Rendelsz velem?

Valaki nem szeretne mostanában BautyBay-ről rendelni? Én csak 1-2 palettát szeretnék (köztük ezt: BEAUTY BAY: The destination to explore your beauty obsessions) de baromira bosszant a már 11EUR-os postaköltség… Megfelezve/harmadolva, stb. már nem lenne vészes. :slight_smile:

Zoevától esetleg közös rendelés érdekel valakit?
Én csak egy ecsetet néztem ki most.
Bár azért elég ijesztő, hogy mindent kisöpörnek a kínálatból 50%-on…

2 Likes

Engem lehet, kis időt kérek csak és szétnézek :slight_smile:

1 Likes

Tényleg az. Gondolkodtam valamelyik palettán, és láttam, hogy megszívtam, mert konkrétan sehol nem lehet már kapni. :smiley:

1 Likes

Ja, hát végül nem csak egy ecsetet rendeltem én sem. Remélem nem tűnnek el a piacról a kedvenc ecseteim… :confused:

Én is gondolkodtam a Face shape meg a Silk finish ecsetekben, mert imádom őket és félek, hogy nem lesznek már. :frowning: De mostanában rendesen kimaxoltam a keretet sajnos.

2 Likes

Sziasztok! Érdekel valakit bármilyen Vieve termék? A Cult Beautyról nem merek rendelni, ezért az oldalukról szeretnék. Van egy 10%-os kuponom, és valószínűleg ingyenes lesz a szállítás.

https://www.vieve.co.uk/

Hello Lányok! Rendel valaki YesStyle-ról mostanában? Van egy f@…ság, amit ki szeretnék próbálni és ott találtam meg, mint megbízható webáruház és a gatyámat sem kérik el érte.
Ez lenne az (nem nevet :sweat_smile:): Judydoll - 3D Curling Eyelash Iron Mascara - Classic (2 Colors) | YesStyle
Felkapta a zinternet népe és nem szokott nálam betalálni az ilyen hájp, de ez most elcsípett :laughing:

3 Likes

Én most ránéztem az oldalra, de nem győzött meg semmi :confused:
De ha szeretnéd, szívesem lebeszéllek a rendelésről :sweat_smile::see_no_evil::money_mouth_face::blush:

2 Likes

Ehhez hasonló szerintem a Heimish spirál, azt meg elérhető kb. ugyanennyiért a Kencés FB csoportban, de ha írsz Laylie-nek tuti segít :slight_smile:

1 Likes

Haha :laughing: legközelebb szólok, ha le kell beszélni valamiről :wink: Köszi!
De ezt most KELL :sweat_smile:

2 Likes

Jó ötlet! Azt is beszerzem :laughing: :sweat_smile:
:kissing_heart:

1 Likes

Hazakísérő telefonvonal van, úgyhogy lehet jó lenne egy ilyen is. Hívja az xxx telefonszámot és lebeszéljük rendeléséről :grinning:

3 Likes