Valaki nem szeretne mostanában BautyBay-ről rendelni? Én csak 1-2 palettát szeretnék (köztük ezt: BEAUTY BAY: The destination to explore your beauty obsessions) de baromira bosszant a már 11EUR-os postaköltség… Megfelezve/harmadolva, stb. már nem lenne vészes.
Zoevától esetleg közös rendelés érdekel valakit?
Én csak egy ecsetet néztem ki most.
Bár azért elég ijesztő, hogy mindent kisöpörnek a kínálatból 50%-on…
Engem lehet, kis időt kérek csak és szétnézek
Tényleg az. Gondolkodtam valamelyik palettán, és láttam, hogy megszívtam, mert konkrétan sehol nem lehet már kapni.
Ja, hát végül nem csak egy ecsetet rendeltem én sem. Remélem nem tűnnek el a piacról a kedvenc ecseteim…
Én is gondolkodtam a Face shape meg a Silk finish ecsetekben, mert imádom őket és félek, hogy nem lesznek már. De mostanában rendesen kimaxoltam a keretet sajnos.
Sziasztok! Érdekel valakit bármilyen Vieve termék? A Cult Beautyról nem merek rendelni, ezért az oldalukról szeretnék. Van egy 10%-os kuponom, és valószínűleg ingyenes lesz a szállítás.
Hello Lányok! Rendel valaki YesStyle-ról mostanában? Van egy f@…ság, amit ki szeretnék próbálni és ott találtam meg, mint megbízható webáruház és a gatyámat sem kérik el érte.
Ez lenne az (nem nevet ): Judydoll - 3D Curling Eyelash Iron Mascara - Classic (2 Colors) | YesStyle
Felkapta a zinternet népe és nem szokott nálam betalálni az ilyen hájp, de ez most elcsípett
Én most ránéztem az oldalra, de nem győzött meg semmi
De ha szeretnéd, szívesem lebeszéllek a rendelésről
Ehhez hasonló szerintem a Heimish spirál, azt meg elérhető kb. ugyanennyiért a Kencés FB csoportban, de ha írsz Laylie-nek tuti segít
Haha legközelebb szólok, ha le kell beszélni valamiről Köszi!
De ezt most KELL
Jó ötlet! Azt is beszerzem
Hazakísérő telefonvonal van, úgyhogy lehet jó lenne egy ilyen is. Hívja az xxx telefonszámot és lebeszéljük rendeléséről