Rendelsz velem?

Gyűjtő topic közös rendelésekhez. Sok webáruház nagyobb értékű rendelés esetén nagyobb kedvezményt vagy goody baget ad, esetleg elengedi a szállítási költséget. Ha szeretnél rendelni, de úgy érzed, egyedül nem éred el a vágyott rendelési értéket, írj ide. Lehet valaki szintén rendelne veled. :slight_smile:

12 Likes

Sziasztok :slight_smile: ilyen perricone md alapozót szeretnék vásárolni a szuper vélemények miatt https://www.perriconemd.co.uk/no-foundation-foundation-no-2.html
Nem csatlakozna valaki? Nézzetek szét az outleten magyon jó áron vannak a termékek :wink:

Sziasztok! Van 15%-os tarte kuponom, nem szeretne valaki valamit? Nekem jelenleg csak egy aquacealer korrektor kéne de így egymagában nem éri meg a ptk :frowning:

Pár napja volt free shipping. :roll_eyes:

Cult beauty ingyenes szokott lenni a szallitasi koltseg?
Kb Mennyi idő alatt érkezik meg a termék?

Kinéztem egy csomó mindent :blush:

Kb. 2 hét míg ideér, de emlékeim szerint nyomon is tudod követni, hol jár éppen a csomag. Csak 40 font felett ingyenes a szállítás, kivétel ha van kupon kódod, vagy olyan terméket választasz, amihez ingyenes szállítás jár (a hónap márkájának termékei).

2 hét? Uuh, ki bír annyit várni? :pleading_face:
Nembaj, muszaj lesz :slight_smile:

Nem 100%, hogy működik (nekem perpill igen, csak nem rendelek :rofl:), de 40 font alatt free shippingért kipróbálhatod a CBWELCOME kódot. (Nem ajánlották fel első látogatáskor/regisztrációkor?)

1 Like

Nem láttam :frowning: pedig szinte minden nap felmegyek az oldalra. Mindegy szeptember végéig él a 15%os kuponom ha valakit érdekel írjon, vagy ha látjátok h free shipping van szóljatok :wink: :pray:

Iratkozz fel náluk, kapsz róla mail-t. Sztem black friday-ig már uborkaszezon lesz.

Én eléggé félek a brexittől. A Cult Beauty angol központú, brexit esetén változni fognak az árak a vámok miatt… Bár, a végén még lehet, hogy lesz egy utolsó nagy akció. Brexit friday? :rofl:

Vagy átköltöznek Írországba. :wink:
És hát persze az összes többi céget (Beauty Bay, stb.) is fenyegeti ez a veszély.
A Cult Beautynál múltkor volt is valami kérdőív, a végén egy javaslat négyzettel, akkor írtam is nekik, hogy szeretnék a brexit után is vámmentesen vásárolni tőlük. Remélem, fogják is olvasni… :thinking:

Cult beautyn van vámköltség? :o Olyan 80-100 font körül akarok rendelni.

Még nincs, október végéig legalábbis.

1 Like

Nem is rossz ötlet! Bár úgy látom elkezdtek felkészülni. A Lookfantastic és Feelunique oldalán már láttam arra utaló jeleket, hogy külön kezelik az Egyesült Királyságból és az EU-ból jövő rendeléseket. Abban bízok, hogy ez azt jelenti, hogy fel vannak készülve, és lesz egy EU-s központjuk, ahol nem kell a vámmal foglalkozniuk.

Nyugodtan verjetek meg ha hülye ötlet, de nem akarunk valami SALE/Promo/whatever network/hotline-t csinálni?

Gondolok itt arra, hogy egy csomó akció nagyon rövid (Pl. a theBalm most kb. mindent féláron ad holnap este 7-ig, de a szállítási költség horribilis, vagy a tarte-nál múltkor volt free shipping szintén kb. egy napig, és van referral rendszer -15%-ra, lehet működött volna a kettő együtt csak nem volt meghívásom, így nem tudom). Ha a 24 órából a 12.-ben hozza le a facebook és jó lenne egy referral code mert az akciós cuccon kívül valamire még működik, vagy $150 kell a free shippinghez (különben nem éri meg a féláras paletta), esetleg egy szimpla gyors infó, hogy Bianka89 ne csússzon le az ingyenesen kiszállított korrektorról…

(Még nagy összegekre sem kell gondolni, ha csak apróságokat nézünk, a tarte rendelésemmel két mintát lehetett venni, de csak egy szimpatikusat találtam, ha valaki szerette volna a fennmaradót akkor $1+postaköltséggel 500 Ft alatt kijött volna.)

1 Like

Valaki szeretne esetleg a Kikótól rendelni?

1 Like

Aktuális még? Nem baj ha nem :slight_smile:

Már nem, bocsi.:slight_smile:

Nem baj, köszi :slight_smile: Majd máskor szemfülesebb leszek :smiley:

1 Like