turi boltot,ahol belépés után egvből belebotlottam a kedvenc szandálomból egy másik színben, 0 kilométeresen. :heart_eyes::v::pray: Kőkemény 2.000 huf, S.Oliver.

Tipikus turi szag ellenére nagyon szimpatikus üzlet,normál árakkal,sok bizsu is van.
Felsőket 2000-3000 forintért,farmert 4-5000ezer forintért láttam,szép állapotban,volt 0l Boss, Ralph Lauren, Adidas is.

Mellette pedig van egy Charity shop,ahol korábban több kincset leltem,de valahogy megfeledkeztem róla. Itt 8s nagyon jó holmik,csetreszek,könyvek vannak fillérekért

9 Likes

Juhász Dóra :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

Tudom, hogy többen szeretjük ezt a fazont, megint vannak nyári ruhácskák a H&M-nél:

1 Likes

Odavagyok az ilyen stílusú csizmákért.
Úgy tűnik nincs külön női szakasz, mértből látszik, hogy mi az amit a lányok is hordhatnak.
Régebben volt hasonló csizmám, bélelt ráadásul, a világ végére elmentem benne, olyan kényelmes volt.
Tudom, hogy beteg az agyam de nekem kifejezetten az is tetszik, hogy a 40-41 - es lábam ebben vagy 48- asnak látszik olyan szép felülről nézve ez a virágszirom forma amit a cipő kiad. :pleading_face:Kép

5 Likes