Úton van a Colourpop That’s taupe paletta és az Hourglass Veil púder travel size… nem mintha nem tudnék élni enélkül, de ez az év egy nagy küszködés volt, és általában sokat agyalok mielőtt költenék mert a költségvetés eléggé limitált, de most valahogy nem érdekel, úgy érzem megérdemlem
Hurrá! Miért van az ,hogy a szuper akciós dolgokat csak express szállítással vállalja a Lookfantastic? Természetesen kemény 10 fontért. Így már nem is éri meg . Jaj de mérges vagyok…
Ne legyél, nem ér meg ennyit. Lányom “felfedezése”, hogy a Marionnaud az Adrienne Feller termékeket alapból drágábban adja, így a 30 %-os akció náluk annyi, mint a szaküzletben gyakori 20 %-ok. Miért kell állandóan trükközni??
A Marianyó’ a J.S palettákat is horribilis áron adja és sok minden mást. Nálunk ez a szokás…
Normál időkben mennyi a szállítás? Nem találtam meg. A 10 font fájt, de így is megérte.
Lányok, help. Először rendeltem a Colourpoptól, dec 24-én, 27-én kaptam az emailt hogy a csomag elindult+a linket a trackinghez mindenféle azonosítókkal. Ma ránéztem hol tart vajon, és azt írja hogy: 6 th December PACKAGE RECEIVED AT DHL ECOMMERCE DISTRIBUTION CENTER.
December 6-án még azt sem tudtam, hogy rendelni fogok. Valamint más lett a csomag súlya, 0,5 vmi lbs volt, most 0,96 lbs
A DHL oldalán ha beírom az azonosítót, akkor is azt írja hogy dec 6-án volt a dhl központban vhol az USA-ban.
Ez most mi lehet?
Valószínűleg ugyanezzel a tracking numberrel volt már másik csomag is.
Tnt-nél céges szállítmánynál volt ilyen.
De ha felhívod az ügyfélszolgálatot, akkor ők megmondják.
Áh, értem, köszi. Ilyesmire gondoltam én is, hogy olyan mintha összekeveredett volna egy másik csomag adataival
Sziasztok!
Olvasom a hozzászólásokat, de azt hiszem, kicsit elvesztem. Az elmúlt 1-2 évben a Brexit miatt is sokat változtak a rendelési tudnivalók. Pár éve többször is rendeltem iHerbről. Nem volt semmi gond szerencsére. Szeretnék rendelni, csak nem tudom, hogy mi a jelenlegi helyzet, vámhatár stb. Valaki esetleg tudna segíteni? Beauty Bay és Lookfantastic között vacillálok. Őket szeretném megrendelni:
https://kremmania.hu/kremek/elemis-pro-collagen-cleansing-balm
https://kremmania.hu/kremek/the-ordinary-natural-moisturizing-factors-ha
Előre is köszönöm a segítséget.
Úgy tudom, hogy sem a Lookfantasticról, sem a Beauty Bayről rendelést nem érinti még a vám, nyárig biztosan. Hogy később mi a helyzet, az csak az tudja aki ismeri a Brexit utáni kereskedelmi egyezmény részletes tartalmát.
Lookfantastic rendelés, érdekes élmények.
Az évben több mindent rendeltem tőlük. Teljesen meg voltam elégedve a szállítással. A csomagokat futár hozta, jól követhető volt, hogy éppen mi hol jár.
Black friday alatt viszont sikerült kifognom egy terméket, amiről kiderült, nincs raktáron. A csomag többi részét feladták, és természetesen elnézést és türelmet kértek. Kb. 2 hétre rá kaptam egy emailt, hogy feladták a csomagot. Tracking number nem érkezett az emailben (ellentétben a korábbi hasonló levelekkel) és a szállítási dátumra is jóval szélesebb időszak volt megadva. Vártam egy ideig, végül karácsony után csak megérkezett, hagyományos postai úton.
Alapvetően nem lehet okom panaszra, hiszem megérkezett a termék, de akkor is elég furcsa az, hogy nem mindig ugyanolyan minőségű a szállítás.
Hűha, nekem még mindig nem érkezett meg, a BF-es rendelés…
A fekete péntekes Pat M. rendelésem ma elvileg célbaért a nyomkövetés szerint. Most látom az is amit másnap rendeltem és 5 napra rá adtak fel. Érdekes.
Sziasztok! Még nem rendeltem semmit a cultbeautyról, viszont lenne két kérdésem. Mennyire akcióznak, illetve a honlapjukon azt írják kifizetik a vámot előre ha uniós országba rendel valaki. Ezt nem értem.
A vám arra vonatkozik, hogy kiléptek az EU-ból így minden áru vámköteles oda-vissza. Viszont nagyon sokáig ment ugye a huza-vona a kilépés feltételeiről, egyelőre úgy van, hogy nem kell a vevőnek fizetni.
Köszi, én is így olvastam hogy egyelőre nincs vám, csak a honlapjukon való kiírás volt furcsa.
Azért nem lesz ez olyan egyszerű. Bár nem tudom, hogy magánszemélyekre mi fog vonatkozni, mindenesetre ma a DHL-től ezt az e-mailt kaptuk:
• Vámáru-nyilatkozatra szükség lesz 2021. január 1-tól a Nagy-Britannia és az Európai Unió közötti (és visszafelé) küldemények esetében. Habár az Egyesült Királyság és az EU közötti kereskedelmi és együttműködési megállapodás “zéró tarifára” (vámmentességre) utal, ez nem mentesít a vámáru-nyilatkozat elkészítése alól, így Kereskedelmi vagy Pro-Forma számla mellékelése is szükséges. A megállapodás a vámkötelezettséget nevesíti, amely nem kerül kivetésre, ha az áru teljesíti az eredetre vonatkozó követelményeket. Ennek ellenére, ÁFA kötelezettség továbbra is fennáll. Vámáru-nyilatkozatra szükség van határon való átlépéshez, hiszen az Egyesült Királyság kilépett az európai egységes piacról és a vámunióból. Országspecifikus korlátozások továbbra is érvényben maradnak és ehhez kapcsolódóan bizonyos engedélyekre is szükség lehet.
• Eredetre vonatkozó követelmények: annak érdekében, hogy az EU és Egyesült Királyság közötti megállapodás “zéró tarifa” (vámmentesség) szabályozás előnyeivel élni tudjanak, szükségszerű, hogy a kereskedelmi vagy pro-forma számlán igazolják az áru eredetét (származási országát) mind B2C mind B2B küldemények esetében – kérjük, használják az alábbi nyilatkozatot egyesült királyságbeli és európai uniós áruk esetében is, kitöltve a megfelelő információkkal. Enélkül a nyilatkozat nélkül a DHL nem fogja tudni érvényesíteni a vám alóli felmentést és arra sem lesz lehetőség, hogy a vámvizsgálat után módosítani lehessen a küldemény dokumentációját, vagy ha igen, akkor csak felár ellenében.
FONTOS: A származási ország megállapítása és igazolása az Önök felelőssége.
*: Az Exporter Reference No. (az exportáló azonosító száma) minden Egyesült Királyságból az Európai Unióba tartó küldemény esetében kötelező. (Ez az azonosító szám az Önök GB EORI számmal egyezik meg.)
Az EU-ból az Egyesült Királyságba tartó küldemények esetében erre az azonosító számra csak a 6 000 eurót/5 700 fontot meghaladó küldemények esetében van szükség. (Az azonosító szám ebben az esetben az Önök REX száma)
**: nem szükséges kitölteni, ha a dokumentum tartalmazza ezt az információt
• Az Egyesült Királyság ÁFA szabályozásának változásai is életbe lépnek 2021. január 1-től, hiszen ez nem része az Európai Unió és az Egyesült Királyság által megkötött kereskedelmi és együttműködési megállapodásnak és a világ bármely részéről az Egyesült Királyságba érkező küldeményre kivetik. Ez azt jelenti, hogy minden 135 font feletti értékkel bíró küldeményre ÁFÁ-t kell fizetni az importálási folyamat részeként, beleértve az EU-ból érkező küldeményeket is. Azon küldemények esetében, amelyeket 0-135 font között értékesítenek a vásárlóknak az Egyesült Királyságon belül, az eladás helyén kell megfizetni az ÁFÁ-t, így ez a kereskedő felelőssége.
• A küldeményhez szükséges dokumentumok előkészítése: Kérjük, a legutolsó 2020-ban feladott légi (TDI) küldeménye után ne készítsen elő semmilyen dokumentumot 2021. január 1. 11:00 GMT/12:00 CET-ig. A DHL 2020. december 31. éjjel frissíti a rendszereit az új termékkódokkal és referencia táblázatokkal, melyek 2021. január 1-től érvényesek. Ha olyan rendszert használnak, amelyekben Önök frissítik az információkat, kérjük, Önök is 2021. január 1. 11:00 GMT/12:00 CET időpontban élesítsék, vagy később, de az új dokumentumok elkészítése előtt.
• Nemzetközi Közúti Küldemények (DDI) szolgáltatás továbbra is felfüggesztve marad Ha esetleg már előkészítették a dokumentumokat, kérjük készítsenek új fuvarlevelet és vámáru-nyilatkozatot 2021. január 1. 11:00 GMT/12:00 CET után, amikor már a friss információkat tartalmazza a rendszerünk. Ezzel tudják bebiztosítani, hogy minden dokumentum rendben lesz. Mindent megteszünk, hogy ezt a szolgáltatásunkat is újra tudjuk indítani a lehető legkorábbi időpontban januárban, folyamatosan figyelemmel kísérjük a határon kialakult helyzetet. Információval fogunk szolgálni, amint változik a helyzet.
• Észak-Írországi ügyfeleink folytathatják ugyanúgy a kereskedést, mint korábban, vámáru-nyilatkozatra nem lesz szükségük az európai unióval való kereskedés során. Az Egyesült Királyság és Észak Írország közötti küldemények esetében még várjuk a követelmények pontosítását, így kérjük, használják továbbra is a DHL hazai termék kódjait a két ország közötti küldemények esetében, további értesítésig.
Ez azért jól megcsavarja a dolgot, ha fizetni nem is kell majd a határérték alatti csomagokra, de jó kis macera lesz, mire ez az ügyintézés gördülékennyé válik
Ráadásul eddig sem vámot kellett fizetni, hanem áfát. Az meg akkor kérdés, hogy lesz-e?
Nem olyan egyszerű ez sajnos. Ráadásul a származási ország lesz a mérvadó, tehát kérdés, hogy ha egy “Made in China” származású paletta érkezik, akkor vajon mi lesz a helyzet?
És a számla nem igazolja, hogy honnan vetted? Arról nem tehetsz, hogy hol gyártották (na jó, de, de akkor sem a gyártótól vásárolsz általában). Tudom vannak kiskapuk és belemagyarázások mindkét oldalon