Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Hát most épp a vergődős időszak van és a szart próbálom a kevésbé szarral váltogatni :sweat_smile:

Most épp ezeket:
https://onlinefehernemu.hu/noi-fehernemu/triumph-fehernemu-kollekcio/triumph-amourette-300-w-merevitos-melltarto

Ezek vannak otthon. Hát hosszútávon, amit legelőször linkeltem, az a legelviselhetőbb, de így is pfff…

Köszönöm a tippet. El is mentem a boltba, gondoltam felmérem, hogy nagyjából mi lehet jó az ajánlottak közül. Itt indult a tragikomédia. Feltúrtam a boltot, hogy legalább D-t találjak. G a méretem, de nagy ritkán jó az F is, ami a maximum a márkánál. De úgy látszik, csak online. Szóval bementem a D-vel és röhögtem egy jót magamon.

A “párnázott pamut” darab egész jó nagy méretekkel is. Bár tényleg nagyon vékony a pántja, de a mellkasnál elég jól tart. Semmivel sem rosszabb mint a hasonló merevítő nélküli triumph darabok.

Ah, számomra is rémálom a melltartó vásárlás
Ráadásul,amit szerettem Marks & Spancertől már nincs. Nem szexi,de kényelmes.

Turiban volt szerencsém venni címkésen 3 darabos szettet Next Daisy modell,pamut,merevítő nélküli,bár vékony pántos,de nem vág nagyon. G80 kosár.
Valamelyik webshopban láttam hasonlót a Nexttől de nem mertem még megrendelni.

Nagyon durván drágák azok a melltartók,amik nem csak takarnak,de tartanak is :disappointed_relieved:

Jujjj, ki is ment a fejemből, hogy boltban semmi nincs. :frowning:
0 kínálat

1 Likes

Hosszabb kihagyás után körülnéztem a Mango Outlet oldalán, és ezt a színbombát rendeltem meg. A minőségétől nem estem hanyatt, de tényleg ilyen csodaszép élénk és a szabása is nagyon jó. Vannak hasonló átlapolós blúzaim, szeretem bennük, hogy nőiesek, de mégsem kényelmetlenül testre simulóak.
Általában a fekete számomra a legkomfortosabb, de tavasszal meg vagyok húzatva a színekért :slightly_smiling_face:

Screenshot_20230323_160623

16 Likes

Az arany csillámos Liu Jo cipő fiaskó után egy bizonyos Korsós Miklóstól várok csomagot, 50% - os leárazás van a weboldalon.
Szállítási díjat se kellett fizetnem.

9 Likes

Még a terhesség alatt kaptam rá a H&M-re, bár már akkor is látszott, hogy szerintük az ideális kismama 178 cm, melle alig és kizárólag pocakra hízik :sweat_smile:
Ennek megfelelően továbbra is rajta tartom a szemem a kollekcióikon, az alábbi (nem is)kismama ruhát rendeltem:

Nagyon előnyös a szabása mindenkinek, akinek minimális hasa van. Majd csinálok képet, hogy élőben hogy fest.

Azért lesznek mainstream ambícióim is, például:

3 Likes

Korsós miklós :rofl::joy: :rofl:
Hát ezen jót nevettem, köszi!

1 Likes

Életem meghatározó momentuma az MK bolthoz kapcsolódik. :grinning:
Jó 6-8-10 éve (nem emlékszem) kísérőként voltam ott, megállapítva, hogy ez nem az én világom. De a lényeg, barinőmmel fodrásztól jövet mentünk be, nézelődök, feltűnt, hogy egy csajszi nagyon nézegeti a hajunkat. Jól volt stylingolva, na.
Egy vékony, nekem ijedt szeműnek tűnő, bizonytalan leányzó volt, egyedül, bankkártyát szorongatva a kezében. Nem ismertem fel, de olyan láttam már valahol érzésem volt.
El is felejtettem, csak akivel voltam kérdezte, hogy láttam? Láttam? Kit vagy mit, nem tudtam miről beszél. Ez volt a Vajna Timi. Bakker, tényleg.
Arra gondoltam, nem cserélnék vele.

6 Likes

Nekem sincs még semmim sem a márkától, ez az első rendelésem tőlük.
A cipők, papucsok és az egyszerűbb táskák tetszenek , kis kártyatartót is néztem.
Árban eddig nekem a túl drága kategória volt, bőven a lélektani határ felett , de így 50%- ban 34 ezret fizettem , ez nekem belefér , főleg, hogy még szülinapi ajándék lett volna ez is, csak ugye elsőre bakot lőttem az árány surranóval.
Itt jelzem, hogy a fashiondays már másnap fel is vette a csomagot és 10 nap múlva vissza is fizette a cipő árát, nekem csak a profilomban kellett egy visszaküldési nyomtatványt kitölteni más dolgom nem volt vele.

2 Likes

Egy percig sem …

1 Likes

Korsós Miklós és társai nálam sosem játszottak. Nem feltétlenül az ár miatt, bár az sem kevés. Inkább azért, mert van egy rettenetesen rossz szokásom kisgyerekkorom óta. Nevezetesen: ami másnak kell/tetszik/van, nekem már dafke sem. Másrészt ezek az általam “csicsapics@s”-nak titulált cuccok sosem voltak bejövősek :smiley:

7 Likes

Akkor mibe jársz? Minden tetszik valakinek :smiley:

3 Likes

Rongyokban :smiley: viccet félretéve, körúti kis butikokban vásároltam, amíg tudtam. Azóta meg vagy varratok vagy olyan alapdarabokat veszek, amit amúgy mindenki megvesz :slight_smile: de a divat része, meg a hype meg az, hogy hú nekem is kell, mert Bözsikének is az van, sosem volt vonzó számomra :slight_smile: az is értelmezhetetlen, amikor ismert emberek posztolnak valamit és alatta megy ezerrel a kérdéssor, hogy úristen ez honnan az honnan :slight_smile:

2 Likes

Én azt szeretném, hogy Tira Mihály hívjon el egy randira, ennivaló az a pasi.

4 Likes

Hát én erre rágugliztam :smiley:

2 Likes

A Mom Parkban van K. Mihály és L. Jo is.

A vásárlók nem tolonganak egyik helyen sem.

Ha megtehetném,hogy amnyi pénzt költsek öltözködésre,akkor inkább L.Jo,ott láttam már többször ruhákat,amik tetszenek.

M.K-nál egy ruha tetszett igazán,az 75.000 magyar pénz volt,de ez jóval a keretem felett van, viszont tényleg tetszett. Amik a kirakatban vannak,annyira snassz dolgok, nem fognak meg. Plusz még az a bárgyú ,lófejű modelljük,aki ki van plakátolva, kifejezetten irritáló. Táskát is találni szebbeket,akár még olcsóban is.

Liu néninél szinte minden alkalommal látok olyat a kirakatban,vagy az üzletben,amit el bírnék viselni magamon.
De pl. egy nyári rövid ruháért 92.000 huf túlzás,még akár féláron is

Èn is pontosan ilyen vagyok, egy az egyben így gondolkozom :face_with_hand_over_mouth:.
A munkahelyemem is “kilógtam a sorból”, pedig ott mindig csinosnak kellett/illett lenni.
A “menő” logók sohasem tántorítottak el a minőség iránti igényemtől.
Csak azt bánom, hogy igen sok minőségi holmimat (ruhák, cipők, táskák, némelyeket sosem hordtam :see_no_evil:, vagy csak egyszer, egy alkalomra :speak_no_evil:) megváltozott komformációm 🤦 és életmódom miatt nem tudom használni :unamused:, fel kéne raknom a Vintedre, de ahhoz meg lusta vagyok, hogy az ezzel járó macerát kövessen.

3 Likes

A jó minőséget én is szeretem és meg is fizetem, ha arról van szó. Sajnos, az a tapasztalatom, hogy hiába nagy márka valami, nem biztos, hogy jó minőségű is. Általában ezért szoktam hajtani az egyedi, de minőségi holmikra. Nem mindig sikerül, de próbálkozom :slight_smile:

3 Likes

Én a táskáknál éreztem mindig azt, hogy nem értem az embereket. A szép logós táskák szinte mindig használhatatlanok voltak (vékony pánt, a logó mindenbe beleakad, ha műbőr is pluszban akkor könnyen szétmegy). Nekem a táskánál mindig első a funkció és praktikusság, utána jön bármi más.

3 Likes