Rendelsz velem?

Variálhatok még? :smiley:

https://www.kaleidosmakeup.com/products/diamond-dasher inkább őt szeretném :smiley: :sweat_smile:

1 Likes

Köszönöm, akkor rendelünk @Alsace-val, vámhatár alatt.

3 Likes

Okok, írok privátban!

1 Likes

Szeretne valaki a Fenty Beauty oldaláról rendelni? Vannak akciós szettek +15% kedvezményem teljes áras termékekre. Nagyobb összeg esetében csökken a szállítási költség (50USD+ 10 USD 75 USD+ ingyenes), ezért érdeklődök. Vámot kalkulál a rendszer fizetéskor, ezt természetesen (az esetleges szállítási költséggel együtt) termékarányosan osztanánk.

Körülnézek a mai nap folyamán.:wink:

Egyik termék se érdekel annyira. Ill. az alapozójukat szerettem, de eladtam a nagy készlet miatt, ami még mindig nagy, szóval egyelőre nem veszem újra.
Remélem, nem baj, hogy most nem társulok.

1 Likes

Semmi baj. Köszi, hogy szóltál :slight_smile:

1 Likes

Én köszönöm, hogy megkérdezted.:slight_smile:

Lisa Eldridge rúzst szeretne valaki rendelni mostanában? Tudom, hogy a kollekció egy része sold out, de gondoltam egy kérdést megér a dolog. :innocent:

1 Likes

Valaki nem akarna Kikoból rendelni? Annyira szeretnék megvenni 1-2 cuccot, de fáj a szívem a postaköltség miatt… :smiley: Összeválogattam magamnak 13 ezer ft-nyi cuccot, szóval már csak 5000 Ft körül kellene az ingyen szállításhoz… :smiley:

2 Likes

Írtam privit. :slight_smile:

Jaj bocsánat, Alsace-vel már rendeltünk, mert közben két termék is elfogyott, amit kinéztünk, és volt 1-2 amiből meg low stock volt már nagyon :sleepy: :sob:
Esetleg még valaki más nem akar beszállni @Blanky mellé a rendelésbe?

1 Likes

Semmi gond, legalább megmenekült a pénztárcám. :smiley:
Majd szülinapom környékén (március-áprílis) ránézek az oldalra és lehet akkor fogok rendelni, egyik termék sem lett volna sürgős. :slight_smile:

1 Likes

Kikotól én is a szállítás miatt vetettem el a rendelést, de március-április környékén szívesen beszállok egybe! :slight_smile:

1 Likes

Szuper, akkor térjünk vissza erre, benne vagyok. Szerintem simán összehozzuk az ingyen rendeléshez az összeget :slight_smile: Majd levadászunk egy jó kis akciót. :slight_smile:

1 Likes

Majd szóljatok nekem is ha majd aktuális lesz, lehet én is beszállnék még egy rendeléssel, ha ez most bejön… :smiley:

2 Likes

Persze , mindenképp :slight_smile:

1 Likes

A Kikónál gyakran van olyan, hogy 7500 Ft felett ingyenes szállítás.:slight_smile:

Sziasztok! Én a Jlo új krémjeiből szeretnék rendelni, valaki rendel most a Sephorá-tól?

Szombaton újra lehet Lisa Eldridge rúzsokat (és még ezen kívül pár újdonságot) rendelni az EU-ba (vámmentesen elvileg). Szeretne valaki rendelni?