Rendelés külföldről

Ma érkezett egy csomagom Angliából (nem kence, hanem könyv). Egyértelműen látszódott a feladó ország és hogy idén adták postára, mégsem piszkálta senki, simán kiszállították mindenféle sarcolás nélkül. Győzelem! :smiley: (igaz lehet, hogy az segített, hogy “large letter”-ként lett feladva :thinking:)

7 Likes

Szerintetek ha egy tavaly novemberi yesstyle rendelésem még nem ért ide, tracking szerint december 10 óta az ország területén van de azóta nincs hír róla…mit érdemes lépnem?

Rendelt esetleg valamelyikőtök mostanában yesstyle-ról, normális ez a késés? Vámhatár alatti, kis méretű csomag (egy szérum és egy ajaktinta…). Mit javasolnátok?

Megpróbálhatod a visszatérítést, de tapasztalatom szerint meg fog jönni a csomag. Tavaly ilyen időtájt, november végétől kezdve egész decemberben rendelgettem egy csomót és kb. március lett, mire megkaptam mindent, úgy, hogy rengeteg csomag már másfél-2 hónapja az országban volt. A Magyar Posta egyszerűen nem bírja feldolgozni ezeket időben karácsony környékén és még utána legalább másfél hónapig… :confused:

1 Likes

Köszönöm! :slight_smile: Hát, én is reménykedem még, hátha…

1 Likes

Több csoportban is folyamatosan panaszkodnak, hogy nem jönnek a csomagok, és ők is ilyen dec. 10 tájékát emlegetik, hogy azóta az országban van a cuccuk és semmi… :frowning:

Sziasztok. Kis tudatlan CP rendelőként érdeklődnék. :smiley:
Ma ezt mutatja a DHL illetve a postai tracking. Ez azt jelenti, hogy vámeljárás alá vonták a drága So Jaded palettámat?
image

Szerintem nem. Nekem is írtak ilyet hogy a kicserélőben van,de nem vámolták…

A DHL Arrived at customs pontja keltett csak bennem gyanút. De köszi, így akkor nyugodtabb vagyok. :slight_smile:

Egyelőre beérkezett az országba jelzés ez.

1 Likes

Azért nem vennék mérget rá.
Nekem egy Lookfantastic-os rendelésem lassan kicsúszik az időből. Nem tudom mit tegyek hiába kértem nyomkövetéssel nem látom a Fedex rendszerében.

1 Likes

Látnod kellene jobb oldalt, a DHL-es ficakban egy LW-vel kezdődő ragszámot. Ha ezt beírod a posta.hu/nyomkovetes oldalon, kiadja, hogy vámeljárás alá vonták-e.
Az enyémet és a másik CP csomagomat igen.

1 Likes

A posta nyomkövetője csak ezt írja, nem szerepel benne vámeljárás egyelőre. De akkor nem merek ennek még örülni :smiley:
image

1 Likes

A vámeljárás még ezután következik, a dhl-nél az én esetemben még 2x megjelent az arrrived at customs, mire a magyar nyomkövetésben kiírták.

1 Likes

Igen, sajnos ez még nem jelent semmit.
És ráadásul dög lassúak is most…
Az enyém még mindig náluk van, elvileg holnap (nem) fogják kihozni (mert nyilván csak értesítőt dob majd a postás).

1 Likes

@dunaimano, @Kokapu
Köszi az infókat, ezek alapján én sem számítok akkor sok jóra. :roll_eyes: Én kis naív azt hittem, hogy a postás házhoz hozza majd :smiley:

Ha általában kivisz mindent, akkor ezt is ki fogja vinni. A miénk nagyon ritkán hoz ki valamit.

1 Likes

Help, rémlik, mintha @zalla írta volna egyszer, hogy Cultbeauty-n vagy SpaceNK-n lehet megjelölni kedvenc márkát és arra van valami állandó kedvezmény. 10-20% ilyesmi. Tud valaki segíteni? Köszi :kissing_heart:

1 Likes

Az a feelunique.

Köszi, nem emlékeztem.

A feelunique, 10%, a szülinapod hetében 15% kedvezményt ad.

1 Likes