Variálhatok még?
https://www.kaleidosmakeup.com/products/diamond-dasher inkább őt szeretném
Köszönöm, akkor rendelünk @Alsace-val, vámhatár alatt.
Okok, írok privátban!
Szeretne valaki a Fenty Beauty oldaláról rendelni? Vannak akciós szettek +15% kedvezményem teljes áras termékekre. Nagyobb összeg esetében csökken a szállítási költség (50USD+ 10 USD 75 USD+ ingyenes), ezért érdeklődök. Vámot kalkulál a rendszer fizetéskor, ezt természetesen (az esetleges szállítási költséggel együtt) termékarányosan osztanánk.
Körülnézek a mai nap folyamán.
Egyik termék se érdekel annyira. Ill. az alapozójukat szerettem, de eladtam a nagy készlet miatt, ami még mindig nagy, szóval egyelőre nem veszem újra.
Remélem, nem baj, hogy most nem társulok.
Semmi baj. Köszi, hogy szóltál
Én köszönöm, hogy megkérdezted.
Lisa Eldridge rúzst szeretne valaki rendelni mostanában? Tudom, hogy a kollekció egy része sold out, de gondoltam egy kérdést megér a dolog.
Valaki nem akarna Kikoból rendelni? Annyira szeretnék megvenni 1-2 cuccot, de fáj a szívem a postaköltség miatt… Összeválogattam magamnak 13 ezer ft-nyi cuccot, szóval már csak 5000 Ft körül kellene az ingyen szállításhoz…
Írtam privit.
Jaj bocsánat, Alsace-vel már rendeltünk, mert közben két termék is elfogyott, amit kinéztünk, és volt 1-2 amiből meg low stock volt már nagyon
Esetleg még valaki más nem akar beszállni @Blanky mellé a rendelésbe?
Semmi gond, legalább megmenekült a pénztárcám.
Majd szülinapom környékén (március-áprílis) ránézek az oldalra és lehet akkor fogok rendelni, egyik termék sem lett volna sürgős.
Kikotól én is a szállítás miatt vetettem el a rendelést, de március-április környékén szívesen beszállok egybe!
Szuper, akkor térjünk vissza erre, benne vagyok. Szerintem simán összehozzuk az ingyen rendeléshez az összeget Majd levadászunk egy jó kis akciót.
Majd szóljatok nekem is ha majd aktuális lesz, lehet én is beszállnék még egy rendeléssel, ha ez most bejön…
Persze , mindenképp
A Kikónál gyakran van olyan, hogy 7500 Ft felett ingyenes szállítás.
Sziasztok! Én a Jlo új krémjeiből szeretnék rendelni, valaki rendel most a Sephorá-tól?
Szombaton újra lehet Lisa Eldridge rúzsokat (és még ezen kívül pár újdonságot) rendelni az EU-ba (vámmentesen elvileg). Szeretne valaki rendelni?