Rendelsz velem?

Én benne lennék :slight_smile:

1 Likes

Én is gondolkodom, még nem rendeltem LE, de a kérdés, ha összeállunk, akkor az milyen előnyt ad ? X összeg felett ingyenes a szállítás? Köszi, ha felvilágosítasz.

1 Likes

Ingyenes szállítás van 59 euró feletti vásárlás esetén. Mondjuk most néztem, már nem olyan vészes a szállítási költség se (anno 6-8 font volt? most 4 euró). Valamint 3 termék után egy neszeszer is jár ajándékba.

Douglas Night Shopping keretében rendel valaki? Nekem csak egy Clinique Moisture Surge és egy JSC szájfény kellene.

@Amadea, neked jön e-mailben értesítés a shopping night-ról? Nem kaptam, mindig véletlenül tudom meg vagy itt bedobja valaki. Azért minden nap csak ne nézegessem a Douglas oldalát. :sunglasses:

Nem, a honlapon láttam.:frowning:

1 Likes

Sziasztok!
Valaki tervezi, hogy rendel a Lethaltól BF-kor? Pár monóval beszállnék szívesen :slight_smile:

Szia!

Természetesen.:smiley:

1 Likes

Juj de ari vagy, köszönöm! :star_struck:

1 Likes

Láttad a multikrómokról a videót?

Igen, kb az összes multikróm kellene, kíváncsi vagyok mekkora kedvezményt adnak azért majd akár a szettre egyben vagy a szinglikre. A mixing lötyit is szívesen hazahoznám.

Neked lett kedvenc a multikrómokból?

@Amadea @Alsace engem is vegyetek be a buliba! :grinning:

1 Likes

Lehet, hogy arra nem is adnak kedvezményt, mivel újdonságok, de ne legyen igazam.
Az Inglot Duraline hasonló ahhoz a lötyihez, lehet, hogy azt olcsóbban meg lehet majd kaparintani (nem azért írtam, hogy azt vedd meg, csak azonnal az jutott eszembe).
Talán a Dark Matter, bár hasonlónak tűnik a Terra Moon Blood Moonhoz.
Persze mind kellene, legszívesebben az összeset megvenném.:rofl: Neked melyik tetszik?

1 Likes

Ha akció lesz ezekre az új monókra is, lehet én is beszállnék. :slight_smile:

1 Likes

De jó, örülök, hogy “lebeszéltél” :smiley: Inkább akkor még egy menő monót választok helyette.

Hú a Dark matter csodaszép, csak nem tudom hogy mutatna a szememen, nagy lebeszélések árán ki kell hagynom. Helyette jöhet a Nebula és a Ceres. Kínkeserves volt választani CSAK kettőt. Ha lesz rá akció becsúszhat még egy (Dark Matter :rofl: ), de félek, hogy ezek pont nem lesznek akciósak :frowning:

Még ők voltak versenyben: Proxima, Ceres, Genesis, Parallax.

1 Likes

Menő monó, ez jó.:slight_smile:
Úgy érted, túl sötét lenne a Dark Matter? Rá se ránts, egyszer élünk, ne keseregj majd 70 évesen, miért is nem próbáltad ki.:slight_smile:

2 Likes

@Alsace Ha túl sötétnek találod, tusvonalnak még mindig tökéletes lehet :smiley:

1 Likes

Hát amúgy igaz :smiley: Ha kenődés mentesen tudok Duraline-al tusolni, akkor jöhet a Dark Matter :smiley: Ha most nem is lesz akció szerintem előbb utóbb úgyis becsúszik a tokba :smiley: Nehogy, megbánjam nyannyerként :smiley:

5 Likes

Nyannyer? Aki ide jár, nem lehet nyannyer! Tessék szépen sminkelni saját örömre, vagy akármi hobbit ugyanígy fenntartani, és lélekben mindig fiatal maradsz <3

4 Likes

Igaz amúgy, még nem vagyok nyannyer korban, de sajna már jönnek a szarkalábak, de majd fiatalon tart a sminkelés öröme 70 évesen is :smiley: Iris Apfel mondjuk nagy példaképem ilyen téren, de Laurie Stern cicás parfümőr is olyan egyedi :heart_eyes: