Nálatok működik a postai nyomkövetés? Tegnap még láttam, hogy vámoltatni akarnak, beküldtem minden papírt, de most persze már nem tudok ránézni. Nagyon szeretem ezeket az oldalfejlesztéseket, amikor egy alapból (lehet hogy nem épp optimálisan, de) működő funkciót megbénítanak. Mint az online jegyvásárlás a mávnál, na amikor azt megláttam, akkor is szidtam a csodás webfejlesztőket.
Nekem sem működik
Na jó, én ezt nem értem. Elvileg megállapodott az EU és Anglia, a Posta most mégis azt írja, hogy vámolni fogják az onnan érkező csomagokat: https://www.posta.hu/aktualitasok/a_brexit_hatasa_a_postai_kuldemenyforgalomra_20210107
Update, rákerestem jobban, és ezt találtam: https://ado.hu/ado/brexit-a-szabadkereskedelmi-megallapodas-mellett-is-komoly-valtozasok-lesznek/
Hát ez rohadtul nem lesz egyszerű.
@Fiorentina: én úgy sejtem, hogy ez nem a Marionnaud hibája, hanem az anyacég okossága, hogy bebiztosítja magát, hogy ne kerülhessen máshol kedvezőbb helyzetbe a Vevő, így nem csökken a forgalmuk.
A Lethal Cosmetics oldalán megdrágult a szállítási költség (6,55€ —> 7,99€), illetve 65€ helyett csak 85€ fölött jár az ingyenes szállítás
Újabb adalék az angliai rendelések kapcsán
Mindkét Colourpop csomagomat vámolják… (mindegyik 37 dollár)
Auu.
Akkor nem lesz kiskapu?
Lányok, aki január elseje után rendelt, nem EU-ból, majd írja már meg a tapasztalatait légyszi. Köszi.
De lesz, ez még alatta van. Csak pont ez az, állítólag most rá vannak állva a CP-s csomagokra…
Csodás… akkor jó kilátásaink vannak. Az enyém még úton van, kíváncsi vagyok mi lesz, majd mindenképp írok róla.
Karácsonykor nekem is volt velük egy köröm, most remélem átcsúszok rajta… minden csomagom 35-37 USD körüli.
Öööö, nagyon filózom, mert rendeltem egyet, de látnom kell élőben, hogy tudjam
Ezt meg tudom érteni Ha a megpillantása után úgy döntenél, hogy eladod, akkor légyszi gondolj rám.
Azt mindenképp megvenném.
Rendben
Úúú, ez a kérdés nekem is eszembe juthatott volna! A fene vigye el, hogy Yoda ilyen cuki kicsinek, és hogy a CP jó palettákat gyárt.
Akkor megelőztelek Veszélyes ez a CP, nemrég lett meg @dunaimano jóvoltából a Stone cold fox palettám, az volt az első a márkától. Azóta úton van a So Jaded, amire 1 éve minimum vágyom, és ezt a Yodásat a színei miatt szeretném.
Fú, ne is mondd. Tavaly augusztus óta beszereztem a Going Coconuts, Baby got peach, Making Mauves és a Stone Cold fox palettákat. Sajnos engem Yoda a színek mellett a cukiságával is megvett, de majd nyitott szemmel járok a zsibin, hátha