Én benne lennék
Én is gondolkodom, még nem rendeltem LE, de a kérdés, ha összeállunk, akkor az milyen előnyt ad ? X összeg felett ingyenes a szállítás? Köszi, ha felvilágosítasz.
Ingyenes szállítás van 59 euró feletti vásárlás esetén. Mondjuk most néztem, már nem olyan vészes a szállítási költség se (anno 6-8 font volt? most 4 euró). Valamint 3 termék után egy neszeszer is jár ajándékba.
Douglas Night Shopping keretében rendel valaki? Nekem csak egy Clinique Moisture Surge és egy JSC szájfény kellene.
@Amadea, neked jön e-mailben értesítés a shopping night-ról? Nem kaptam, mindig véletlenül tudom meg vagy itt bedobja valaki. Azért minden nap csak ne nézegessem a Douglas oldalát.
Nem, a honlapon láttam.
Sziasztok!
Valaki tervezi, hogy rendel a Lethaltól BF-kor? Pár monóval beszállnék szívesen
Szia!
Természetesen.
Juj de ari vagy, köszönöm!
Láttad a multikrómokról a videót?
Igen, kb az összes multikróm kellene, kíváncsi vagyok mekkora kedvezményt adnak azért majd akár a szettre egyben vagy a szinglikre. A mixing lötyit is szívesen hazahoznám.
Neked lett kedvenc a multikrómokból?
Lehet, hogy arra nem is adnak kedvezményt, mivel újdonságok, de ne legyen igazam.
Az Inglot Duraline hasonló ahhoz a lötyihez, lehet, hogy azt olcsóbban meg lehet majd kaparintani (nem azért írtam, hogy azt vedd meg, csak azonnal az jutott eszembe).
Talán a Dark Matter, bár hasonlónak tűnik a Terra Moon Blood Moonhoz.
Persze mind kellene, legszívesebben az összeset megvenném. Neked melyik tetszik?
Ha akció lesz ezekre az új monókra is, lehet én is beszállnék.
De jó, örülök, hogy “lebeszéltél” Inkább akkor még egy menő monót választok helyette.
Hú a Dark matter csodaszép, csak nem tudom hogy mutatna a szememen, nagy lebeszélések árán ki kell hagynom. Helyette jöhet a Nebula és a Ceres. Kínkeserves volt választani CSAK kettőt. Ha lesz rá akció becsúszhat még egy (Dark Matter ), de félek, hogy ezek pont nem lesznek akciósak
Még ők voltak versenyben: Proxima, Ceres, Genesis, Parallax.
Menő monó, ez jó.
Úgy érted, túl sötét lenne a Dark Matter? Rá se ránts, egyszer élünk, ne keseregj majd 70 évesen, miért is nem próbáltad ki.
Hát amúgy igaz Ha kenődés mentesen tudok Duraline-al tusolni, akkor jöhet a Dark Matter Ha most nem is lesz akció szerintem előbb utóbb úgyis becsúszik a tokba Nehogy, megbánjam nyannyerként
Nyannyer? Aki ide jár, nem lehet nyannyer! Tessék szépen sminkelni saját örömre, vagy akármi hobbit ugyanígy fenntartani, és lélekben mindig fiatal maradsz <3
Igaz amúgy, még nem vagyok nyannyer korban, de sajna már jönnek a szarkalábak, de majd fiatalon tart a sminkelés öröme 70 évesen is Iris Apfel mondjuk nagy példaképem ilyen téren, de Laurie Stern cicás parfümőr is olyan egyedi